Ζώδια Μάρτιος Σκορπιός 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

scorpio

Ζώδια Κατά πάσα πιθανότητα, υπάρχει ένα άτομο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

Μπορεί να είναι εκείνο το κουκλί που μένει δίπλα σας. Μπορεί να είναι το ελκυστικό άτομο που δουλεύει στον φούρνο της γειτονιάς σας.

Δεν έχει σημασία πού και πώς το συναντήσατε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αξιοποιήστε τώρα κάθε ευκαιρία για να το προσεγγίσετε, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο φετινός Μάρτιος μπαίνει με μια υπόσχεση, από την πρώτη κιόλας μέρα του: Να το κοιτάξετε κατ’ ευθείαν στα μάτια με νόημα – και θα εξαλείψετε κάθε πιθανό ενδοιασμό του!

Μια ματιά μπορεί να πει πιο ξεκάθαρα όσα σκέφτεστε, από όλες τις λέξεις μαζί. Η επόμενη κίνησή σας να είναι η πρόταση για να βγείτε. Ακόμα κι αν πρόκειται για τον πιο φανατικό λάτρη της όπερας και προτείνετε να πάτε σε πανκ πάρτυ, η απάντηση θα είναι καταφατική!

chartomantia-098

Με αυτή την ευνοϊκή νότα θα διανύσετε το πρώτο μισό του φετινού Μαρτίου. Και είναι βέβαιο ότι θα τονώσει, όχι μόνο την ψυχολογία αλλά και τη διάθεσή σας γενικότερα. Μιας και είστε τόσο χαρωποί, προσφέρετε και μια χείρα βοήθειας στον φίλο που θα σας τη ζητήσει!

Ζώδια Μάρτιος Σκορπιός 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Ο ρομαντισμός και το συναίσθημα κατακλύζουν την ατμόσφαιρα και τις μέρες γύρω στις 16 του μήνα. Δεν θα πιστεύετε καν ότι βιώνετε τόση ευτυχία, όσον αφορά την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Φροντίστε να βγάλετε τα αισθήματά σας στην επιφάνεια, για να ζήσετε μοναδικές στιγμές με το αντικείμενο του πόθου σας!

zwdia-tarw-zodia-19

Το μυαλό σας δουλεύει με απίστευτη ταχύτητα προς κάθε κατεύθυνση. Μεταξύ άλλων, έχετε πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες για τις επόμενες συναντήσεις με το ταίρι σας. Τολμήστε να τις προτείνετε, ακόμα κι αν είναι κάπως ιδιάζουσες… Θα σας εκπλήξει ευχάριστη η θετική ανταπόκριση από το έτερό σας ήμισυ!

Όλοι έχουν τις κυκλοθυμικές στιγμές τους… Και ειδικά εσείς, μόνο εξαίρεση δεν αποτελείτε. Γι’ αυτό μην προκαλείτε αναστάτωση μέσα στη σχέση σας, δεν βρίσκεται εκεί η αιτία της έντασής σας. Γύρω στις 22 του μήνα, τα άστρα σας συμβουλεύουν να κάνετε ένα διάλειμμα από τις πολλές υποχρεώσεις σας. Αυτές σας έχουν πιέσει και χρειάζεστε μια διέξοδο για να αποβάλλετε το άγχος. Η γυμναστική είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς αυτές τις μέρες!

Ζώδια Μάρτιος Σκορπιός 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Όσο ο Μάρτιος προχωρά προς τη λήξη του, η ενέργειά σας μπορεί να φτάσει στο ζενίθ. Είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε μια ειλικρινή και ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σας. Το αποτέλεσμά της θα είναι να αποκτήσετε τόση διαύγεια, που να ερωτευτείτε ακόμα πιο βαθιά… Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε σε αυτή τη φάση, είναι να υπερβάλετε με τα λόγια και τις πράξεις σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65