Ζώδια Μάρτιος Καρκίνος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

karkinos-xwrismos

Ζώδια Ετοιμαστείτε για μια ευχάριστη και κοινωνική περίοδο στη ζωή σας, αγαπητοί Καρκίνοι!

Οι φιλικοί κύκλοι και οι ευρύτερες γνωριμίες, θα σας γεμίζουν χαρά και ελπίδα…

Ο φετινός Μάρτιος σας προσεγγίζει με χαμόγελο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Συγκεκριμένα, μόλις στις 4 Μαρτίου μπαίνει στη ζώνη σας της κοινωνικότητας η Αφροδίτη. Θα έχετε διάθεση και ενθάρρυνση να μοιραστείτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας με μεγαλύτερο κοινό. Επίσης, θα θέλετε να πείτε τα μυστικά σας στους ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε!

Σε αυτή την αίσια ατμόσφαιρα θα συμβάλλει και η διανοητική Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου. Επιπροσθέτως, θα ωφελήσει και την προσωπική σας ζωή με νέα ώθηση και προοπτικές. Το πρώτο μισό του μήνα θα κυλήσει ομαλά, με ανόρθωση των στόχων και της δράσης σας σε όλους τους τομείς!

chartomantia-098

Στις 20 Μαρτίου αναμένεται μια σύνοδος του Άρη με τον Δία. Αυτή θα αποτελέσει μια ακόμη εξαιρετική ένδειξη για την εύνοια που θα επικρατήσει στη σχέση σας. Θα σας γεμίσει αισιοδοξία, με απεριόριστη ενέργεια για να χειριστείτε τα προσωπικά και ερωτικά σας θέματα!

Ωστόσο, την αμέσως επόμενη ημέρα θα περάσει ο Κρόνος στη ζώνη σας της οικειότητας. Προσέξτε αυτή τη συγκυρία, γιατί έχει τη δυναμική να θολώσει λίγο την οπτική σας… Δεν αποκλείεται να νιώσετε κάποιες αμφιβολίες για το ταίρι σας, είτε να αμφισβητείτε κάθε κίνησή του!

Ζώδια Μάρτιος Καρκίνος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Δεν πρέπει να αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να σας καταβάλουν, αγαπητοί Καρκίνοι. Αντισταθείτε σε αυτή την παρόρμηση, γιατί έπεται μια ισχυρή σύνοδος ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα στις 23 Μαρτίου. Πρόκειται για όψη που έχει τη δυναμική να δημιουργήσει «δράματα» στην ερωτική σας ζωή!

zwdia-zvdia-alexΗ ενέργειά της θα είναι εκρηκτική και θα ενέχει χειριστικές τάσεις. Εδώ πρέπει να επιστρατεύσετε όλη τη δύναμη των συναισθημάτων σας, για να μην σας παρασύρει η σκληρότητα της ατμόσφαιρας!

Τα άστρα σας δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα: Αν η σχέση σας βρίσκεται ήδη σε στάδιο πάλης, ενδέχεται να μην επιβιώσει. Αλλά αν εσείς και το ταίρι σας έχετε δικλείδες ασφαλείας και συνεννόησης, η ένταση θα περάσει γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση, όσα γεγονότα προκύψουν τώρα, θα έχουν αντίκτυπο για πολύ καιρό στο μέλλον.

Ζώδια Μάρτιος Καρκίνος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Η ευχάριστη είδηση των ημερών, είναι η αίσια Νέα Σελήνη που θα αναδυθεί στις 24 Μαρτίου στη ζώνη σας της καριέρας. Αυτή θα αλλάξει γρήγορα την εστίαση της σκέψης σας, αφήνοντας περιθώρια να «αναπνεύσει» η προσωπική σας ζωή.

Ο μήνας θα κλείσει με τη συνάντηση του Άρη και του Κρόνου στον τομέα σας της οικειότητας… Είναι πιθανό να συγκρουστεί τώρα η ανάγκη σας για πάθος, με όσες αβεβαιότητες και αμφιβολίες υποκρύπτονται στην καθημερινότητά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65