Ζώδια Μάρτιος Παρθένος 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

1680_1050_201003031228281489600

Ζώδια Ποιες είναι οι δραστηριότητες που αγαπάτε και απολαμβάνετε, αγαπητοί Παρθένοι;

Σε αυτές πρέπει να επενδύσετε την ενέργειά σας στη διάρκεια του φετινού Μαρτίου.

Ακόμα καλύτερα, μοιραστείτε αυτές τις ώρες με τους καλούς σας φίλους!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τώρα, δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσο η προσωπική και ερωτική σας ζωή θα ωφεληθεί από αυτή τη διαδικασία… Όσοι Παρθένοι είστε δεσμευμένοι, σίγουρα θα την βελτιώσετε κάνοντας όσα αγαπάτε από κοινού. Περάστε χρόνο με τις παρέες τις δικές σας και του ήμισύ σας, για να διασκεδάσετε και να αποσυμπιεστείτε από την καθημερινότητα!

Αλλά αν είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε ταίρι, πρέπει να διευρύνετε το σκεπτικό και τις δράσεις σας. Αν ασχολείστε με το πλέξιμο, τη διακόσμηση, τον χορό ή την γρήγορη οδήγηση, αφιερώνετε πολλές ώρες σε αυτά. Πόσο πιθανό είναι να γνωρίσετε ένα άτομο που να έχει άλλα ενδιαφέροντα, αφού δεν επεκτείνεστε;

chartomantia-098

Τούτων λεχθέντων, ο φετινός Μάρτιος σας εφιστά την προσοχή: Άνθρωποι που έχουν άλλα ενδιαφέροντα, είναι αυτοί που θα κεντρίσουν το δικό σας ενδιαφέρον! Γι’ αυτό πρέπει να κινηθείτε έξω από τη ζώνη που σας βολεύει, να κυκλοφορήσετε σε διαφορετικά μέρη. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να δοκιμάσετε καινούργιες προοπτικές!

Ζώδια Μάρτιος Παρθένος 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Πριν καν ο Μάρτιος φτάσει στο μέσο του, θα έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα από αυτή τη διαδικασία. Ο ρομαντισμός θα πλανάται στην ατμόσφαιρα και το συναίσθημα θα κάνει θεαματική είσοδο στη ζωή σας. Οι γνωριμίες που θα κάνετε έχουν δυναμική εξέλιξης, γι’ αυτό παραμείνετε ανοικτόμυαλοι και δεκτικοί σε καθετί καινούργιο!

zwdia-zvdia-alex

Αγαπητοί Παρθένοι, άραγε υπάρχουν στοιχεία που λείπουν από την καθημερινότητά σας; Μήπως είστε υπερβολικά περιορισμένοι σε αυτά που κάνετε, χωρίς να προκύπτουν ανατροπές και εκπλήξεις στη ρουτίνα σας; Αυτό πρέπει να αλλάξετε, ειδικά κατά το δεύτερο μισό του Μαρτίου!

Μην βαρεθείτε να εξυπηρετήσετε ένα δικό σας άτομο, εφόσον έχετε τον χρόνο. Αν σας ζητήσει να πάρετε ένα ανιψάκι από το σχολείο, να το κάνετε. Ποτέ δεν ξέρετε σε ποια ανέλπιστη γωνία σας περιμένει μια ιδιαίτερη γνωριμία!

Ζώδια Μάρτιος Παρθένος 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή που να συνοδεύετε με υπογραφή στην πέτρα… Ειδικά γύρω στις 25 Μαρτίου, καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή. Ίσως κάποιοι να έχουν απώτερα κίνητρα, που δεν φαντάζεστε καν!

Εξίσου προσεκτικοί να είστε και στις επικοινωνίες σας. Δεν υπάρχει λόγος να προκληθούν παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες, από τον αυθορμητισμό σας. Όσο πιο ήρεμοι και ελαστικοί είστε με τους άλλους, με τόσο περισσότερο κέρδος θα κλείσετε τον φετινό Μάρτιο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65