Ζώδια Μάιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-toksotis-afroditi

Ζώδια Μάιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Μάιος 22 τοξότης  : Οι αρχές Μαΐου βρίσκουν τον κυβερνήτη σας Δία στους Ιχθύες, που έχει εγκατασταθεί, από τα τέλη του 2021.

Στις 3 Μαΐου, θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας μια θετική αλλαγή στα θέματά σας. Ο Πλούτωνας της ανανέωσης και της προσωπικής ανάπτυξης, όταν συνεργάζεται με τον πρωταθλητή της καλής τύχης και του πλούτου, φέρνει θετικές εξελίξεις στον οικονομικό σας τομέα.

Ο Δίας κατοικεί στον 3ο Οίκο σας κατά τη διάρκεια αυτού του εξάγωνου – τον οίκο της κοινότητας και της επικοινωνίας.

zodia-taro-45

Αυτό το ζευγάρωμα Δία / Πλούτωνα σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός σχεδίου που ήταν στα σκαριά εδώ και καιρό. Ίσως εργάζεστε για να κερδίσετε ένα νέο και προσοδοφόρο πελάτη στη δουλειά ή περιμένετε την έγκριση για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο για το οποίο αισθάνεστε πάθος. Ανεξάρτητα από το θέμα με το οποίο ασχολείστε, να περιμένετε καλά νέα τις πρώτες μέρες του Μάη.

Στις 10 Μαΐου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος για δεύτερη φορά μέσα στο 2022, κάτι για το οποίο κανείς δεν ανυπομονεί. Όταν ο πλανήτης που κυβερνά τα ταξίδια και την επικοινωνία είναι ανάδρομος, όλα όσα επηρεάζει «στραβώνουν». Παρεξηγήσεις και λογομαχίες θα επικρατούν παντού και τα ταξίδια θα φέρνουν περισσότερους πονοκεφάλους, παρά χαρά. Παρότι έχετε τη φήμη του σκληρού και του αγενή στις καλύτερες των περιπτώσεων… η κακή επικοινωνία δεν βοηθάει το σκοπό σας.

chartomantia-098

Ζώδια Μάιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις .

Γι’ αυτό τις επόμενες δύο εβδομάδες, να σκέφτεστε πριν μιλήσετε… επειδή ακούσια, μπορεί να προσβάλλετε τους άλλους. Όχι μόνο η 10η Μαΐου βλέπει την ομαλή επικοινωνία να πετάει από το παράθυρο, αλλά και ο Δίας με την είσοδό του στον Κριό, καθιστά αδύνατη την ηρεμία στις συζητήσεις σας. Δεν είναι ώρα τώρα να καυχηθείτε για τα πρόσφατα επιτεύγματά σας ή για το πόσο καλά τα πάτε.

Αν και αντίκειται στη φύση του Κριού και του Δία να είστε ταπεινοί, για χάρη της ειρήνης με τους ανθρώπους στη ζωή σας, θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε μετριόφρονες – τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι επικοινωνίες. Εφόσον καταφέρετε να κρατηθείτε μακριά από καβγάδες στον κύκλο σας, θα περάσετε μερικές σχετικά ήσυχες εβδομάδες στα μέσα Μαΐου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Μάιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ωστόσο, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι πιο θετικό για όσους θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Στις 20 Μαΐου, ο Δίας θα κάνει εξάγωνο με τον Ερμή. Τώρα είναι η ώρα για μεγάλα σχέδια – σχέδια που αλλάζουν τη ζωή σας. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και με τον Ερμή, στο πλευρό σας, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων. Το φυσικό σας χάρισμα θα εκδηλωθεί σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια… και οι άλλοι θα δυσκολευτούν να σας πουν όχι. Τρεις μέρες αργότερα στις 23, ο Δίας σχηματίζει άλλη μία θετική όψη.

Ένα εξάγωνο με τον Ήλιο, που φέρνει θετική ενέργεια και σας κάνει να νιώθετε πως μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια στο έπακρο. Πολλές φορές οι άνθρωποι εκτιμούν την απομάκρυνση των εμποδίων.. όμως αντί να χρησιμοποιούν την προστιθέμενη ενέργεια για να πιέζουν τον εαυτό τους, απλώς απολαμβάνουν τη βόλτα. Μην κάνετε αυτό το λάθος. Έχετε δουλέψει τόσο σκληρά και αυτή η πρόσθετη ώθηση είναι αυτό που χρειάζεστε για να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού με ευκολία.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Μαιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η τελευταία μεγάλη όψη του μήνα για εσάς, έρχεται με τη σύνοδο του επεκτατικού Δία και του παθιασμένου Άρη. Ο συνδυασμός αυτών των δύο κυρίαρχων δυνάμεων μπορεί να οδηγήσει σε μια σχεδόν φανατική ορμή για επιτυχία. Γι’ αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε προσεκτικά αυτή την ενέργεια. Οδηγήστε το κύμα της φιλοδοξίας και της ενέργειας, αλλά προσέξτε να μην σας πνίξει.

Έχετε επικεντρωθεί σκληρά στους στόχους σας αυτόν τον μήνα, κάτι που είναι αξιοθαύμαστο, αλλά πρέπει επίσης να γνωρίζετε τα όριά σας και να μην αφήνετε την προσπάθεια για επιτυχία… να σας οδηγήσει στην εξάντληση. Ευτυχώς, η Νέα Σελήνη αυτού του μήνα έρχεται στις 30 Μαΐου σε ένα από τα πιο συμβατά ζώδια για εσάς… τους Διδύμους. Αφιερώστε αυτήν την ημέρα για να κάνετε πράγματα που αγαπάτε, όπως την ανακάλυψη νέων εστιατορίων ή βιβλιοπωλείων με φίλους και συνεργάτες. Μετά από έναν παραγωγικό μήνα, αυτή είναι η τέλεια μέρα για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA