Ζώδια Μάρτιος Αιγόκερως 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Capricorn_tattoo_329

Ζώδια Οπλιστείτε με υπομονή, σύνεση και ετοιμότητα, αγαπητοί Αιγόκεροι!

Το πλανητικό περιβάλλον στήνεται προς όφελός σας, αρκεί να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας δώσει…

Το βέβαιο για τον φετινό Μάρτιο είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές, ακόμα κι αν τα αποτελέσματά τους σας φανούν κάπως ανάμεικτα αρχικά!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Άρης και ο Πλούτωνας θα είναι εξαιρετικά δραστήριοι στο ζώδιό σας στη διάρκεια του Μαρτίου. Ανοίγει την αυλαία του με εξαιρετικά αίσιο πρόσημο, καθώς η Αφροδίτη θα φωτίσει τη ζώνη σας της χαράς. Από τις 4 του μήνα και μετά, θα έχετε πιο θετική οπτική για όλους τους τομείς της ζωής σας – με επίκεντρο τον προσωπικό τομέα!

Ωστόσο, στις 9 Μαρτίου αναδύεται η δραστική Πανσέληνος στη ζώνη σας της φιλοσοφίας. Αυτή θα σας αναγκάσει να δείτε κατά πρόσωπο όσα προσπαθείτε να υποκρύψετε… Επίσης, θα κληθείτε να παραδεχθείτε ότι δεν έχετε φανεί ειλικρινείς για τις προθέσεις σας προς πρόσωπα και καταστάσεις. Η ατμόσφαιρα θα σας κάνει να νιώθετε εξαιρετικά άβολα. Αιτία γι’ αυτό ενδέχεται να είναι και η προσπάθειά σας για χρόνια να αλλοιώσετε την ταυτότητά σας!

zwdia-zvdia-alex

Θα λάβετε βοήθεια στις 20 Μαρτίου, από την ισχυρή σύνοδο του Άρη με τον Δία στο ζώδιό σας. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τον πραγματικό σας εαυτό, με όλο τον κόπο που απαιτεί αυτό. Αν τολμήσετε να μπείτε σε αυτή η διαδικασία, να ξέρετε ότι θα τονώσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας!

Ζώδια Μάρτιος Αιγόκερως 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Θα χρειαστείτε αυτή την τόνωση λίγες μέρες μετά, στις 23 του μήνα. Ο Άρης θα συμπράξει με τον Πλούτωνα στα δικά σας εδάφη, επιφέροντας ισχυρό πλήγμα στην ταυτότητά σας. Φυσικά αυτό θα έχει αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση αλλά και τη δημόσια εικόνα σας. Να είστε προετοιμασμένοι για μια δυσχερή φάση, που απαιτεί δύναμη και ακεραιότητα!

chartomantia-098

Προς ενίσχυσή σας θα προστρέξει ο σταθεροποιητής Κρόνος που σας κυβερνά, αγαπητοί Αιγόκεροι. Με το πέρασμά του στη ζώνη σας των αξιών στις 21 Μαρτίου, θα σας υπενθυμίσει ποιοι πραγματικά είστε. Και η τονωτική Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα, θα φωτίσει τον τομέα σας της οικογένειας. Οι δικοί σας άνθρωποι θα σταθούν στο πλάι σας και θα σας στηρίξουν!

Ζώδια Μάρτιος Αιγόκερως 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Ο μήνας θα κλείσει με αίσιο πρόσημο: Ο Άρης θα συντροφεύει τον Κρόνο στη ζώνη σας των πόρων από τις 31 Μαρτίου. Τώρα θα νιώσετε πολύ πιο δυνατοί για όλες τις αλλαγές που βιώνετε. Ακόμα κι αν η ενέργεια των Άρη και Κρόνου σας αναστατώνει, τουλάχιστον θα αναλάβετε και πάλι τον έλεγχο της ζωής σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65