Ζώδια Μάρτιος Ιχθύες 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

nea-selini-ixtheis

Ζώδια Η αγάπη είναι το μόνο που φαίνεται να σας απασχολεί αυτή τη στιγμή, αγαπητοί Ιχθύες!

Αλλά και η αγάπη ασχολείται μαζί σας, σε μια σχέση δούναι και λαβείν…

Στο χέρι σας είναι να αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει προς αυτή την κατεύθυνση!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στη διάρκεια του φετινού Μαρτίου θα λάμπετε και θα τα βλέπετε όλα όμορφα και αίσια. Με τόσο αίσθημα στην ατμόσφαιρα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρετε να ανορθώσετε την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Το σύμπαν είναι ακριβοδίκαιο, γι’ αυτό παίρνετε ό,τι δίνετε!

Θα λειτουργείτε σαν μαγνήτης αγάπης, για το ταίρι σας ή ένα ιδιαίτερο άτομο που σας ενδιαφέρει. Παράλληλα, θα είστε σε θέση να βοηθήσετε και άλλους ανθρώπους όσον αφορά τα συναισθηματικά τους!

tarw-wroskopio-4

Γύρω στις 5 Μαρτίου θα λάβετε αμέριστη εκτίμηση από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα των αποδοτικών συμβουλών που θα τους παράσχετε. Αλλά μην ξεχαστείτε σε αυτό το ρόλο του «προξενητή», ειδικά αν είστε ελεύθεροι… Σας περιμένει το επόμενο επίδοξο ταίρι σας, στην πιο απρόβλεπτη και ανέμελη στροφή που θα κάνετε!

Ζώδια Μάρτιος Ιχθύες 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Ιχθύες, να φροντίζετε την εμφάνισή σας σε καθημερινή βάση. Πρέπει να είστε σε ετοιμότητα, για να ενθουσιάζετε το ταίρι σας ή κάθε καινούργια γνωριμία που θα κάνετε. Και η θερμοκρασία θα ανέβει προς αυτή την κατεύθυνση, ειδικά γύρω στις 12 Μαρτίου!

zwdia-tarw-zodia-19Τούτου λεχθέντος, μην αφήσετε να σας επηρεάσει παραπάνω απ’ το απολύτως απαραίτητο, μια παροδική ένταση στη δουλειά. Το άγχος έχει τη δυναμική να εξασθενίσει τη λάμψη σας. Γι’ αυτό να χειρίζεστε το καθετί τη στιγμή που προκύπτει, ώστε να μην αφήνετε εκκρεμότητες που θα σας προβληματίζουν. Επίσης, να μην παίρνετε την εργασιακή πίεση μαζί σας αφού σχολάσετε!

Πρέπει να αποδίδετε τα εύσημα στον εαυτό σας, για κάθε πετυχημένο αποτέλεσμα στην καθημερινότητά σας. Να είστε ευγνώμονες για όσα έχετε – και αποφασιστικοί για όσα θέλετε να αποκτήσετε. Κάντε κάτι όμορφο για εσάς και μόνο στις μέρες γύρω στις 20 Μαρτίου, το αξίζετε!

Ζώδια Μάρτιος Ιχθύες 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Το ρομάντζο και το συναίσθημα παίρνει και πάλι την ανιούσα μετά τις 27 του μήνα. Φροντίστε να αφιερώνετε αρκετό χρόνο σε εκείνα τα άτομα που σας δίνουν και παίρνουν αγάπη στη ζωή σας… Να αφήνετε χώρο για όσα έχουν να σας προσφέρουν τα αισθήματα!

Όσο ο μήνας φτάνει στο τέλος του, θα βλέπετε τα όνειρά σας να παίρνουν πιο αίσια τροπή. Η καθημερινότητά σας θα αποκτήσει θετική πορεία, τώρα που ξέρετε τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε. Οι εκπλήξεις που θα σας προκύψουν, θα ανεβάσουν την ευτυχία σας στα ύψη!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65