Ζώδια Μάιος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-ixtheis

Ζώδια Μάιος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Μάιος 22 Ιχθύες  : Ο Μάιος του 2022 θα είναι ένας πολυάσχολος μήνας για τους Ιχθύες. Οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται για να σας βοηθήσουν να βάλετε τον εαυτό σας σε μια πορεία προσωπικής ανάπτυξης.

Η αρχή του μήνα σας δίνει τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται για να κοιτάξετε μέσα σας και να αφαιρέσετε τυχόν εμπόδια που μπλοκάρουν την επιτυχία σας.

Τα μέσα του μήνα θα είναι γεμάτα συναισθήματα και αμφιβολίες για τον εαυτό σας, αλλά αν μπορείτε να τα ξεπεράσετε και να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας, το τέλος του μήνα έχει μερικούς ισχυρούς συμμάχους που περιμένουν να σας βοηθήσουν στο προσωπικό σας ταξίδι.

zodia-taro-45

Αυτός ο Μάιος ξεκινά ήσυχα, χωρίς σημαντικά ουράνια γεγονότα να σας επηρεάζουν μέχρι την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στις 10 Μαΐου, όπου θα παραμείνει μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Κανένας δεν απολαμβάνει τις παρεξηγήσεις και τις περιττές διαφωνίες, όμως εσείς ευαίσθητοι Ιχθύες κυριολεκτικά τις φοβάστε. Είναι δύσκολο να μην παίρνετε στα σοβαρά τα λόγια των άλλων ή να μην αφιερώνετε χρόνο για να σκεφτείτε αν εννοούσαν κάτι βαθύτερο από αυτό που είπαν.

Προσπαθήστε να μην πληγώνεστε εύκολα κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας. Πάρτε τα πράγματα πιο ανάλαφρα και βάλτε τα δυνατά σας για να μην επηρεαστείτε από τα σκληρά λόγια των άλλων. Στις 15 Μαΐου, ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας κάνει ένα εξάγωνο με τον Ήλιο.. κι αυτή είναι η πρώτη σημαντική όψη του μήνα. Με τον Ήλιο να φωτίζει τα ονειρικά βάθη του Ποσειδώνα, θα μπορέσετε να δείτε καθαρά πίσω από τις πράξεις, τα συναισθήματα ή τις προθέσεις των άλλων.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Μάιος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Σ’ αυτή την όψη, ο Ποσειδώνας κατοικεί στον 4ο Οίκο σας, που σημαίνει ότι αυτό το εξάγωνο θα ρίξει λίγο φως στις δικές σας συνήθειες και στον τρόπο που τις διαμορφώσατε. Εκμεταλλευτείτε τα ξεκάθαρα σχέδια του Ποσειδώνα και τη θετική ενέργεια του Ήλιου για να κάνετε κάποιες θετικές αλλαγές επάνω σας. Μετά από αυτό – το πιθανώς συναισθηματικό εξάγωνο- έρχεται η «λουλουδένια Πανσέληνος». Η Πανσέληνος του Μαΐου προσγειώνεται στις 16 του μήνα, στον Σκορπιό.

Όχι μόνο λάμπει στο πιο κυκλοθυμικό από όλα τα ζώδια, αλλά φέρνει μαζί της και μια ολική έκλειψη Σελήνης. Αυτή θα είναι μια περίοδος υψηλών συναισθημάτων για όλους… κι αυτή η πανσέληνος θα είναι συγκλονιστική! Δύο ημέρες μετά την Πανσέληνο, στις 18 Μαΐου ο Ποσειδώνας μπαίνει σε σύνοδο με τον διεκδικητικό Άρη – μια κουραστική όψη. Οι ευγενικοί Ιχθύες δεν τα πάνε καλά με την επιθετική ενέργεια του Άρη, με αποτέλεσμα να νιώθετε πεσμένοι και χωρίς κίνητρο. Με τον Ποσειδώνα στον 10ο Οίκο, των μακροπρόθεσμων στόχων σας, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε τέλμα. Τα σχέδιά σας μπορεί να μην προχωρούν τόσο γρήγορα ή τόσο ομαλά όσο ελπίζατε, με αποτέλεσμα να νιώθετε απογοητευμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Μάιος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αντί να ενδώσετε στην απόγνωση ή να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες, κάντε ένα βήμα πίσω και ηρεμήστε. Αυτή η όψη διαρκεί μόνο λίγο και στη συνέχεια θα νιώσετε και πάλι ο εαυτός σας. Ο Ποσειδώνας δεν έχει άλλες σημαντικές αλληλεπιδράσεις τον Μάιο, αλλά οι Ιχθύες θα ήταν φρόνιμο να παρακολουθήσουν τα πήγαινε-έλα του Δία. Στην αρχαιότητα, πριν από την ανακάλυψη του Ποσειδώνα, ο Δίας ήταν ο κυβερνήτης των Ιχθύων και εξακολουθεί να έχει κάποια επιρροή στο ωροσκόπιό σας.

Στις 20 Μαΐου ο Δίας κάνει ένα θετικό εξάγωνο με τον Ερμή. Αυτή η σχέση θα σας κάνει να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας, για άλλη μια φορά. Απορρίψτε τα αρνητικά συναισθήματα που έχουν απομείνει από τον Ποσειδώνα και τον Άρη κι εστιάστε στο μέλλον σας. Ο Ερμής βοηθά στη χάραξη μιας πορείας προς τα εμπρός και ο Δίας σας ωθεί να κάνετε τα απαραίτητα βήματα γι’ αυτό το ταξίδι.

μελλοντολόγος

Ζώδια Μαιος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αν σκέφτεστε μια αλλαγή στην καριέρα σας ή να μετατρέψετε ένα χόμπι σε μια προσοδοφόρα επιχείρηση, τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή να βάλετε τις βάσεις. Στις 29 Μαΐου, ο Άρης μπαίνει ξανά στη σφαίρα σας, αυτή τη φορά σχηματίζοντας σύνοδο με τον Δία. Ωστόσο, αυτό το ζευγάρωμα έχει αντίθετη ενέργεια από αυτή του Άρη και του Ποσειδώνα.

Όταν ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Άρης συνεργάζεται με τον πανίσχυρο Δία και βρίσκονται και οι δύο στον Κριό και τον 8ο Οίκο σας, νιώθετε ξαφνικά πως μπορείτε να αναλάβετε και να πετύχετε τα πάντα. Αυτό το ισχυρό δίδυμο θα σας δώσει την επιπλέον ώθηση που χρειάζεστε, για να παραμείνετε στο μονοπάτι που χάραξε ο Ερμής την περασμένη εβδομάδα. Μην σπαταλήσετε αυτήν την ενεργειακή ώθηση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream