ζώδια Μάρτιος 21 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις

zygos-kai-ygeia

ζώδια Μάρτιος 21 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Μάρτιος 21 Ζυγός Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον ιδιόμορφο Ουρανό στις 3 Μαρτίου.

Η όψη θα φέρει στο δρόμο σας πολλές απροσδόκητες εκπλήξεις, τόσο ερωτικές όσο και οικονομικές.

Θα λάβετε επιταγές που δεν περιμένατε ή θα ακούσετε νέα από ένα πρώην ταίρι σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σας έλκουν τα λαμπερά πράγματα και η τύχη σας θα είναι τώρα απαράμιλλη. Η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο και με τον Πλούτωνα στις 18 Μαρτίου, αυξάνοντας την επιθυμία σας για επιτυχία. Παρόλο που η εύνοια παραμένει στο πλευρό σας, θα πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε!

Η γοητεία σας είναι αυξημένη. Πολλοί θα έλκονται προς εσάς, για να σας βοηθήσουν ή να σας προσφέρουν… χωρίς να ζητάνε κάτι σε αντάλλαγμα!

prodosia

Η Αφροδίτη περνά στον Κριό στις 21 Μαρτίου και ενώνεται με τον Ήλιο, που έχει μπει σε αυτό το ζώδιο την προηγούμενη μέρα. Η σύμπραξη σας παράσχει πολλή ενέργεια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο και όπου θέλετε… Αλλά μην βιαστείτε και προσπεράσετε ανθρώπους που έχουν σημασία για εσάς!

Η Πανσέληνος αναδύεται στο υπέροχο ζώδιό σας στις 28 του μήνα. Αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με ανθρώπους από το παρελθόν. Επίσης, μπορείτε τώρα να διορθώσετε σημαντικές σχέσεις που έχουν παραμεληθεί τελευταία!

zwdia-66

ζώδια Μάρτιος 21 Ζυγός Προβλέψεις Καριέρας

Όταν η Αφροδίτη μετακομίσει στον Κριό στις 21 Μαρτίου, θα σας πιάσει μια βιασύνη να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. Θα νιώθετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο. Θα ενδιαφέρεστε για ό,τι έρχεται στο δρόμο σας, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν αφοσιωθείτε περισσότερο στη δουλειά!

Πρέπει να αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια όσο μπορείτε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ό,τι συνέβη χθες. Επικεντρωθείτε σε αυτό που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας, και βάλτε τα δυνατά σας για να παραμείνετε εστιασμένοι!

zodia-zvdia-75

Έπεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 28 Μαρτίου. Αυτή μπορεί να ωθήσει τον υπόλοιπο κόσμο να εναρμονιστεί με τις δικές σας ανησυχίες, για δικαιοσύνη και ισοτιμία. Μια αναζωογονητική κατανόηση από τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, είναι ιδιαίτερα θετική και θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με όλους!

Η ατμόσφαιρα διευκολύνει τη συζήτηση των καινούργιων ιδεών, μην εκπλαγείτε αν η συνεργασία κυλά ομαλότερα. Εξάλλου, η συνέργεια είναι κάτι πολύ φυσικό για εσάς… Αλλά τώρα θα βγει φυσικά και στους άλλους, δημιουργώντας ένα αρμονικό εργασιακό κλίμα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA