Ζώδια Μάρτιος Υδροχόος 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

7024278747_116702f8f8_c

Ζώδια Αγαπητοί Υδροχόοι, η ειλικρίνεια είναι η μόνη διαδρομή για εσάς!

Ειδικά όσο αφορά την προσωπική και ερωτική σας ζωή, δεν πρέπει να αρκεστείτε σε ημίμετρα ή «χρυσωμένες» αλήθειες…

Αυτή είναι η εντολή του φετινού Μαρτίου για εσάς, για να φτάσετε εκεί που λαχταράτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Από το άνοιγμα κιόλας της αυλαίας του μήνα, πρέπει να μιλήσετε ευθέως για τα συναισθήματά σας. Αν θεωρείτε ότι δεν πρόκειται να έχει μέλλον μια σχέση σας, να το πείτε. Αν νιώθετε ότι το ταίρι σας είναι ο έρωτας της ζωής σας, πάλι πρέπει να το πείτε. Υπάρχει και η περίπτωση να μην είστε σίγουροι αλλά να θέλετε να κατασταλάξετε… Και αυτό πρέπει να το συζητήσετε με το έτερό σας ήμισυ, για να διανύσετε από κοινού την πορεία προς αυτή την κατεύθυνση!

chartomantia-098

Σε όλη αυτή τη διαδικασία, είναι πιθανό να αμελήσετε κάπως τον εαυτό σας. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι είστε οι μόνοι αρμόδιοι για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Γι’ αυτό να δώσετε περισσότερη σημασία σε αυτό τον τομέα κατά το πρώτο δεκαήμερο του φετινού Μαρτίου!

Ζώδια Μάρτιος Υδροχόος 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Κανείς δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για τη δική σας αρμονία, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. Εσείς οφείλετε να προσέχετε τη διατροφή σας και να είστε συνεπείς στην καθημερινή σας εξάσκηση. Είναι καίριοι παράγοντες για την καθαρότητα της σκέψης σας, όπως και για τις συναισθηματικές σας αντοχές!

zwdia-3-zodia

Αφού επανέλθετε στην ισορροπία, θα είστε σε θέση να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Πλέον ξέρετε προς τα πού σας πηγαίνει το συναίσθημα και πόσα σας προσφέρει το άτομο που έχετε επιλέξει να είναι στο πλάι σας. Περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί του και μοιραστείτε προσωπικές εμπειρίες γύρω στις 22 Μαρτίου. Αυτό θα ενδυναμώσει τη σχέση αλλά και την οικειότητα μεταξύ σας!

Ζώδια Μάρτιος Υδροχόος 2020 ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Οι στόχοι σας για τον έρωτα παίρνουν την ανιούσα μετά τις 27 του μήνα… Και το πιο ευχάριστο, είναι ότι μπορούν να υλοποιηθούν όλοι. Χαλαρώνετε και ηρεμείτε με το ταίρι σας, δίνετε χρόνο και χώρο ο ένας στον άλλο και η ευτυχία σας μεγαλώνει κάθε μέρα. Με αυτή τη ρόδινη διάθεση θα κλείσετε τον φετινό Μάρτιο – και με τις προοπτικές ακόμα πιο αίσιες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9