Ζώδια Μάιος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-krios

Ζώδια Μάιος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Μάιος 21 Κριός Ετοιμαστείτε: Αυτό τον μήνα πρόκειται να κάνετε τα πράγματα να συμβούν!

Ο Πλούτωνας θα συνεχίζει να κινείται ανάδρομος τον Μάιο, δίνοντάς σας μια αίσθηση ανανέωσης και αποφασιστικότητας.

Θα διαλέξετε ποιες μάχες θα πολεμήσετε και θα απελευθερώσετε το πνεύμα σας από όσες δεν πρόκειται να σας εξυπηρετήσουν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στις αρχές Μαΐου θα αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας μελετώντας τις αλήθειες και τις βαθύτερες έννοιες, σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής σας. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε, είναι πως αυτή η περίοδος θα είναι λίγο καταστροφική… Με την έννοια πως θα αναγκαστείτε να χωρίσετε ή να εγκαταλείψετε πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο που θα έρθει!

Μόλις καθαρίσει το δυσοίωνο σύννεφο της οπισθοδρόμησης του Πλούτωνα, ξεκινά η αναγέννηση. Τώρα θα εντυπωσιάσετε, θα κερδίσετε χρήματα και θα ρισκάρετε. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε καριέρα, τώρα μπορείτε να το κάνετε. Αυτή η περίοδος θα φέρει νέες συνδέσεις… Περιλαμβανομένου του ατόμου που δεν έχετε σταματήσει να παρακολουθείτε στα κοινωνικά μέσα. Πάντως οι καινούργιες επαφές θα εξυπηρετήσουν στη νέα καριέρα σας!

chartomantia-098

Είναι σημαντικό στη διάρκεια αυτής της περιόδου να διαχειριστείτε την αρνητική σας πλευρά. Χτίζετε μια νέα ζωή για τον εαυτό σας, θέλετε να μπείτε σε αυτή την εποχή με υπομονή και συναισθηματικό έλεγχο. Και φαίνεται πως το σύμπαν είναι υπέρ σας αυτό τον μήνα!

Ζώδια Μάιος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

Το πεντάγωνο Δία – Ουρανού στις 5 Μαΐου, φέρνει μια έκρηξη δημιουργικότητας. Αυτή θα βοηθήσει να εντυπωσιάσετε τις πρόσφατες διασυνδέσεις σας στη δουλειά. Η τεχνολογία θα σας έλξει τώρα και θα βοηθήσει να επεκτείνετε τα οράματά σας για το μέλλον!

Ο Μάιος θα αποτελέσει επίσης μια φάση πειραματισμού. Πειραματιστείτε με ιδέες, έργα, άτομα, ακόμα και με το προσωπικό σας στυλ. Αυτή η όψη των Δία – Ουρανού θα είναι για εσάς αναγεννητική!

zwdia-66

Στις 23 του μήνα γυρίζει ανάδρομος ο Κρόνος, στις 26 έρχεται η ολική Έκλειψη Σελήνης και στις 29 γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής. Η οπισθοδρόμηση του Κρόνου θα σας φέρει νωθρότητα. Αλλά τα μυστικά αποτελέσματα της Πανσελήνου στη διάρκεια της έκλειψης, θα είναι θαυμάσια: Η ματωμένη σελήνη θα μετακινήσει παλίρροιες μέσα στο σώμα σας, με τρόπους που προκαλούν συναίσθημα και καταλαγιάζουν το «εγώ» σας!

Ο ανάδρομος Ερμής θα σας απογοητεύσει, επειδή θα επιβραδύνει τις κινήσεις για την εκπλήρωση των φιλοδοξιών σας. Και αυτό θα σας κάνει να χτυπήσετε τα κέρατά σας στον τοίχο, από ανυπομονησία και παρορμητικότητα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65