ζώδια Μάρτιος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

zvdia-didymos

ζώδια Μάρτιος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Μάρτιος 21 Δίδυμοι Ο Ήλιος σε μια ζωτικής σημασίας ζώνη σας, σας προσκαλεί να λάμψετε!

Η φόρτιση του τομέα των στόχων και των ευθυνών, θα σας κάνει περισσότερο πρόθυμους…

Θα θέλετε να συμβάλετε περισσότερο στην εργασία, την επιχείρηση ή τα κοινοτικά σας έργα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στη διάρκεια του φετινού Μαρτίου θα είστε στο προσκήνιο. Άρα είναι ευκαιρία να αναδείξετε τα καλύτερα στοιχεία σας ώστε και οι άλλοι να σας δουν σε δράση. Ο αυστηρός Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας από τις 3 Μαρτίου, για παραμονή περίπου έξι εβδομάδων. Το ενδιαφέρον σας για νέες ιδέες και η περιέργειά σας για πολλά πράγματα, πλέον θα αυξηθεί. Μπορεί να είναι μια στιγμή προόδου, μέσα από τη συγκέντρωση πληροφοριών και τη δικτύωση!

Το νέο φεγγάρι σχηματίζεται στη ζώνη σας της καριέρας στις 13 του μήνα. Είναι άλλη μία εξαιρετική ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις αλλαγές, ενεργώντας δραστικά για ένα σχέδιο ή ένα στόχο. Αν έχετε όραμα για το πώς θα θέλατε να είναι η ζωή σας και πώς μπορείτε να συνεισφέρετε στον κόσμο, είναι η στιγμή να κάνετε τις σχετικές κινήσεις!

tarw-taro-xartomanteia

Ο Ερμής που σας κυβερνά, μετακινείται στους Ιχθύες στις 15 Μαρτίου. Θα έχετε αρκετές βάσεις για να μοιραστείτε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Ο Ήλιος μετακινείται στον Κριό και την κοινωνική ζώνη σας στις 20 του μήνα, οπότε θα κάνετε επιπλέον προσπάθειες για να δικτυωθείτε. Οι επόμενες εβδομάδες συστήνουν να λειτουργήσετε προνοητικά όσον αφορά τη δημιουργία νέων συνδέσεων, τη συμμετοχή σε ομάδες και τη σύνδεση με ομοϊδεάτες!

Η υπέροχη Αφροδίτη μετακινείται την επόμενη μέρα, προσθέτοντας γοητεία και χάρη στις αλληλεπιδράσεις σας. Αν ψάχνετε για έρωτα, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συνδεθείτε με κάποιον που να ταιριάζει απίστευτα μαζί σας. Τέλος, η Πανσέληνος στη ζώνη σας του έρωτα και του φλερτ στις 28 Μαρτίου, θα σας γεμίσει συναισθήματα… Και είστε έτοιμοι να τα μοιραστείτε με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει!

zwdia-66

ζώδια Μάρτιος 21 Δίδυμοι Προβλέψεις Καριέρας

Θα είστε λιγότερο σαφείς γύρω στις 3 Μαρτίου, εξαιτίας της εισόδου του Άρη στο ζώδιό σας. Αυτή μπορεί να έχει διάφορες συνέπειες, αν δεν είστε προσεκτικοί. Πρόκειται για μια «ομίχλη» που ίσως επιφέρει κάποιες αλλαγές στη διάθεσή σας, αν δεν μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας. Το μυαλό σας θα αναπηδάει από τη μία ιδέα στην άλλη, προκαλώντας αναστατώσεις!

Επίσης, μπορεί να νιώσετε ότι δεν προλαβαίνετε ορισμένες υποχρεώσεις. Γι’ αυτό φροντίστε να βρίσκεστε σε εγρήγορση τις επόμενες δύο ημέρες, αν έχετε προγραμματίσει κάτι σημαντικό που δεν πρέπει να χάσετε!

taro-6-9

Οι προθεσμίες μπορεί να αποτελέσουν αγώνα δρόμου αυτό τον μήνα, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην υπερεκτιμήσετε την ατμόσφαιρα: Θα δεχθείτε άλλη μία μεγάλη πρόκληση, όταν το φεγγάρι κάνει αντίθεση με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή στις 27 Μαρτίου. Αυτή η όψη δημιουργεί σκαμπανεβάσματα, με την έννοια ότι τη μια στιγμή θα έχετε λύσεις για όλα τα εργασιακά σας ζητήματα και την αμέσως επόμενη θα φαίνεται να πετούν όλα από το παράθυρο!

Οι διαφωνίες θα είναι ακόμη ένα μεγάλο εμπόδιο στη συνεργασία με τους συναδέλφους σας αυτή τη στιγμή… Οπότε διατηρήστε όσο το δυνατόν πιο χαμηλό προφίλ. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να αναζητήσετε την εσωτερική σας ειρήνη. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, όσο είναι ανθρωπίνως δυνατόν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988