Ζώδια Μάρτιος Δίδυμοι 2020 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-didimos-660_4

Ζώδια Με πραγματική αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης μπαίνετε στον φετινό Μάρτιο, αγαπητοί Δίδυμοι!

Αυτή η ατμόσφαιρα θα βοηθήσει πολύ να αποβάλετε κάθε ένταση και να γίνει πιο διαυγής η σκέψη σας…

Έχει σημασία για την ιδιοσυγκρασία σας να είστε σε αρμονία σώματος και πνεύματος!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για αυτό το αίσιο άνοιγμα του μήνα, να ευχαριστείτε την Αφροδίτη: Η θεά της ισορροπίας περνά στη ζώνη της ψυχοσύνθεσής σας στις 4 Μαρτίου. Και αφού επικρατήσει η γαλήνη στο περιβάλλον σας, θα βελτιωθεί κατά πολύ το κλίμα και στην οικογενειακή σας ζωή. Σε αυτό θα συμβάλλει η Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου, που φωτίζει τον τομέα σας της οικίας!

Η πιο ευχάριστη είδηση της περιόδου, είναι ότι θα νιώσετε μια συναισθηματική απελευθέρωση. Εξωτερικεύοντας τα αισθήματά σας, έχετε τη δυναμική να βάλετε ένα τέλος σε μια διαμάχη ή μια δυσχέρεια με άτομα της οικογένειάς σας. Πρέπει να καταβάλετε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, για να μην βαλτώσει η κατάσταση!

zwdia-3-zodia

Τούτου λεχθέντος, οι συναισθηματικές πιέσεις μπορεί να καταλήξουν σε δράματα γύρω στα μέσα του μήνα. Φαίνετε ότι κάποιοι – ίσως και εσείς οι ίδιοι – έχουν την πρόθεση να γίνουν χειριστικοί ή να εξαπατήσουν άλλα άτομα!

Ζώδια Μάρτιος Δίδυμοι 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Όλα μπορούν να βελτιωθούν στις 20 Μαρτίου, που θα στρέψετε την προσοχή σας στην αγάπη και την οικειότητα. Γι’ αυτό θα φροντίσει μια σύνοδος του παθιασμένου Άρη με τον Δία, στον ερωτικό σας οίκο!
Αλλά ο ψύχραιμος Κρόνος μπαίνει στη φιλοσοφική σας ζώνη την αμέσως επόμενη μέρα… Και θα προκύψουν προστριβές αν δεν υπάρχει ειλικρίνεια. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο με το ταίρι σας, τις όποιες διαφωνίες και βαλτωμένες καταστάσεις!

μελλοντολόγος

Να ξέρετε ότι η πίεση μπορεί να φτάσει στο κόκκινο στις 23 Μαρτίου, με μια σύνοδο του Άρη με τον Πλούτωνα στις σεξουαλικές πτυχές σας… Πρόκειται για μια σημαίνουσα ένδειξη για υπερβολική ζήλια, θυμό, υποψίες, χειριστικές συμπεριφορές και έλεγχο συναισθημάτων!

Δεν αποκλείεται όλα αυτά να γίνουν αφορμή για να ξεδιπλωθεί μια εξαιρετικά τοξική σχέση. Γι’ αυτό τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε κοντά σας τους δικούς σας ανθρώπους. Αυτοί που θέλουν μόνο το καλό σας, θα μπορέσουν να σας παράσχουν τη συναισθηματική στήριξη που θα χρειαστείτε!

Ζώδια Μάρτιος Δίδυμοι 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Την αμέσως επόμενη μέρα, στις 24 Μαρτίου, αναδύεται η Νέα Σελήνη στον κοινωνικό σας τομέα. Αυτή η συγκυρία θα υπογραμμίσει τη σημασία που έχουν οι φίλοι στη ζωή σας, αγαπητοί Δίδυμοι… Είναι η στιγμή που πρέπει να ανοιχτείτε σε όλων των ειδών τα δίκτυα επικοινωνίας σας, προκειμένου να γεμίσετε από αγάπη!

chartomantia-098
Όσο ο μήνας προχωρά προς τη λήξη του, ενδέχεται να υπάρξει κάποιο αδιέξοδο σε θέματα πεποιθήσεων και αρχών. Θα το προκαλέσει μια σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στα εδάφη του Υδροχόου. Θα συνειδητοποιήσετε πόσο αδιάλλακτοι είστε στις απόψεις και τις αποφάσεις σας – αλλά το ίδιο θα είναι και οι άλλοι!

Στο χέρι σας είναι να εστιάσετε στην εύρεση της χρυσής τομής, ειδικά όσο αφορά την ερωτική σας σχέση… Αλλά να ξέρετε ότι ο συμβιβασμός χρειάζεται πραγματική και πολλή δουλειά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9