Ζώδια Μάρτιος Ζυγός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

zygos-kai-diakopes

Ζώδια Θωρακίστε το συναίσθημά σας, αγαπητοί Ζυγοί!

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης σας προσεγγίζει με μπόλικη ευαισθησία… Και αυτό σημαίνει ότι ίσως να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας.

Αλλά οι φάσεις ανάτασης, θα είναι αρκετά δυνατές για να τονώνουν την αισιοδοξία και τον δυναμισμό σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο φετινός Μάρτιος ανοίγει εξαιρετικά για εσάς: Η Αφροδίτη που σας κυβερνά, θα μπει στις 4 του μήνα στην ερωτική σας ζώνη. Το πάθος αλλά και τα ερωτικά συναισθήματα θα πάρουν την ανιούσα. Αλλά ακολουθεί μια Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου, που θα αναστατώσει τον τομέα σας των μυστικών…

Κατά πάσα πιθανότητα, υπάρχει κάποια ραδιουργία ή σκευωρία στη ζωή σας που δεν την έχετε χειριστεί. Ωστόσο, τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι η ομαλή πλανητική ατμόσφαιρα θα επιτρέψει να έχετε ομαλή πορεία κατά το πρώτο μισό του μήνα!

tarw-wroskopio-4

Στις 20 Μαρτίου ο Άρης θα σχηματίσει μια σύνοδο με τον Δία στον οικογενειακό σας τομέα. Αυτή η συγκυρία θα δώσει αφορμές για κάποιους εορτασμούς και τόνωση των όμορφων συναισθημάτων. Αλλά έρχεται μια προειδοποίηση για εσάς, την επόμενη κιόλας ημέρα: Ο Κρόνος θα μπει στη ζώνη σας της αγάπης και των ρίσκων, υπονοώντας ότι δεν θα γίνει ανεκτό για πολύ οτιδήποτε «απαγορευμένο»!

Ζώδια Μάρτιος Ζυγός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Τον οικογενειακό σας οίκο θα φωταγωγήσει και μια εκρηκτική σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα στις 23 Μαρτίου. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε σαν να εκτοξεύονται πυροτεχνήματα, ειδικά αν κάπου ελλοχεύουν ύπουλες κινήσεις… Είναι πολλές οι υποψίες και θα δηλητηριάσουν το όλο κλίμα, αγαπητοί Ζυγοί!

zwdia-3-zodia

Να καταβάλετε τον κόπο που απαιτείται για να διατηρήσετε τη συναισθηματική ισορροπία. Όσο επίπονο κι αν είναι, είναι εφικτό και σας αξίζει. Η Νέα Σελήνη στις 24 Μαρτίου θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Θα κεντρίσει τη ζώνη σας της αγάπης και θα είναι μια ευκαιρία να επιστρέψετε στον διάλογο και τη συγχώρεση!

Ζώδια Μάρτιος Ζυγός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Μην αποθαρρυνθείτε για καμία σχέση σας, παρά τις αναταράξεις που μπορεί να βιώσουν. Μια σύνοδος έντασης ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο την τελευταία μέρα του μήνα, θα αναζωπυρώσει τον τομέα σας του ρίσκου. Αν και θα ξεπεράσετε τον σκόπελο, είναι πιθανό να σας μείνει κάποια πικρία… Και θα χρειαστεί δουλειά στη συνέχεια για να ελευθερωθείτε από αυτή!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65