Ζώδια Μάιος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-krios

Ζώδια Μάιος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Μάιος 22 κριός : Ο Μάιος θα είναι ένας νικητήριος μήνας για τους Κριούς, με θετικές επιρροές στην καριέρα και τη φήμη σας που θα σας κάνουν να νιώθετε πως μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο.

Στην προσωπική σας ζωή, θα είστε πιο εσωστρεφείς και απομονωμένοι από ό,τι συνήθως, προτιμώντας να ξοδεύετε την ενέργειά σας δουλεύοντας για τον εαυτό σας και την καριέρα σας.

Ο Πλούτωνας συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του για ολόκληρο τον Μάιο του 2022.

zodia-taro-45

Όταν ο πλανήτης της αναγέννησης και του ελέγχου είναι ανάδρομος, είναι ιδανικό να στραφείτε μέσα σας και να καθορίσετε ποιους τομείς της ζωής σας θέλετε να αλλάξετε και πού πρέπει να ασκήσετε περισσότερο έλεγχο. Όχι βέβαια πως χρειάζεστε και πολλή ενθάρρυνση για να αναλάβετε το τιμόνι της ζωής σας! Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 10 Μαΐου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

Με τον ανάδρομο Ερμή θα έχουμε κακή επικοινωνία και περιττές διαφωνίες – ως γνωστό. Πρέπει λοιπόν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην σας ξεφεύγουν λόγια που δεν έχετε σκεφτεί καλά αυτό το διάστημα. Δεν είστε γνωστοί για το τακτ σας ή για την εγκράτεια στην έκφραση της γνώμης σας.. ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα διαλύσετε σχέσεις. Στις 24 Μαΐου, ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας, Άρη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Μάιος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Μπορεί να αισθάνεστε ακόμη πιο επιθετικοί από ό,τι συνήθως, με την επιρροή του εξάγωνου να ψιθυρίζει, ότι πρέπει να ενεργήσετε σύμφωνα με τις ιδέες σας. Μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος κι αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να παρεξηγήσετε μια κατάσταση.. ή την πρόθεση, πίσω από τα λόγια κάποιου.

Για περίπου μια εβδομάδα – ξεκινώντας από τις 7 Μαΐου – ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Άρη. Αυτό θα σας δώσει αυξημένη αυτοπεποίθηση, που με τη σειρά της, θα κάνει τους άλλους να νιώθουν σίγουροι για εσάς. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδανική για να ζητήσετε αυτήν την αύξηση που σκεφτόσασταν καιρό ή να υποβάλετε αίτηση για προαγωγή.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Μάιος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αν διστάζατε να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να την κάνετε. Το επιπλέον κουράγιο από τον Ήλιο θα σας βοηθήσει να βρείτε τα λόγια που χρειάζεστε. Κάντε αυτή τη συζήτηση στις αρχές της εβδομάδας, πριν από την ανάδρομη που ξεκινά στις 10, για καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο πλανήτης της αγάπης μπαίνει στον Οίκο της ρουτίνας και της φροντίδας του εαυτού σας στις 2 Μαΐου, όπου θα παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, μέχρι τις 26. Με την Αφροδίτη στον Οίκο της φροντίδας του εαυτού σας μπορεί να ανακαλύψετε ότι σας ενδιαφέρει περισσότερο να είστε μόνοι σας παρά να δημιουργήσετε οποιαδήποτε νέα σχέση. Αυτό μπορεί να είναι εκτός του χαρακτήρα σας, που συνήθως λατρεύετε να είστε το κέντρο της προσοχής, αλλά θα περάσει σε λίγες εβδομάδες… και θα επιστρέψετε στον ζωηρό κι ενθουσιώδη εαυτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia