Ζώδια Μάιος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-lewn

Ζώδια Μάιος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Μάιος 21 Λέων Είστε το ζώδιο που έλκει όλα τα άλλα γύρω από τον Ήλιο του!

Αυτός ο μήνας φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σας…

Και οι δεσμοί που θα δημιουργήσετε, θα σας συνδέσουν για μια ζωή!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το τελευταίο Τέταρτο Σελήνης στις 3 Μαΐου, φέρνει μια πληθώρα ισχυρών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και επιρροής. Σε κάθε πτυχή της ζωής σας θα βρείτε κάτι που μπορεί να βελτιωθεί. Το τελευταίο Τέταρτο προορίζεται να μετατρέψει το νεαρό λιονταράκι σε βασιλιά Λέοντα!

Από πού πρέπει να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι της προσωπικής εκπλήρωσης; Το σίγουρο και γενναίο λιοντάρι, πρέπει να ξεκινήσει από το δικό του λημέρι… Δεν φημίζεστε για την οργάνωσή σας, οπότε σίγουρα είναι το μέρος από το οποίο πρέπει να αρχίσετε τις βελτιώσεις!

zwdia-66

Δημιουργήστε συνήθειες, αγοράστε ένα ξυπνητήρι, τακτοποιήστε το γραφείο σας. Αν και ορισμένα ζώδια θεωρούν περιττή την οργάνωση του σπιτιού, η φωλιά του λιονταριού είναι το πιο ιερό μέρος του: Για τον Λέοντα, όλα ξεκινούν από το σπίτι. Μόλις οργανωθεί, θα είστε έτοιμοι να κατακτήσετε την υπόλοιπη γη!

Αυτή η οπτική ταιριάζει απόλυτα με την μετάβαση του Ερμή, που μπαίνει στους Δίδυμους στις 3 Μαΐου. Η ενέργειά του επηρεάζει την επικοινωνία και τη δημιουργικότητα. Αυτό θα είναι το εργαλείο σας, για να θέσετε σε κίνηση τις φιλοδοξίες σας για την υπόλοιπη χρονιά. Θα κατανοήσετε καλύτερα την ουσία της επικοινωνίας και θα την αξιοποιήσετε στο έπακρο!

chartomantia-098

Ο Ερμής στους Διδύμους θα σας επιτρέψει να εκφραστείτε με ευγλωττία, κάτι που θα γοητεύσει όσους σας περιβάλλουν. Είναι ζωτικής σημασίας αυτό το στοιχεία για εσάς, αν θέλετε να δημιουργήσετε μια νέα ομάδα οπαδών (εννοώ φίλων)!

Κατά την παραμονή του Ερμή στους Διδύμους, είναι επιτακτικό να σημειώνετε και να αποθηκεύετε όλες τις θαυμάσιες ιδεολογίες που αναπτύσσονται στον περίεργο εγκέφαλό σας. Ο Ερμής είναι πλανήτης ταχείας σκέψης… Επομένως θα ανοίξουν αρκετοί δημιουργικοί δρόμοι μέσα στο υποσυνείδητό σας και θα τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Στις 5 Μαΐου ο Δίας σχηματίζει πεντάγωνο με τον Ουρανό, που σημαίνει ότι θα εφαρμόσετε τις ιδεολογίες τους: Μαζί θα σας οδηγήσουν σε πολλές νέες περιπέτειες, χάρη στον πειραματισμό και την εξερεύνηση που λαχταράτε να ζήσετε. Θα κάνετε πολλές νέες συνδέσεις – και όσοι γνωρίσετε τον Μάιο, θα γίνουν μέρος της ζωής σας. Μόνο μην παρασυρθείτε από την ορμή και οδηγηθείτε σε λάθος άτομα!

Το πρώτο Τέταρτο Σελήνης θα αιωρείται στον ουρανό στις 19 του μήνα. Την επομένη ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους. Αυτή η περίοδος θα βοηθήσει στο να καθοριστεί ο ρόλος που θα αναλάβετε στην καινούργια σας ζωή. Ρυθμίζετε νέες προσδοκίες που απαιτούν ευθύνη. Είστε ευέλικτοι – και η αυτοπεποίθησή σας θα επιτρέψει να γίνετε αυτοί που θέλετε να είστε!

zwdia-zodia-33

Στα τέλη Μαΐου θα αντιμετωπίσετε πολλές αβεβαιότητες, καθώς θα αμφισβητείτε τη νέα σας προσωπικότητα. Οι συγκυρίες που θα κεντρίσουν αυτούς τους μηχανισμούς σας, είναι ο ανάδρομος Κρόνος και ο ανάδρομος Ερμής!

Ζώδια Μάιος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου ξεκινά στις 23 του μήνα. Αυτή θα επιβραδύνει την ορμή σας και οι ιδέες σας θα αρχίσουν να σας φαίνονται βαρετές. Η καινοτομία και ο ενθουσιασμός από τη βιάση της δημιουργικότητας θα μειωθούν, μαζί με την πίστη σας σε αυτά! Μην σταματήσετε να πιστεύετε στις υπέροχες νοητικές σας δημιουργίες, Λέοντες. Είστε φυσικοί ηγέτες, οι αποφάσεις σας βασίζονται στην ειλικρίνεια και την πίστη!

tarw-zwdia

Ο φετινός Μάιος τελειώνει με ένα από τα πιο φοβερά γεγονότα της αστρολογίας, τον ανάδρομο Ερμή από τις 29. Ενώ μερικοί θα αντιμετωπίσουν αυτό το κοσμικό φαινόμενο με χάρη, άλλοι θα πέσουν στην παγίδα του… Αλλά πρέπει να τονιστεί ότι, παρόλο που η ενέργεια του Ερμή είναι μία από τις ισχυρότερες στο ηλιακό σύστημα, είναι ισχυρή μόνο τις πρώτες μέρες της!

Με τον ανάδρομο Ερμή, η αίσθηση επικοινωνίας θα εξαφανιστεί και η δημιουργικότητά σας θα σιωπήσει. Το ενεργητικό και ατρόμητο λιοντάρι θα παραμείνει – αλλά οι φίλοι θα παρατηρήσουν διαφορά στον τρόπο που μιλάτε και σκέφτεστε. Εφόσον παραμένετε πιστοί στις εσώτερες αλήθειες σας, τα μέλη της ομάδας θα σας σέβονται και θα σας λατρεύουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065