Ζώδια Μάρτιος Υδροχόος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

Ζώδια Είστε διατεθημένοι ή έτοιμοι να ανορθώσετε την ψυχολογία σας, αγαπητοί Υδροχόοι;

Ο φετινός Μάρτιος σας προσεγγίζει με κάθε καλή πρόθεση προς αυτή την κατεύθυνση…

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα σας, θα είναι να ξεπεράσετε τις όποιες πληγές και να αρχίσετε να εφαρμόζετε τη συγχώρεση!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Μάρτιος θα κάνει αίσια έναρξη στη ζωή σας, προκειμένου να κυλήσουν οι περισσότεροι τομείς σας ανέφελα. Σε αυτό θα βοηθήσει η είσοδος της ευγενούς και διακριτικής Αφροδίτης στις 4 του μήνα, στη ζώνη της οικογένειας και του στενού σας κύκλου. Ακόμα περισσότερη στήριξη θα λάβετε στις 9 Μαρτίου, που η Πανσέληνος θα αναδυθεί στον ψυχολογικό σας τομέα!

Το πρώτο μισό του μήνα θα σας δώσει πολλά εναύσματα να στραφείτε στη συγχώρεση και την επούλωση. Αυτή η Πανσέληνος θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματική για εσάς, κυρίως γιατί θα φωταγωγήσει όσα κακώς κείμενα έχετε βιώσει στο παρελθόν… Αυτή η εμπειρία θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε και τις δικές σας αντιδράσεις σε όλα όσα συνέβησαν!

zwdia-66

Περνώντας στο δεύτερο μισό του μήνα, σας αναμένουν πρόσθετες ψυχικές ανατάσεις. Στις 20 Μαρτίου ο Άρης και ο Δίας θα σχηματίσουν μια θετική και τονωτική σύνοδο σε αυτές τις πτυχές σας. Θα νιώσετε να γίνεστε πιο ανοικτόμυαλοι, κάτι που θα επιφέρει γρήγορη και αισιόδοξη πνευματική ωρίμανσή σας!

Ζώδια Μάρτιος Υδροχόος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Την επόμενη μέρα ο Κρόνος θα μπει στα δικά σας εδάφη, αγαπητοί Υδροχόοι. Ο αυστηρός πλανήτης θα λειτουργήσει ως σταθεροποιητής, για τα συνεχώς αυξανόμενα ισχυρά συναισθήματά σας. Ωστόσο, στις 23 Μαρτίου αναμένεται μια δραστική σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα… Και αυτή θα επιφέρει μια «έκρηξη» στη ζώνη σας των μυστικών!

μελλοντολόγος

Όλες οι αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια υπό αυτή την πλανητική ατμόσφαιρα. Θα είναι προς όφελός σας να έχετε ήδη συγχωρήσει τους όποιους υπεύθυνους για συγκυρίες του παρελθόντος… Και φροντίστε να το έχετε κάνει περισσότερο για τη δική σας ψυχολογική ηρεμία, παρά για εκείνους!

Η Νέα Σελήνη αναδύεται στις 24 Μαρτίου στον επικοινωνιακό σας τομέα. Τώρα που όλα έχουν πάρει την αίσια πορεία που αποζητούσατε, θα σας είναι πιο εύκολο να βρίσκετε τις σωστές λέξεις στις αλληλεπιδράσεις σας!

Ζώδια Μάρτιος Υδροχόος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Είναι βέβαιο ότι θα προχωράτε προς το τέλος του μήνα, έχοντας πάρει πολλά και σπουδαία μαθήματα. Μια ακόμη συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, θα σας δείξει ότι πρέπει να κινηθείτε αργά και σταθερά στο εξής. Δεν έχετε κανένα λόγο να βιαστείτε να περάσετε τη ζωή σας στην επόμενη φάση… Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να κατανοήσει και να αφομοιώσει όσα μάθατε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia