Ζώδια Μάιος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-didymoi

Ζώδια Μάιος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Μάιος 21 Δίδυμοι Στις 3 του μήνα σχηματίζεται το τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης.

Ίσως διαπιστώσετε ότι πρόκειται για ευεργετική βοήθεια, προκειμένου να αποκτήσετε έναν καθαρό καμβά για τον νέο σας πίνακα…

Σκεφτείτε αυτή τη φάση της Σελήνης ως μια αποτοξίνωση!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Δίδυμοι, είναι καιρός να ξεπλύνετε τις τοξίνες και την κακή ενέργεια που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε. Μέσα στον Μάιο θα κάνετε ειρήνη με τους εχθρούς σας, θα διακόψετε μακροχρόνιες φιλίες και σχέσεις που σας γέμισαν αρνητισμό, θα αλλάξετε τη ζωή σας. Μόνο μην παρασυρθείτε προς τη σκοτεινή πλευρά σας… Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του τελευταίου Τέταρτου της Σελήνης για να απαλλαγείτε από μνησικακίες και να εξοφλήσετε τα χρέη σας!

Επίσης στις 3 Μαΐου, ο Ερμής της διάνοιας και της επικοινωνίας θα αναλάβει ξανά το δικό του βασίλειο: Ως κυβερνήτης σας, θα παράσχει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας!

zwdia-66

Ζώδια Μάιος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

Και η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 8 του μήνα, μετατρέποντάς σας σε φλογερούς ερωτύλους: Τώρα θα σαγηνεύσετε νέους εραστές και θα προσελκύσετε καινούργιους φίλους. Η Αφροδίτη που ηγείται του αισθησιασμού, της αγάπης και των επιθυμιών, θα αναδείξει την κοινωνική δημιουργικότητά σας. Θα σας φέρει σε επαφή με καινούργια πρόσωπα που θα διεγείρουν το μυαλό σας!

Παρά τις υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν γύρω σας, η τάση να βγείτε και να απολαύσετε δείπνα ή εκδρομές θα αυξηθεί. Δεν είστε από αυτούς που παραβιάζουν τους κανόνες, αντιθέτως τους κάνετε να λειτουργούν για εσάς. Έτσι, ακόμη και σε έναν «μετά –πανδημικό» κόσμο, θα βρείτε τρόπους να προσεγγίσετε νέες εμπειρίες και καινούργιους ανθρώπους!

xartomanteia

Στις 20 Μαΐου μπαίνει ο Ήλιος στους Δίδυμους. Μπορεί κατά την παραμονή του στα πολυδιάστατα εδάφη σας να μην είστε γνήσιοι… Θα προσπαθήσετε να δείξετε προς τα έξω την καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. Αλλά τα προσωπεία δεν θα είναι αρκετά ανθεκτικά, ώστε να διατηρήσουν μακροχρόνιες σχέσεις και φιλίες!

Καθώς ο μήνας τελειώνει, οι φιλοδοξίες σας θα αρχίσουν να επιβραδύνουν μέχρι να σταματήσουν. Η Σεληνιακή Έκλειψη επίσης στις 20 του μήνα, θα σας δώσει τη δύναμη να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Η ζήλια και τα ψέματα θα αρχίσουν να επικρατούν στον κύκλο των φίλων… Εν μέρει επειδή θέλετε να τους εντυπωσιάσετε, εν μέρει επειδή νιώθετε υπερβολική διέγερση!

Ο ανάδρομος Ερμής στις 29 Μαΐου, θα σας υποχρεώσει να περιμένετε υπομονετικά να ξεκινήσουν οι γιορτές. Αυτό το μήνα επικεντρωθείτε στην αναδόμηση του εαυτού σας: Βοηθήστε τη σκοτεινή πλευρά σας να γίνει λιγότερο κακόβουλη, ενώ φροντίζετε για την ευημερία και την αλήθεια σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65