Ζώδια Μάρτιος Ιχθύες 2020 μηνιαίες προβλέψεις

ixtheis-synastria

Ζώδια Εστιάστε την προσοχή σας στις πιο στενές σας σχέσεις!

Αυτή είναι η εντολή του φετινού Μαρτίου για εσάς, αγαπητοί Ιχθύες.

Όπως σας διαβεβαιώνει το πλανητικό σκηνικό, από εκεί θα συλλέξετε όση στήριξη και αγάπη χρειάζεστε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επί αυτού θα βοηθήσει αρχικά η Αφροδίτη, που μπαίνει στον επικοινωνιακό σας τομέα στις 4 Μαρτίου. Αυτή θα είναι εξαιρετική στιγμή για να εκφράσετε όλα τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας. Δείξτε εμπράκτως πόσο νοιάζεστε και πόσα πολλά σημαίνει για εσάς η παρουσία του στη ζωή σας!

Στο μεταξύ, αναμένεται και η Πανσέληνος στη ζώνη της αγάπης σας στις 9 Μαρτίου. Αν σκεφτόσασταν να ανανεώσετε τους όρκους με το έτερό σας ήμισυ, να το κάνετε τώρα. Αυτό το φεγγάρι θα σας δώσει αφορμές να θυμηθείτε ξανά γιατί αγαπηθήκατε εσείς οι δύο. Και σε γενικές γραμμές, το πρώτο μισό του μήνα θα κυλήσει με εύνοια και θετική ροή σε όλους τους τομείς σας!

zodia-zvdia-22

Στις 20 Μαρτίου ο Άρης θα πραγματοποιήσει μια σημαίνουσα σύνοδο με τον Δία. Αυτή θα φωτίσει τη ζώνη σας της φιλίας, ανορθώνοντας κατά πολύ την κοινωνική σας ζωή γενικότερα. Αλλά μην βιαστείτε να δείξετε τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν… Γιατί στις 23 του μήνα αναμένεται μία ακόμη σύνοδος του Άρη στην ίδια ζώνη σας. Η σύμπραξή του με τον Πλούτωνα αυτή τη φορά, ενδέχεται να αποκαλύψει συναισθηματικές χειραγωγήσεις, ψέματα και εξαπατήσεις, ακόμα και παιχνίδια εξουσίας!

Ζώδια Μάρτιος Ιχθύες 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Είναι φυσικό να σας λυπήσουν ή και να σας απογοητεύσουν όσα θα μάθετε, αγαπητοί Ιχθύες. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι εσείς καθορίζετε την πορεία της ζωής σας… Τούτου λεχθέντος, εναπόκειται σ’ εσάς να απομακρυνθείτε από σχέσεις που δεν διέπονται από σεβασμό. Αν κάποιες φιλίες δεν προσφέρουν πλέον κάτι, είναι καιρός να τις λήξετε. Απλά κάντε στροφή και φύγετε, χωρίς καν να κοιτάξετε πίσω σας!

prodosia

Παράλληλα, στις 21 Μαρτίου μπαίνει στον τομέα σας του πνεύματος ο Κρόνος. Η σταθεροποιητική παρουσία του εδώ, αναμένεται να σας βοηθήσει να δείτε την ευρύτερη εικόνα για πολλά: Όπως για παράδειγμα, ποιοι και πώς σας προδίδουν!

Η Νέα Σελήνη θα αναδυθεί στις 24 του μήνα και θα τονώσει την πτυχή των πηγών σας. Σε αυτές περιλαμβάνονται και τα συναισθηματικά σας αποθέματα, με αποτέλεσμα να αρχίσετε να ανακτάτε δύναμη και αντοχές!

Ζώδια Μάρτιος Ιχθύες 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Υπό τις συνθήκες, είναι δεδομένο ότι θα νιώθετε πικρία για αρκετά θέματα για λίγο καιρό. Σε αυτό θα συμβάλλει και μία ακόμη συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο στις 31 Μαρτίου. Επειδή θα επηρεάσει το σκεπτικό και το συναίσθημά σας, μην επιτρέψετε να σας καταβάλουν οι απογοητεύσεις… Στραφείτε στα θετικά που υπάρχουν στη ζωή σας, στις ευλογίες σας – και θα πάρετε αισιοδοξία και ώθηση!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9