Ζώδια Μάρτιος Παρθένος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-parthenos

Ζώδια Αγαπητοί Παρθένοι, προετοιμαστείτε για να διανύσετε έναν μήνα γεμάτο συναίσθημα!

Τον φετινό Μάρτιο δεν υπάρχει περίπτωση να μην τονωθεί αυτή η πλευρά της ζωής σας…

Άρα, ειδικά οι αδέσμευτοι, θα πρέπει να πράξετε τα δέοντα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η θεά της αγάπης θα περάσει στη ζώνη σας της περιπέτειας στις 4 Μαρτίου. Η Αφροδίτη έχει κάθε καλή πρόθεση να βελτιώσει την προσωπική σας ζωή – και φυσικά να ζευγαρώσει τους ελεύθερους Παρθένους. Μην εκπλαγείτε αν κεντρίσει το ενδιαφέρον σας ένα άτομο ενώ βρίσκεστε σε ταξίδι… Εξίσου πιθανό είναι να πρόκειται για άτομο που συνδέεται με άλλη χώρα με κάποιον τρόπο!

Στη συνέχεια, στις 9 Μαρτίου, η Πανσέληνος αναδύεται στα δικά σας εδάφη. Από μόνο του το γεγονός, σημαίνει ότι οι ατομικές σας ανάγκες και φιλοδοξίες θα πρωταγωνιστήσουν. Γι’ αυτό φροντίστε να μην έχετε δεσμευτεί να ασχοληθείτε με κανέναν άλλον!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Είναι γεγονός ότι η ιδιοσυγκρασία σας διέπεται από σύνεση και αυτοσυγκράτηση, αγαπητοί Παρθένοι. Αλλά γύρω στα μέσα Μαρτίου, πρέπει να ακολουθήσετε την παρόρμησή σας να γίνετε πιο τολμηροί. Γι’ αυτό θα φροντίσει η εξαιρετικά αίσια σύνοδος του Άρη με τον Δία, που θα αφυπνίσει τον τομέα σας του ρίσκου!

Αξιοποιήστε τη συγκυρία και βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Ειδικά όσο αφορά τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά σχέδιά σας, μπορείτε να σημειώσετε σημαντικά βήματα προόδου στις 20 του μήνα. Ενδώστε στην ώθηση και διεκδικήστε ό,τι οραματίζεστε!

zwdia-tarw-zodia-19

Μια ακόμη μετακίνηση θα ενισχύσει τις προσπάθειές σας στον εργασιακό τομέα. Πρόκειται για την είσοδο του Κρόνου στον επαγγελματικό σας οίκο στις 21 Μαρτίου. Τώρα θα νιώσετε ότι δεν ανέχεστε κανέναν άλλο περιορισμό, είτε ότι θέλετε να απαλλαγείτε από μια ρουτίνα που έχει γίνει πλέον ασφυκτική!

Ζώδια Μάρτιος Παρθένος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο θετική κι αν είναι αυτή η ατμόσφαιρα, πρέπει να προσέξετε να μην κάψετε και τα «χλωρά» μαζί με τα ξερά… Ακολουθεί μια ιδιαίτερα ισχυρή και άστατη σύνοδος στις 23 του μήνα, ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα στη ζώνη του ρίσκου σας (πάλι)!

Η γενικότερη αίσθηση μπορεί να είναι ότι έχετε αποβάλλει κάθε είδους προφύλαξη, ότι πορεύεστε προς κάτι εξαιρετικά «δραματικό». Φαινομενικά, ίσως φαντάζει εκφοβιστικό να γυρίζετε την πλάτη σε όλα όσα ξέρετε και συνηθίζετε… Ωστόσο, τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι είναι για το καλό σας!

taro-6-9

Την αμέσως επόμενη μέρα, στις 24 Μαρτίου, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη. Και όπως στην αρχή του μήνα, η προσοχή σας θα στραφεί στην αγάπη και τον έρωτα. Να ξέρετε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι λίγο πιο τεταμένη τώρα, καθώς θα αναμένετε τα αποτελέσματα από τις εργασιακές σας κινήσεις.

Ζώδια Μάρτιος Παρθένος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Μην ανησυχείτε, όλα έχουν την προοπτική να αποκτήσουν θετικό πρόσημο. Στις 31 Μαρτίου ο Άρης συμπράττει με τον Κρόνο της υπευθυνότητας, φωτίζοντας την επαγγελματική σας καθημερινότητα. Είναι βέβαιο ότι οι εξελίξεις θα είναι αίσιες, μέσα από τις αλλαγές που κάνατε στο προηγούμενο διάστημα. Απλώς, θα είναι λίγο πιο αργοκίνητες απ’ όσο θα θέλατε… Καθόλου άσχημα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia