Ζώδια Μάιος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

Ζώδια Μάιος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Μάιος 22 δίδυμοι  : Ο Μάιος του 2022 θα είναι ένας πολυάσχολος μήνας για εσάς, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά.

Τα μέσα του μήνα θα είναι γεμάτα φιλοδοξίες που σχετίζονται με την καριέρα σας.

Θα λάβετε μια ώθηση από το σύμπαν, που θα κάνει εσάς τους συνήθως ονειροπόλους Διδύμους, πιο επικεντρωμένους και παραγωγικούς. Ευτυχώς, αυτή η περίοδος παραγωγικότητας ολοκληρώνεται από εποχές ιδανικές για κοινωνικοποίηση.

zodia-taro-45

Το καλύτερο και των δύο κόσμων σε έναν – όπως ακριβώς αρέσει στη διπλή φύση των Διδύμων. Μπαίνετε στον τελευταίο μήνα της άνοιξης με τον κυβερνήτη σας Ερμή να διέρχεται τον 5ο Οίκο σας. Ο 5ος Οίκος κυβερνάται από τον Ήλιο και είναι το κέντρο της αγάπης, της χαράς και της αυτοέκφρασης. Όταν ο Ερμής μπαίνει σ’ αυτόν τον φωτεινό και ηλιόλουστο χώρο, απομακρύνει τις σκέψεις σας από τη δουλειά και στρέφει την εστίασή σας στην κοινωνικοποίηση και τη διασκέδαση.

Όχι ότι χρειάζεστε πολλή ενθάρρυνση για να στραφείτε στις καλές στιγμές. Ο Ερμής θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 23, δίνοντάς σας άφθονο χρόνο για να προγραμματίσετε συγκεντρώσεις και να απολαύσετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Στις 6, θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη.. και θα είναι η τέλεια στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή κάποιους στενούς φίλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Μάιος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Θα εκφράσετε τη στοργή σας στους γύρω σας και θα βεβαιωθείτε ότι γνωρίζουν, πόσα σημαίνουν για εσάς. Στις 10 Μαΐου, ο κυβερνήτης σας γυρίζει ανάδρομος και σας χαλάει τα σχέδια. Κι αυτό γιατί όταν γυρίζει προς τα πίσω, η επικοινωνία στραβώνει και οι άνθρωποι παρεξηγούν τις προθέσεις σας. Έχετε τη φήμη ότι γνωρίζετε τους πάντες γύρω σας και είστε λίγο κουτσομπόληδες. Αν και οι προθέσεις σας δεν είναι κακόβουλες, μπορούν εύκολα να παρερμηνευθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Επομένως, αν κάποιος επιλέξει να σας ενημερώσει για τα συναρπαστικά του νέα ή να σας εμπιστευτεί κάτι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Στις 21 του μήνα, ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους και σχηματίζει μια σύνοδο με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή. Αυτός ο συνδυασμός σημαίνει ότι ενώ όλοι οι άλλοι βρίσκονται στη μέση των απογοητεύσεων του ανάδρομου, εσείς θα έχετε ένα παράθυρο διαύγειας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ζώδια Μαιος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Είστε ήδη καλοί επικοινωνιακά, λόγω της εύνοιας του κυβερνήτη σας και της κοινωνικής σας φύσης. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε τυχόν ζητήματα που επιμένουν. Πιθανόν να λάβετε θετικά σχόλια κατά τη διάρκεια αυτού του τριημέρου. Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος εδώ και αρκετό καιρό και θα συνεχίσει να είναι για όλη τη διάρκεια του μήνα. Όταν ο πλανήτης της αυτοδυναμίας και της αναγέννησης είναι ανάδρομος, στρεφόμαστε μέσα μας, αναζητώντας πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε στον εαυτό μας ή στο άμεσο περιβάλλον μας.

Αν σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στη δουλειά σας, αυτό το παράθυρο μεταξύ 21 και 23 Μαΐου θα είναι η ιδανική στιγμή. Κατά τη σύνοδο του με τον Ήλιο, ο Ερμής θα βρίσκεται στον 6ο Οίκο σας, της καριέρας και των οικονομικών. Θα νιώσετε γεμάτοι ιδέες σχετικά με τη βελτίωση της καριέρας και της οικονομικής σας κατάστασης. Εκμεταλλευτείτε αυτό το χρονικό διάστημα, για να υποβάλετε μια αίτηση για αύξηση ή προαγωγή.

μελλοντολόγος

Ζώδια Μαιος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η αυξημένη ικανότητά σας στις δημόσιες σχέσεις και η φυσική σας γοητεία, θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Μην αφήνετε την αναποφάσιστη πλευρά της προσωπικότητάς σας να σας σαμποτάρει. Όταν ο Ερμής φύγει από το ζώδιό σας στις 23, κάνει αμέσως εξάγωνο με τον Άρη. Όταν ο Άρης και ο Ερμής συναντιούνται σε αυτή τη γωνία, γίνεστε εξαιρετικά παραγωγικοί και πετυχαίνετε πολλούς στόχους ή ολοκληρώνετε πολλά έργα ταυτόχρονα.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να ξεκινήσετε τα σχέδια ή τα έργα που έχετε σχεδιάσει, το τελευταίο διήμερο. Στο τέλος του μήνα, η Σελήνη μετακομίζει στον 10ο Οίκο σας ακριβώς την ώρα της Νέας Σελήνης στις 30 του μήνα. Η Νέα Σελήνη είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα βήμα πίσω από τη φασαρία της καθημερινότητάς σας και να αποσυμπιεστείτε. Όταν συμβαίνει στο ζώδιό σας, που αγαπά τη διασκέδαση, γίνεται η τέλεια μέρα για να απολαύσετε χαλαρές ασχολίες που σας ικανοποιούν. Μετά την έκρηξη της παραγωγικότητας, που βιώσατε στην επαγγελματική σας ζωή…. σας αξίζουν μια – δυο μέρες για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988