Ζώδια Μάιος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

antras-tayros

Ζώδια Μάιος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Μάιος 22 ταύρος : Ενώ ο Μάιος του 2022 θα ξεκινήσει αρκετά ομαλά για τους Ταύρους, μόλις ο Ήλιος εγκαταλείψει την εποχή τους και μπει στις 21 του μήνα στους ασταθείς Διδύμους, τα πράγματα περιπλέκονται.

Με τον Ερμή ανάδρομο και τον κυβερνήτη σας να επιδεικνύει μερικά από τα λιγότερο επιθυμητά χαρακτηριστικά του, αυτός ο μήνας έχει τη δυνατότητα να εισάγει σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

Το πρώτο μισό του Μαΐου εξακολουθεί να είναι η εποχή του Ταύρου, που σημαίνει ότι όλοι θα αισθάνονται την ηρεμιστική επιρροή του προστάτη σας.

zodia-taro-45

Απολαύστε αυτή την περίοδο της σχετικής ηρεμίας και σταθερότητας, γιατί στις 10 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, κάτι που είναι βέβαιο ότι θα φέρει διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας φαίνεται να κινείται προς τα πίσω, μας κάνει να νιώθουμε ότι κι εμείς κινούμαστε προς τα πίσω, ειδικά στις προσωπικές μας σχέσεις.

Για τους Ταύρους που είναι γνωστό ότι σκάβουν τις οπλές τους και αρνούνται να κουνηθούν, είναι απαραίτητο να ακούσουν την αντίθετη πλευρά. Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, πρόκειται να βρεθεί σε κάποιες αντικρουόμενες καταστάσεις αυτόν τον μήνα, οπότε μην εκπλαγείτε αν νιώσετε συναισθηματικά εξαντλημένοι. Ωστόσο, την πρώτη κιόλας μέρα του μήνα, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας έναν δεσμό που θα σας κάνει να νιώσετε επιπλέον πάθος για τα πράγματα και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ζώδια Μάιος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Οι Ταύροι είναι γνωστοί ότι είναι επιεικείς και απολαμβάνουν τις απτές απολαύσεις της ζωής. Έτσι, κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, περιποιηθείτε τον εαυτό σας, αγοράστε καινούργια ρούχα ή βγάλτε το ταίρι σας έξω για φαγητό. Οι σχέσεις θα αρχίσουν να παρουσιάζουν αναταράξεις γύρω στις 24, όταν η Αφροδίτη μπαίνει σε εξάγωνο με τον Κρόνο, γιατί σας δημιουργεί την αίσθηση πως χρειάζεστε επιβεβαίωση στη σχέση σας.

Είστε στοργικοί και επικεντρωμένοι στο δεσμό σας, επομένως αυτή η ανάγκη σας για επικύρωση, μπορεί να θεωρηθεί σαν εξάρτηση. Λίγες μέρες αργότερα στις 27 Μαΐου, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας θα συναντηθούν ξανά, αλλά αυτή τη φορά η σχέση τους θα είναι τοξική. Όταν ο Οίκος της επιθυμίας πλησιάζει στον Οίκο της αυτοδυναμίας, προκαλούνται συναισθήματα ζήλιας και δυσπιστίας. Αν τρέφατε αμφιβολίες για το ταίρι σας, θα διαπιστώσετε πως δεν μπορείτε να εμποδίσετε τον εαυτό σας να τις εκφράσει.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Μάιος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Λάβετε υπόψη όμως, ότι ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος και οι ανησυχίες σας μπορεί να φανούν σαν κατηγορίες, με τη δυνατότητα να προκαλέσουν μόνιμο κακό στη σχέση σας. Την επόμενη κιόλας μέρα στις 28, η Αφροδίτη θα μετακομίσει στον Ταύρο και στον 7ο Οίκο σας – των ρομαντικών σχέσεων και των διαπλοκών – που είναι ο Οίκος που κυβερνά.

Όταν λοιπόν η Αφροδίτη έρθει στο σπίτι της να ξεκουραστεί, τα συναισθήματά σας θα μεγαλώσουν. Ταυτόχρονα ο Ερμής θα καταλαμβάνει τον 8ο Οίκο σας, απαιτώντας να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στα κίνητρα των ανθρώπων όπως και στις πράξεις τους, αναφορικά με τη σχέση σας. Αυτές οι δύο μέρες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ή να καταστρέψουν μια σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Μαιος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αν μπορείτε να εμπιστευτείτε το ταίρι σας και κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις χωρίς να μεταθέσετε ευθύνες ή να προκαλέσετε λογομαχίες, τότε τον Ιούνιο η σχέση σας θα μεταβεί σε άλλο επίπεδο. Μπορεί να οδηγηθείτε σε πιο σημαντική δέσμευση και σε ενισχυμένη κατανόηση του ενός προς τον άλλον. Αντίθετα, αν ενδώσειτε στις υποψίες ή στην αρνητική επιρροή του Ερμή, τότε τον Ιούνιο μπορεί να καταλήξετε μόνοι. Αν πάλι το ταίρι σας ήταν άπιστο ή σας έκρυβε μυστικά, αυτά θα έρθουν στο φως αυτή την εβδομάδα.

300x300aΤο καλύτερο θα είναι να είστε έτοιμοι να τον/την αντιμετωπίσετε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος εδώ και λίγο καιρό, κάτι που κάνει τους ανθρώπους να κοιτάξουν μέσα τους και να επαναξιολογήσουν τι θέλουν από τη ζωή τους.

Επομένως, είναι πιθανό να έχετε ήδη μια ιδέα για το τι θέλετε ή τι περιμένετε από αυτή τη σχέση και αν είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα.. ή να το διαλύσετε.

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, η Νέα Σελήνη ακολουθεί γρήγορα μετά από αυτά τα γεγονότα, στις 30 Μαΐου. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτήν την ημέρα που παραδοσιακά είναι μια ημέρα νέων ξεκινημάτων και ανάπτυξης και αφήστε στην άκρη κάθε αρνητικότητα από την προηγούμενη εβδομάδα. Φροντίστε να επικεντρωθείτε στο πού θέλετε να πάτε… από εδώ και στο εξής.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot