Ζώδια Μάιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-karkinos

Ζώδια Μάιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Μάιος 22 καρκίνος : Ενώ κάποια ζώδια βιώνουν έναν Μάιο γεμάτο αλληλοσυγκρουόμενους πλανήτες που προκαλούν διαμάχες στις σχέσεις τους, οι Καρκίνοι θα απολαύσουν έναν μήνα σχετικής ηρεμίας.

Οι συγκρούσεις σας θα προέρχονται από τον ίδιο σας τον εαυτό, καθώς συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε τις επιπτώσεις της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα και της παρουσίας της Λίλιθ στο ζώδιό σας.

Κάθε χρόνο ο Πλούτωνας περνά περίπου πέντε μήνες ανάδρομος. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ψάχνουμε μέσα μας για να προσδιορίσουμε ποιες αλλαγές πρέπει να κάνουμε για να ζήσουμε την καλύτερη ζωή μας.

zodia-taro-45

Κι εσείς οι διαισθητικοί Καρκίνοι μπορεί να συλλογιστείτε ακόμη περισσότερο, το πώς να βελτιώσετε τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας. Η όψη της επονομαζόμενης Μαύρης Σελήνης ή Λίλιθ, υποδηλώνει την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας, το μέρος εκείνο που κρατάμε μακριά από τον κόσμο. Αν το κάνουμε για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας ή τους γύρω μας από τα λιγότερο ευχάριστα χαρακτηριστικά μας, αυτό εξαρτάται από το άτομο.

Η Λίλιθ μπήκε στο ζώδιό σας τον περασμένο μήνα και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Με τον συνδυασμό αυτών των δύο ισχυρών σκιερών όψεων στο παιχνίδι, ο Μάιος είναι μια καλή στιγμή για να βγάλετε αυτούς τους σκελετούς από την ντουλάπα σας και να τους θάψετε μια για πάντα. Δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να νιώθετε ντροπή ή φόβο για τον αληθινό σας εαυτό. Αν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να χειριστείτε αυτές τις σκοτεινές πτυχές της προσωπικότητάς σας, δεν είναι ντροπή να αναζητήσετε βοήθεια ή από έναν έμπιστο φίλο ή από έναν επαγγελματία.

μελλοντολόγος

Ζώδια Μάιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Στις 4 Μαΐου, η Λίλιθ θα τα βάλει με την Αφροδίτη από τον 10ο Οίκο της εξουσίας σας. Ο 10ος Οίκος αντιπροσωπεύει τα επιτεύγματα και τις επιτυχίες σας. Με τη Λίλιθ σ’ αυτόν τον Οίκο, δημιουργείται η επιθυμία να αποδείξετε τον εαυτό σας σε άτομα που νιώθετε πως δεν αναγνωρίζουν την αξία σας – ειδικά σε γονείς ή σε πρόσωπα εξουσίας. Όταν η Λίλιθ έρχεται σε επαφή με τον πλανήτη της επιθυμίας απ’ αυτή τη θέση, ίσως νιώσετε καταπιεσμένοι ή πικραμένοι.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κοιτάξετε μέσα σας. Να έχετε όμως κατά νου, πως η αξία σας προέρχεται από τον εαυτό σας και όχι από τις απόψεις των άλλων για εσάς. Αυτή η σύγκρουση με την Αφροδίτη είναι η μόνη αντιπαράθεση της Λίλιθ αυτόν τον μήνα και μόλις καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτά τα αρνητικά συναισθήματα, ο υπόλοιπος μήνας θα κυλήσει ομαλά.

taro-6-9

Ζώδια Μάιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Είναι επίσης η μόνη σημαντική πλανητική ευθυγράμμιση που εμφανίζεται στο ζώδιό σας τον Μάιο. Η μοναδική διάκριση του ζωδίου σας δεν αφορά μόνο το ότι είστε ένα υδάτινο ζώδιο, αλλά ότι έχετε και κυβερνήτη σας τη Σελήνη.

Αυτή η διπλή δόση σεληνιακής ενέργειας ,σας κάνει όχι μόνο εξαιρετικά διαισθητικούς, αλλά κι ιδιαίτερα συντονισμένους με τις φάσεις και τις αλλαγές της Σελήνης. Όταν η Πανσέληνος φωτίσει τον ουρανό στις 16 Μαΐου, δεν θα συμβεί μόνο στο πιο κυκλοθυμικό ζώδιο, αλλά θα φέρει μαζί της και μια ολική έκλειψη Σελήνης, γνωστή σαν «Ματωμένη Σελήνη».

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19Οι μέρες που προηγούνται αυτού του γεγονότος μπορεί να σας βρουν να νιώθετε ανησυχία, σαν να υπάρχει κάτι που δεν είναι σωστό στον κόσμο σας, αλλά δεν θα μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς είναι.

Αφιερώστε χρόνο για να διαλογιστείτε, υπενθυμίστε στον εαυτό σας τα τρέχοντα σεληνιακά συμβάντα και πιστέψτε ότι δεν υπάρχει κάποια επικείμενη καταστροφή που να σας περιμένει στη γωνία.

Μπορεί να χρειαστείτε μερικές ημέρες για να ανακτήσετε την ενέργειά σας μετά από αυτή την Πανσέληνο. Ευτυχώς, η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα φέρνει μαζί της μια πολύ πιο ανάλαφρη ενέργεια από την Πανσέληνο.

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου θα συμβεί στις 30 του μήνα, στο κοινωνικό και άνετο ζώδιο των Διδύμων. Μετά από έναν μήνα αυτοστοχασμού και εργασίας σε μερικά… όχι και τόσο όμορφα σημεία του εαυτού σας, θα εκμεταλλευτείτε τη φιλική ενέργεια των Διδύμων για να βγείτε από το καβούκι σας. Κάντε σχέδια για να περάσετε τη μέρα σας με φίλους ή την οικογένειά σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ζώδια Μαιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η Νέα Σελήνη είναι μια εποχή ανανέωσης και αναγέννησης. Αξιοποιήστε την ημέρα ξαναμπαίνοντας στην κοινωνική σας ζωή – με τα ανεπιθύμητα μέρη του εαυτού σας τακτοποιημένα ή τουλάχιστον περιορισμένα.

Μας παίρνει χρόνια για να συσσωρεύσουμε συναισθηματικές αποσκευές και σκοτεινές πτυχές στην προσωπικότητά μας, επομένως μην περιμένετε να απαλλαγείτε εντελώς από αυτές, μέσα σε τέσσερις εβδομάδες. Ωστόσο, κανείς δεν κερδίζει μια μάχη στην οποία δεν συμμετέχει – και για την ευτυχία και την ψυχική σας ευεξία, αυτή είναι μια μάχη που αξίζει να συμμετάσχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia