Ζώδια Μάιος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Ζώδια Μάιος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Μάιος 2023 Σκορπιός : Ο Μάιος είναι ο μήνας των αλλαγών και των θαυμάτων για εσάς τους Σκορπιούς.

Ετοιμαστείτε να φορέσετε την κάπα του σούπερμαν, γιατί ήρθε η ώρα να κατακτήσετε τον κόσμο. Μπορεί να αντιμετωπίσετε πειρασμούς κάθε είδους, αλλά είστε μια υπολογίσιμη δύναμη.

Μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο. Έτσι, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Τι θέλετε πραγματικά; Ποια βήματα πρέπει να κάνετε για να το πραγματοποιήσετε;

zodia-taro-45

Να ξέρετε πως το σύμπαν είναι με το μέρος σας – και με προσπάθεια και αποφασιστικότητα, όλα είναι δυνατά. Με το ξεκίνημα του μήνα ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, θα σταθεί ανάδρομος στον Υδροχόο, εστιάζοντας στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας.

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να επανεκτιμήσετε την κατάσταση της ζωής σας και να εξετάσετε τα οικογενειακά πρότυπα που σας κρατούν πίσω. Θα έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε λεπτομερώς αυτά τα θέματα και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές σ’ αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Είστε έτοιμοι για λίγο κοσμικό ενθουσιασμό;

taro-6-9

Ζώδια Μάιος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Μια έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 5 Μαΐου, φέρνει απροσδόκητες ανατροπές. Η έκλειψη Σελήνης είναι μια ισχυρή Πανσέληνος, που φέρνει μαγεία και έντονη μεταμόρφωση. Μπορεί να βιώσετε αλλαγές στις σχέσεις σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά μη φοβάστε, γιατί αυτές οι αλλαγές θα σας οδηγήσουν σε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε και να ευδοκιμήσετε.

Εμπιστευτείτε ότι το σύμπαν θα φέρει τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή σας, την κατάλληλη στιγμή. Αυτή η σεληνιακή έκλειψη είναι επίσης ιδανική, για να αφήσετε πίσω σας, ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Είτε πρόκειται για τοξική σχέση είτε για αρνητική νοοτροπία, το σύμπαν σας προτρέπει να απελευθερώσετε αυτά τα πράγματα ώστε να κάνετε χώρο για να μπουν στη ζωή σας τα καινούργια και θετικά!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Μάιος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Τη Δευτέρα 7 Μαΐου, η Αφροδίτη γλιστράει στον Καρκίνο, προαναγγέλλοντας μια εποχή εξερεύνησης, περιπέτειας, διασκέδασης και παθιασμένου φλερτ. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φέρνει τροφή και συναισθηματική ενέργεια στην ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό ανοιχτείτε και μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Μπορεί να αισθάνεστε πιο σίγουροι, παιχνιδιάρηδες και σαγηνευτικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αγκαλιάστε την αισθησιακή σας πλευρά και αφήστε τον πραγματικό σας εαυτό, να λάμψει. Ετοιμαστείτε να ξαναπιάσετε στα χέρια σας το κοινωνικό σας ημερολόγιο, γιατί στις 14 Μαΐου, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ταύρο, φέρνοντας καλά νέα και σαφήνεια στις σχέσεις σας. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες έχουν πάρει φωτιά, γι’ αυτό συνεχίστε με τα μηνύματα και τις κλήσεις.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

xartomanteia

 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Στις 16 του μήνα, μπαίνει και ο Δίας στον Ταύρο – και ξέρετε τι σημαίνει αυτό – επέκταση! Αυτός ο τυχερός πλανήτης φέρνει καλοτυχία στις σχέσεις σας, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για μερικές συναρπαστικές νέες συνδέσεις ή ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας.

Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, μια Νέα Σελήνη στις 19 στον Ταύρο, ολοκληρώνει την εβδομάδα. Είναι η τέλεια στιγμή για να σχεδιάσετε την κατεύθυνση της ζωής σας και την ευτυχία στις σχέσεις σας. Είτε αυτό σημαίνει ενίσχυση των δεσμών σας είτε εκδήλωση νέων, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά.. και αφήστε το σύμπαν να κάνει τα μαγικά του! Στις 20 Μαΐου, ο Άρης μπαίνει στον Λέοντα και ταρακουνάει τα πράγματα στον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας. Θα εστιάσετε στο δρόμο που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Μάιος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Με τον Άρη στον Λέοντα, νιώθετε τολμηροί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση. Έχετε την ενέργεια και το πάθος να κυνηγήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να μην αφήσετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Τώρα είναι η ώρα σας να λάμψετε και να βγείτε στο προσκήνιο, δείχνοντας στον κόσμο από τι είστε φτιαγμένοι. Είστε έτοιμοι να νιώσετε τον αέρα στα πανιά σας;

Η εποχή των Διδύμων καταφτάνει στις 21 Μαΐου, φέρνοντας νέα ενέργεια στον τομέα της οικειότητας και των κοινών σας πόρων. Η εποχή των Διδύμων έχει να κάνει με νέες εμπειρίες και μάθηση. Θα σας εκλύουν άτομα που σας προκαλούν τόσο πνευματικά, όσο και συναισθηματικά. Ο Ήλιος στους Διδύμους είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να συνεργαστείτε με άλλους και να εξερευνήσετε διαφορετικές προοπτικές.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-fotia

 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Μπορεί να σας ελκύουν αντισυμβατικοί άνθρωποι και μέρη. Ο μήνας τελειώνει με ένα τετράγωνο Ήλιου/Κρόνου, ακολουθούμενο από την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιό σας στις 31 Μαΐου. Αυτός ο κοσμικός χορός μεταξύ Ήλιου και Κρόνου είναι μια υπενθύμιση να παραμείνετε προσγειωμένοι και πρακτικοί, ακόμα και όταν τα πράγματα φαίνονται χαοτικά ή αβέβαια.

Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε την κατάσταση, πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Με υπομονή και επιμονή, μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο στο δρόμο σας. Και με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, θα νιώσετε ένα κύμα συναισθηματικής ενέργειας και διαίσθησης!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66