Ζώδια Μάρτιος Ζυγός 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

zigos-660_34

Ζώδια Αγαπητοί Ζυγοί, η αρμονική σας ιδιοσυγκρασία γνωρίζει πολύ καλά μια μεγάλη αλήθεια: Ότι αυτά που κάνουν τη ζωή πραγματικά υπέροχη, είναι τα μικρά πράγματα!

Δεν χρειάζονται επιδεικτικές χειρονομίες ή υπερβολές στα λόγια.

Χρειάζεται μόνο να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο φετινός Μάρτιος σας επισκέπτεται με δώρο την εστίασή σας σε όσα μπορεί να διαφεύγουν της προσοχής άλλων… Θα περάσετε τις πρώτες μέρες σας παρατηρώντας το αντικείμενο του πόθου σας. Μπορεί να είναι το ταίρι σας, μια πρόσφατη γνωριμία ή το άτομο που θέλετε να μπει στη ζωή σας!

Το βλέμμα του σας καθηλώνει. Σας συναρπάζει το πώς τα μαλλιά του αντανακλούν το φως του ήλιου, το πόση χάρη έχουν οι κινήσεις του. Λατρεύετε το σχήμα των δακτύλων του, το χαμόγελό του, λαχταράτε το γέλιο του. Όλα αυτά τα μικρά και υπέροχα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας κατά το πρώτο μισό του μήνα!

tarw-wroskopio-4

Ειδικά οι μέρες μεταξύ 7 και 9 Μαρτίου, θα είναι γεμάτες συναίσθημα και ρομάντζο. Το πιο πιθανό είναι να μην έχετε νιώσει ποτέ στο παρελθόν τόσο έντονα αυτή την έλξη και τον πόθο. Αν φανείτε ειλικρινείς προς τον εαυτό σας, θα το παραδεχθείτε. Και είναι γεγονός ότι φημίζεστε για την αλήθεια σας – για όσα λέτε και όσα νιώθετε!

Ζώδια Μάρτιος Ζυγός 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Προσέξτε να μην θαμπώσετε τη ρόδινη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην προσωπική σας ζωή, γύρω στις 15 Μαρτίου. Ίσως να σας πιάσει μια τάση μελαγχολίας, που θα μειώσει κάπως τους ρυθμούς σας. Το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, γι’ αυτό μην βασανίζεστε με τέτοιες σκέψεις!

μελλοντολόγοςΑυτό που σας χρειάζεται, είναι μια ανάπαυλα για να αποτραβηχτείτε λίγο. Πρέπει να δώσετε επιπλέον χρόνο στον εαυτό σας, να επεξεργαστεί όσα θαυμάσια συμβαίνουν.

Ενίοτε, μια έκρηξη ευτυχίας δημιουργεί υπερβολική πίεση – και χρειάζεται αποσυμπίεση. Γι’ αυτό περάστε μια δυο μέρες μόνοι και φροντίστε να ξεκουραστείτε. Θα νιώσετε αμέσως πολύ καλύτερα!

Μετά τις 20 Μαρτίου η σχέση σας είναι και πάλι σε φάση ανόδου. Αυτή είναι καλή στιγμή για να βάλετε σε μια τάξη τις προτεραιότητες και τα ζητούμενά σας. Δεν είστε από τα άτομα που άγεστε και φέρεστε από τις συγκυρίες, γι’ αυτό σας ισορροπεί η γνώση για την πορεία που χαράσσετε!

Ζώδια Μάρτιος Ζυγός 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Ζυγοί, η ομορφιά και το συναίσθημα κατακλύζει και πάλι τη ζωή σας από τις 27 Μαρτίου και μετά. Κλείστε τον πρώτο μήνα της άνοιξης με μια χαρωπή έξοδο, με το ταίρι σας και όλους τους καλούς σας φίλους!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22