Ζώδια Μάρτιος Αιγόκερως 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

ζωδια-αιγοκερως-1

Ζώδια Μόλις μπήκατε σε μια καινούργια σχέση, αγαπητοί Αιγόκεροι;

Ακόμα κι αν δεν ισχύει, η υπάρχουσα θα διέπεται από τον ενθουσιασμό του καινούργιου…

Αξιοποιήστε τον φετινό Μάρτιο, για να απολαύσετε αυτή την αίσθηση ανανέωσης και «γνωριμίας» από την αρχή!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεν χρειάζονται πολλά για να βελτιωθεί η καθημερινότητα στην προσωπική και ερωτική σας ζωή. Χρειάζεται μόνο διάθεση να της εντάσσετε νέες εμπειρίες και νότες ξεγνοιασιάς. Με αυτό το σκεπτικό καλείστε να ανοίξετε την αυλαία του φετινού Μαρτίου… Αλλά και να τον διανύσετε!

Επιλέξετε διαφορετικά μέρη για τις εξόδους σας, είτε πρόκειται για φαγητό είτε για άλλη ψυχαγωγία. Έτσι θα υπάρχει πάντα το στοιχείο της περιπέτειας και της γνωριμίας με κάτι άλλο: Μια καινούργια κουζίνα, ένα κοκτέιλ που προτείνει ο μπάρμαν, μια ταινία που δεν έχει διαφημιστεί μαζικά. Καθετί που απέχει από τις συνήθειές σας, θα είναι πηγή χαράς αλλά και ανταλλαγής απόψεων μετά!

zwdia-66

Οι συχνές αποδράσεις με το ταίρι σας θα διατηρήσουν το ρομαντισμό μεταξύ σας. Δεν χρειάζεται να είναι εκτός των τειχών ή πολυδάπανες. Ένας περίπατος σε ένα κοντινό πάρκο, μια μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο, ένα απρόσμενο βραδινό πικνίκ στην αμμουδιά… Είναι μικρές κινήσεις, που θα απογειώσουν το συναίσθημα κατά το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου!

Ζώδια Μάρτιος Αιγόκερως 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Πώς είχατε φανταστεί την ιδανική σχέση για τη ζωή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Αυτό που θα συνειδητοποιήσετε γύρω στις 13 του μήνα, είναι ότι όσα λαχταρούσατε παίρνουν σάρκα και οστά. Σε αυτά προστίθενται κάποιες πτυχές που δεν είχατε σκεφτεί καν… Και κάνουν την εμπειρία σας ακόμα πιο ενθουσιώδη!

prodosia

Είστε απόλυτα συντονισμένοι με το ταίρι σας σε κάθε κίνηση, από τις συζητήσεις σας μέχρι το χρώμα που θέλετε για τον καναπέ σας. Μήπως αυτή είναι η ιδανική ένδειξη για να κάνετε ένα βήμα παρακάτω, γύρω στις 20 Μαρτίου; Κάντε αυτή τη συζήτηση, που θα αφορά τη μονιμότητα και τη σταθερότητα της σχέσης σας!

Ζώδια Μάρτιος Αιγόκερως 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Τα ζητούμενα της κάθε πλευράς πρέπει να διατυπώνονται με ειλικρίνεια και σαφήνεια. Να εκφράζετε τις ανάγκες σας – και να είστε βέβαιοι ότι το ταίρι σας θα φροντίσει να ικανοποιηθούν. Το ίδιο θα κάνετε κι εσείς για το άτομο που αγαπάτε, έτσι δεν είναι;
Και θα χρειάζεται να απομακρύνεστε για λίγο, για να διεκπεραιώνετε και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αλλά πάντα θα υπάρχει η προτίμηση να ήσασταν συνεχώς μαζί, ακόμα και σε ένα έρημο νησί!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75