Ζώδια Μάιος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-karkinos

Ζώδια Μάιος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Μάιος 21 Καρκίνος Το ευαίσθητο πνεύμα σας αναμένεται να υποκύψει στην ευπάθειά του, αγαπητοί Καρκίνοι…

Θα απελευθερωθεί από το σκληρό εξωτερικό του περίβλημα κατά τη διάρκεια του Μαΐου!

Θα καταπολεμήσετε πολλά συναισθήματα – μερικές φορές ταυτόχρονα… Και θα χρειαστείτε μια ισχυρή βάση υποστήριξης από την οικογένεια και τους φίλους σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο φετινός Μάιος ίσως να μην είναι και ο καλύτερος μήνας σας. Αλλά θα κατευνάσει τα έντονα συναισθήματά σας, θα επισημάνει τις θεραπευτικές ανάγκες σας. Ο ανάδρομος Πλούτωνας θα δημιουργήσει αμφιβολίες στη φυσική και πνευματική σας ύπαρξη. Θα αμφισβητήσετε τις φιλίες, τις σχέσεις σας, την πορεία σας στη ζωή, τις πνευματικές σας πεποιθήσεις… Και θα αξιολογήσετε τι πραγματικά έχει σημασία για εσάς στον κόσμο. Η οπισθοδρόμηση του Πλούτωνα φέρνει την επιθυμία για ισορροπημένη ζωή!

Με το τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στις 3 Μαΐου, η ψυχή σας θα επιθυμήσει ένα όμορφο βιοτικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι θα εξετάσετε παλαιότερες αποφάσεις σας, για να δείτε αν σας ταιριάζουν πραγματικά. Η διεργασία μπορεί να σας είναι δύσκολη, καθώς επειδή έχετε την τάση να δημιουργείτε συναισθηματικές προσκολλήσεις σχεδόν με όλα όσα σας περιβάλλουν. Γι’ αυτό θα στενοχωρηθείτε, δεν θέλετε να πείτε αντίο!

chartomantia-098

Θα υπάρξει μια ανατροπή στο πένθος σας όταν ο Ερμής μπει στους Διδύμους στις 3 Μαΐου: Θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε λογικά την ιδέα της αλλαγής, όχι συναισθηματικά. Αυτή η περίοδος θα είναι η πιο ευάλωτη αλλά και η πιο πνευματική για εσάς. Μπορεί να είναι καλή στιγμή για να ταξιδέψετε κάπου που δεν έχετε πάει ξανά. Να απολαύσετε το τοπίο ενός κόσμου με τα δικά του προβλήματα και πρότυπα ζωής, που είναι εντελώς διαφορετικά από όσα γνωρίζετε εσείς!

Μόλις επιστρέψετε στα γνωστά μέρη, θα έχετε μια νέα οπτική για το σύμπαν. Αφού χάσατε πολλά και μετά κερδίσατε περισσότερα, θα νιώσετε έτοιμοι… Έχετε να αντιμετωπίσετε μια τριπλή απειλή: Τον ανάδρομο Κρόνο, την Έκλειψη Σελήνης και τον ανάδρομο Ερμή!

zwdia-tarw-zodia-19

Η οπισθοδρόμηση του Κρόνου θα αρχίσει στις 23 Μαΐου και πρόκειται για μια επιρροή που σας εξαντλεί. Ξεκουραστείτε αυτό το διάστημα, βιώσατε μεγάλη διέγερση στο ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σας. Ο ανάδρομος πλανήτης της πειθαρχίας μπορεί να ανοίξει έναν ακόμη κύκλο αυτοαξιολόγησης… Και μια ξαφνική διακοπή των πιο φιλόδοξων δραστηριοτήτων σας!

Ζώδια Μάιος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

Δεδομένου ότι τα περισσότερα εγχειρήματά σας θα είναι συναισθηματικά στη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι σημαντικό να μείνετε στο σπίτι για να ανακάμψετε. Καθώς η Έκλειψη Σελήνης ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο στις 26 του μήνα, θα έχετε την ανάγκη να φροντίσετε τον εαυτό σας!

Αυτή η σεληνιακή έκλειψη μπορεί να προκαλέσει καταστροφή σε μερικούς. Αλλά εσάς θα σας κάνει να κοιτάξετε μέσα σας, να αγαπήσετε τον εαυτό σας όπως ποτέ άλλοτε. Επειδή έχετε κυβερνήτη τη Σελήνη, αυτή η έκλειψη θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε τη συναισθηματική σας δύναμη!

zodia-zvdia-75
Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 29 Μαΐου. Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη φάση για εσάς, γιατί αναταράζει τον εσωτερικό σας κόσμο και επηρεάζονται οι σχέσεις σας. Ο Ερμής που κυβερνά τη σκέψη και την επικοινωνία, θα απαιτήσει να αναλογιστείτε προηγούμενες αποφάσεις σας: Μήπως ήταν λάθος κάποια ερωτική διαδρομή; Δημιουργήθηκαν οικονομικές επιπτώσεις; Παίξατε απρόσεκτα;

Είστε ένα συναισθηματικό και αγχωτικό ζώδιο. Η ενσυναίσθηση σας δεν είναι αδυναμία… Είναι μάλλον θεϊκή δύναμη, που πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε με επιτυχία. Εφόσον επιτρέπετε στον εαυτό σας να είναι ευάλωτος με υγιή τρόπο, μπορείτε να μετατρέψετε τον Μάιο σε μήνα φροντίδας και ανανέωσης!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76