Ζώδια Μάιος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-tayros

Ζώδια Μάιος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Μάιος 21 Ταύρος Ο καινούργιος μήνας θα σας φέρει ευεξία, ομορφιά, ισχυρή λογική και άνεση!

Ο Πλούτωνας θα συνεχίσει να κινείται ανάδρομος τον Μάιο και θα φέρει ένα κλίμα μεταμόρφωσης…

Αυτός θα προκαλέσει τους πάντες να καταστρέψουν αρνητικές οντότητες και να επιδιώξουν αλλαγές!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για εσάς, η εμπειρία θα είναι κυρίως προοδευτική! Με τη συνεχή βελτίωσή σας, οι καταστροφικές δυνάμεις του Πλούτωνα δεν θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Στις 5 Μαΐου ο Δίας σχηματίζει πεντάγωνο με τον Ουρανό, που προκαλεί ένα κύμα εγκεφαλικής δραστηριότητας. Η διαύγεια και ο λογική σας θα φτάσουν στο ζενίθ τους, που σημαίνει ότι η προσδοκία για λογική σκέψη και από τους άλλους θα γίνει απαίτηση!

Προσέξτε τον εσωτερικό σας κόσμο, καθώς ο Βόρειος Δεσμός θα σχηματίσει εξάγωνο με το Χείρωνα στις 6 του μήνα. Ο Χείρωνας αντιπροσωπεύει την εκδήλωση του πεπρωμένου σας και αποτελεί την καθοδήγησή σας. Ο Βόρειος Δεσμός αφορά την ευεξία και την υγεία.

xartomanteia

Η όψη τους δημιουργεί το πεπρωμένο για την ευεξία σας. Με δεδομένο ότι εσείς απολαμβάνετε τα υλικά αγαθά, θα γοητευτείτε από νέα προϊόντα περιποίησης και τη μόδα στη διάρκεια του Μαΐου. Είστε ήδη εξαιρετικοί στη φροντίδα του εαυτού σας… Αλλά αυτή η ευθυγράμμιση, σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στις 11 Μαΐου, θα τονώσει τη διάθεσή σας για ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης!
Το λογικά κυριαρχούμενο μυαλό σας θα αρχίσει να σκέφτεται το μέλλον. Θα αναζητήσετε τρόπους για να προετοιμάσετε καλύτερα το σώμα σας για τα επόμενα χρόνια!

Το σύμπαν θα υποστήριζε ότι οι Ταύροι γίνεστε πιο διασκεδαστικοί, κάθε φορά που η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους. Η Αφροδίτη είναι πλανήτης που κυριαρχείται από την καρδιά, οι Δίδυμοι από το μυαλό. Αλλά αντί να συγκρούονται, αυτές οι δύο ενέργειες συνδυάζονται και δημιουργούν μια επικοινωνιακή και πνευματική αλλαγή στις αλληλεπιδράσεις και τις σχέσεις!

zwdia-tarw-zodia-19Αυτό ακριβώς θα συμβεί με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 8 Μαΐου, ωθώντας σας να μιλήσετε και να φλερτάρετε. Αν είστε ελεύθεροι, αυτό το διάστημα θα γίνετε εξαιρετικά σαγηνευτικοί και ερωτύλοι. Αν είστε σε σχέση, πιθανότατα θα απολαύσετε άφθονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας!

Ζώδια Μάιος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

Η επιρροή των Διδύμων θα βοηθήσει να αναζωογονήσετε τις στενές σας σχέσεις. Η μόνη φάση που ίσως να προβληματιστείτε, θα είναι προς το τέλος του μήνα. Κάποιες όψεις θα προκαλέσουν κρίσεις σε πολλούς!

Με τη Νέα Σελήνη στις 11 Μαΐου, θα επανεκτιμήσετε τους τρόπους βελτίωσης της υγείας σας… Και στις 23 που θα γυρίσει ανάδρομος ο Κρόνος, θα βάλετε σε εφαρμογή τις όποιες αναθεωρήσεις σας. Η ολική Έκλειψη Σελήνης στις 26 του μήνα, μπορεί να εγείρει αβεβαιότητες. Αλλά δεν θα επηρεάσει τη λογική σας, χάρη στον προγραμματισμό που προηγήθηκε από το εξάγωνο του Βόρειου Δεσμού με τον Χείρωνα!

taro-6-9

Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας ταρακουνήσει στις 29 Μαΐου. Όταν ολόκληρος ο κόσμος κινδυνεύει, η έλλειψη καθολικής λογικής θα σας ενοχλήσει. Δεν θα έχετε διάθεση για παρεξηγήσεις και καμώματα – που ούτε καν σας διασκεδάζουν.

Η έντονη επιρροή σας έναντι των άλλων θα σας φέρει την ευτυχία: Ένας κόσμος που ταιριάζει με τις αξίες σας, είναι ένας τόπος που βλέπετε μόνο στα όνειρά σας. Απολαύστε τη δημοτικότητά σας και το φως που παράσχετε στους άλλους!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia