Ζώδια Μάιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-lewn

Ζώδια Μάιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Μάιος 22 λέων : Ο Μάιος του 2022 θα βρει τους φλογερούς Λέοντες, που είναι συνήθως στο επίκεντρο κάθε ενθουσιασμού, να έχουν έναν μικρότερο ρόλο, παρακολουθώντας το δράμα όλων των άλλων.

Μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε ένα ουράνιο διάλειμμα!

Και με όλο αυτό το χάος που επικρατεί στα άλλα ζώδια εξαιτίας του Ερμή και της Αφροδίτης.. τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή να απομακρυνθείτε από το προσκήνιο και να περιμένετε ήσυχα στη γωνιά σας.

zodia-taro-45

Τα μικρά εμπόδια που βρίσκετε στον δρόμο σας τον Μάιο, θα προέρχονται από τον κυβερνήτη σας τον Ήλιο, που κάνει μερικές λιγότερο από ιδανικές όψεις με κάποιους κυρίαρχους πλανήτες. Ενώ ο Ήλιος έχει ξεκάθαρα την μεγαλύτερη επιρροή από όλους τους κυρίαρχους πλανήτες και τα αγαπημένα του λιοντάρια δεν αποφεύγουν τις αντιπαραθέσεις, αυτός ο μήνας δεν είναι κατάλληλος για να «ψάχνεστε» για καβγάδες.

Μετά από ένα σύντομο τρίμηνο διάλειμμα, ο Ερμής γυρίζει ξανά ανάδρομος στις 10 Μαΐου, εμποδίζοντας την ομαλή επικοινωνία και τα σχέδια όλων, για ταξίδια. Θα παραμείνει ανάδρομος για το υπόλοιπο του μήνα, μέχρι τις 3 Ιουνίου. Ενώ αυτές οι εβδομάδες είναι ιδανικές για να σκέφτονται όλοι πριν μιλήσουν.. αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εσάς, τους τολμηρούς Λέοντες. Είστε γνωστοί για την αυτοπεποίθηση και την προθυμία σας να πείτε τη γνώμη σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ζώδια Μάιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ωστόσο, σε περιόδους που οι γραμμές επικοινωνίας στραβώνουν, η φυσική σας ηγεσία μπορεί να θεωρηθεί αυταρχική ή αλαζονική στους γύρω σας. Στις 15 Μαΐου, ο Ήλιος βρίσκεται σε μια μοναδική κατάσταση καθώς θα μπει σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και θα τετραγωνίσει τον Κρόνο. Το εξάγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να ανακαλύψετε τη ρίζα, όχι μόνο για τα δικά σας κίνητρα, αλλά και των ανθρώπων γύρω σας.

Αυτός ο δεσμός θα σας οδηγήσει να διορθώσετε ή να θεραπεύσετε τυχόν προβλήματα που πιστεύετε ότι πιέζουν τους γύρω σας. Προσοχή όμως! Γιατί ενώ οι προθέσεις σας είναι αγνές, αυτό το εξάγωνο έρχεται κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης με τον Κρόνο, που σημαίνει μια περίοδο αναταραχών και απροσδόκητων αλλαγών.

chartomantia-098

Ζώδια Μάιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αν λάβετε υπόψη και την αρνητική επιρροή του Ερμή στην επικοινωνία, είναι εύκολο να δείτε ότι η καλοπροαίρετη βοήθειά σας, μπορεί να θεωρηθεί σαν παρεμβολή ή έλεγχος. Προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανή διαμάχη, θα ήταν καλύτερα να στρέψετε την αυξημένη διαίσθησή σας μέσα σας…και να εστιάσετε στον εαυτό σας.

Όλη αυτή η πιθανολογούμενη σύγκρουση πέφτει μια ημέρα πριν από την Πανσέληνο και την έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό. Τα λιοντάρια και οι Σκορπιοί έχουν μια δυναμική αγάπης/μίσους μια και είναι από τα πιο επικριτικά και κυρίαρχα ζώδια.. και οι φάσεις της Σελήνης στο Σκορπιό μπορούν να κάνουν τα λιοντάρια να νιώσουν ξέφρενα. Μετά τη συναισθηματική αναταραχή των προηγούμενων ημερών, καλό είναι να ηρεμήσετε με την Πανσέληνο και να μην να ενδώσετε στην κυκλοθυμική επιρροή του Σκορπιού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Μαιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Στις 21 Μαΐου, ο Ήλιος θα μετακινηθεί από τον Ταύρο, στους Διδύμους… ένα ζώδιο με το οποίο νιώθετε πολύ πιο άνετα. Τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα «τρέφονται» το ένα από τις ενέργειες του άλλου.. κι αυτό ισχύει για τους Λέοντες και τους Διδύμους. Τα λιοντάρια και οι Δίδυμοι μοιράζονται τον ενθουσιασμό για τη ζωή.. και την αγάπη τους για την περιπέτεια. Με τον Ήλιο να κινείται σε ένα συμβατό για εσάς ζώδιο, θα νιώθετε πως έχετε οικείο έδαφος κάτω από τα πόδια σας και ο υπόλοιπος μήνας θα κυλήσει θετικά.

Την ίδια μέρα που ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους, κάνει και σύνοδο με τον Ερμή, καθαρίζοντας τα κανάλια επικοινωνίας. Θα είστε απασχολημένοι στη δουλειά και γεμάτοι ιδέες για το πώς να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητά σας. Στις 23 του μήνα, ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία. Αυτές οι μέρες που επηρεάζονται από το εξάγωνο, θα σας βρουν γεμάτους αυτοπεποίθηση κάτι που θα εντυπωσιάσει κάποιους ανθρώπους με εξουσία στο περιβάλλον σας.

μελλοντολόγος

Ζώδια Μαιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να πρωτοστατήσετε σε νέα έργα ή να ξεκινήσετε με νέους στόχους, καθώς τα πράγματα που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια αυτού του εξάγωνου, θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Τώρα είναι η ώρα να εφαρμόσετε τις υπέροχες ιδέες που σκεφτήκατε, κατά τη σύνοδο του Ερμή. Η Νέα Σελήνη του Μαΐου πέφτει επίσης στους Διδύμους και είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσετε φιλίες και να πάρετε μια μέρα άδεια από τη δουλειά για να εστιάσετε στην κοινωνική σας ζωή.

Αφού καθόσασταν στο πίσω κάθισμα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, τώρα είναι η ώρα να ξαναβγείτε στο προσκήνιο και να επιστρέψετε στον συνηθισμένο κοινωνικό σας ρόλο. Ωστόσο, αν διαπιστώσετε ότι υπάρχουν άνθρωποι ή σχέσεις που δεν σας έλειψαν αυτόν τον μήνα, μη διστάσετε να τις αφήσετε να φύγουν. Η Νέα Σελήνη είναι μια εποχή αναγέννησης και ανάπτυξης.. και δεν μπορείτε να κρατήσετε ζιζάνια τριγύρω… αν θέλετε να ανθίσουν οι σπόροι που φυτεύετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot