ζώδια Μάρτιος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-karkinos

ζώδια Μάρτιος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Μάρτιος 21 Καρκίνος Ο ενεργητικός Άρης μπαίνει στους γρήγορους Διδύμους στις 3 Μαρτίου.

Αυτή η μετάβαση μπορεί να σας δυσκολέψει να επικεντρωθείτε σε κάτι…

Είναι καλό να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αρκεί να μην χάνετε τα ραντεβού ή τις προθεσμίες σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πρέπει να σας γίνει συνήθεια να κρατάτε σημειώσεις, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε πού και πότε πρέπει να είστε κάθε φορά. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13 Μαρτίου, θα ανοίξει νέες συναισθηματικές πύλες που οδηγούν σε νέα ξεκινήματα και σ’ ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον!

Επειδή είστε ιδιοσυγκρασίες που κοιτάτε τη θετική πλευρά της ζωής, μπορεί τώρα να αγνοήσετε ή να παραβλέψετε ορισμένα προειδοποιητικά σημάδια που είναι σημαντικά… Ένα τετράγωνο Ερμή – Άρη στις 23 Μαρτίου, θα σας κάνει να πείτε πράγματα που δεν εννοείτε. Και αυτό θα οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και διαφωνίες με τους ανθρώπους που αγαπάτε!

zwdia-tarw-zodia-19

Αν αισθάνεστε ευερέθιστοι, προτιμήστε να αποτραβηχτείτε λίγο για να αποφύγετε τις διαμάχες με τους γύρω σας. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα στον ισορροπημένο Ζυγό, θα ωθήσει να κάνετε ειρήνη σε έναν τομέα σας όπου υπάρχει δράμα. Αν τερματιστεί τώρα το χάος, θα οδηγηθείτε σε πολύ καλύτερα πράγματα στο μέλλον!

ζώδια Μάρτιος 21 Καρκίνος Προβλέψεις Καριέρας

Όταν το φεγγάρι μετακινηθεί στο ζώδιό σας στις 21 Μαρτίου, όλοι θα αισθανθούν την επιθυμία για γαλήνη και ιδιαίτερα εσείς! Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενεργειακή αλλαγή προς όφελός σας, για να πάρετε τα πράγματα λιγότερο σοβαρά. Οι άλλοι θα στραφούν περισσότερο στη διατήρηση της ειρήνης και την αναζήτηση της αποδοχής τους!

Η Σελήνη λατρεύει να βρίσκεται στο ζώδιό σας – και όλοι θα πάρουν μια γεύση απ’ αυτή τη χαρά της. Επίσης, είναι υπέροχη στιγμή για να εντοπίσετε αυτά που πραγματικά σας παθιάζουν. Ίσως διαθέσετε χρόνο και ενέργεια σε αυτό τώρα, αντί να συνεχίσετε τη δουλειά!

xartomanteia

Παράλληλα, η ατμόσφαιρα ενδείκνυται για να εστιάσετε περισσότερο σε οικογενειακά θέματα παρά σε επαγγελματικά… Γι’ αυτό μπορεί να δυσκολευτείτε να επικεντρωθείτε στη δουλειά. Στις 21 Μαρτίου το φεγγάρι φτάνει στο μέσο του σεληνιακού του κύκλου, κάτι που προάγει κι άλλο τη χαλάρωση.

Τα μισοφέγγαρα είναι ιδανικά για να ελέγχετε τον εαυτό σας, να δείτε πού βρίσκεστε όσον αφορά τους στόχους και τα επιτεύγματά σας για τον τρέχοντα μήνα. Επίσης, ευνοούνται τα καινούργια προγράμματα για την επίτευξη καινούργιων στόχων. Τέτοιου είδους δράσεις θα σας απασχολήσουν για τις τελευταίες δύο εβδομάδες αυτού του σεληνιακού κύκλου!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65