Ζώδια Μάιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

virgo 2

Ζώδια Μάιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Μάιος 22 παρθένος  : Με τον ερχομό του Μαΐου, ο Πλούτωνας εξακολουθεί να ταξιδεύει ανάδρομος.

Είναι ο πλανήτης της αναγέννησης και της αυτοδυναμίας, που σημαίνει ότι οι ανάδρομές του σας ωθούν να σκεφτείτε τη ζωή σας και τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε.

Κι ενώ δεν φημίζεστε για την αγάπη σας στις αλλαγές, είστε εξαιρετικοί σχεδιαστές και διαπρέπετε στην ενδοσκόπηση. Έτσι, ενώ έχετε όλη τη διάθεση αυτό το μήνα να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να συλλογιστείτε ήσυχα, ο κυβερνήτης σας Ερμής, έχει άλλα σχέδια.

zodia-taro-45

Θα βρίσκεται στην κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού, τους Διδύμους για το μεγαλύτερο μέρος του Μαΐου, πράγμα που σημαίνει πως θα νιώσετε πως σας βγάζει από την περισυλλογή και σας βάζει στην κοινωνική σκηνή. Στις 6 Μαΐου, ο κυβερνήτης της επικοινωνίας βρίσκεται σε εξάγωνο με τον πλανήτη της αγάπης και της επιθυμίας. Όταν οι πλανήτες συναντιούνται σ’ ένα εξάγωνο, σχηματίζουν έναν δεσμό που ενισχύει και τις δύο δυνάμεις τους και τους επιτρέπει να λειτουργούν αρμονικά.

Για τον Ερμή και την Αφροδίτη, αυτό σημαίνει ότι όποιος βρεθεί στο στόχαστρο – συγκεκριμένα εσάς τους Παρθένους – θα αισθάνεται πιο στοργικός από ό,τι συνήθως. Έχετε τη φήμη των στωικών ή ακόμη και των ψυχρών του ζωδιακού… κάτι που δεν ισχύει καθόλου. Απλά προτιμάτε να είστε συγκρατημένοι στις συναισθηματικές σας εκδηλώσεις. Ωστόσο, για μερικές μέρες κατά τη διάρκεια αυτού του εξάγωνου, μπορεί να νιώσετε πως πρέπει να περνάτε περισσότερο χρόνο με αυτούς που αγαπάτε.

μελλοντολόγος

Ζώδια Μάιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Στις 10 Μαΐου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, κάτι που κανείς δεν απολαμβάνει, αφού εμποδίζει την επικοινωνία και δημιουργεί προβλήματα στην τεχνολογία και τα ταξίδια. Υπάρχει πληθώρα παρεξηγήσεων και οι καβγάδες αφθονούν. Αυτές τις εβδομάδες, καλό είναι να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Αυτό που σε εσάς φαίνεται σαν συμβουλή ή σαν μια κοινή λογική παρατήρηση, μπορεί να φανεί σαν αλαζονεία, στους γύρω σας. Ομοίως, μην αφήσετε το γήινο πείσμα σας να σας οδηγήσει σε διαμάχες.

Ο Ερμής στις 20 Μαΐου βρίσκεται σε άλλο ένα ευεργετικό εξάγωνο, αυτή τη φορά με τον Δία. Όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας συνεργάζεται με τον κυβερνήτη της καλής τύχης και της επέκτασης, αυτό δηλώνει σπουδαία πράγματα για όσους επηρεάζονται από αυτούς. Με τον Ερμή ακόμα στους μεταβλητούς Διδύμους και τον Δία στους τολμηρούς Κριούς, αυτό το εξάγωνο έχει τη δυνατότητα να επιφέρει σημαντικές αλλαγές.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ζώδια Μάιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Πρέπει λοιπόν να εκμεταλλευτείτε τη σίγουρη ενέργεια αυτού του ζευγαρώματος για να εφαρμόσετε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα νέο μονοπάτι, ειδικά στην καριέρα σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε το άλμα, ειδικά με τις άλλες θετικές όψεις του Ερμή, την επόμενη εβδομάδα.

Στις 24 Μαΐου, ο Ερμής, που έχει πλέον μετακομίσει στον Ταύρο, σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Άρη τον πλανήτη της φιλοδοξίας και της δράσης. Αυτός ο συνδυασμός θα σας δώσει μια επιπλέον έκρηξη ενέργειας και ώθησης για επιτυχία. Ο Άρης θα βοηθήσει εσάς τους συνήθως ήπιους Παρθένους να βρείτε τη φωνή σας και να ακουστείτε, ενώ ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βοηθήσει να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις για να παρασύρετε τους άλλους στον σκοπό σας.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Μαιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε επαγγελματικές προτάσεις, να κερδίσετε νέους πελάτες ή να πείσετε έναν συνεργάτη να σας ακολουθήσει σε μια νέα επαγγελματική περιπέτεια. Πιθανότατα σχεδιάζετε αυτή την κίνηση εδώ και αρκετό καιρό και έχετε καλύψει όλες τις λεπτομέρειες και τις δυνατότητες.

Τώρα είναι η ώρα να τεθεί σε εφαρμογή όλος αυτός ο σχεδιασμός και να γίνει πραγματικότητα. Στις 25 του μήνα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, θα βοηθήσει περαιτέρω το νέο σας εγχείρημα. Τα τρίγωνα θεωρούνται από τις πιο τυχερές όψεις και όταν ο Ερμής και ο Πλούτωνας ενώνονται, τα προβλήματα λύνονται και τα εμπόδια ξεπερνιούνται. Ο κυβερνήτης σας αυτή τη στιγμή είναι στον 4ο Οίκο σας, κάτι που δείχνει κάποιο δισταγμό από τα μέλη της οικογένειας, για τα νέα σας σχέδια.

zwdia-taro-astra

Ζώδια Μαιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ο Ερμής και ο Πλούτωνας θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε γιατί οι άλλοι ανησυχούν και πώς μπορείτε να τους κάνετε να νιώσουν πιο άνετα με τις επιλογές σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν σκοπεύετε να ακολουθήσετε μια νέα επαγγελματική πορεία ή να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση. Αν και αυτή θα ήταν η ιδανική στιγμή για να κάνετε αυτό το άλμα, θέλετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε την υποστήριξη των μελών της οικογένειάς σας γι’ αυτή την τόσο σημαντική αλλαγή, δεδομένου ότι τους επηρεάζει.

Μετά από έναν μακρύ μήνα αλλαγών και πιθανών παρεξηγήσεων, έρχεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30 Μαΐου, που φέρνει μια ήρεμη και χαρούμενη ενέργεια σε όλους. Αξιοποιήστε την ημέρα για να χαλαρώσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Έχετε φυτέψει τους σπόρους για την επιτυχία. Τώρα εμπιστευτείτε το σύμπαν… για να τους δείτε να ανθίζουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera