ζώδια Μάρτιος 21 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-provlepseis-parthenos

ζώδια Μάρτιος 21 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Μάρτιος 21 Παρθένος O Ερμής που σας κυβερνά, συναντά τον επεκτατικό Δία στις 4 Μαρτίου.

Ο κόσμος σας ανοίγει σε κάθε είδους νέες δυνατότητες. Όσο περισσότερο διαβάζετε, τόσο περισσότερα μαθαίνετε…

Οπότε φροντίστε να αναζητήσετε τους νέους τρόπους, που θα βοηθήσουν να προωθήσετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή την πιο κοινωνική ενέργεια, ώστε να αλληλεπιδράτε περισσότερο με διαδικτυακές ομάδες και φόρμες μηνυμάτων. Ο Ερμής μπαίνει στους τρυφερούς Ιχθύες στις 15 Μαρτίου… Αλλά το γεγονός πως είστε πιο ήπιοι, δεν σημαίνει ότι δεν έχετε να πείτε πολλά!

Αντίθετα, θα σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο κόσμος της φαντασίας και της μαγείας. Θα νιώθετε ευτυχισμένοι μιλώντας για αυτά με ομοϊδεάτες. Αποκαλύψτε μια από τις φαντασιώσεις σας στον εραστή σας, θα σας εκπλήξει ευχάριστα η αντίδρασή του!

chartomantia-098

Ένα εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 21 Μαρτίου μπορεί να διαλύσει τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να προκαλέσει συναρπαστικές συζητήσεις με σημαντικές πληροφορίες. Παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι καθώς εξερευνάτε και μαθαίνετε καινούργια πράγματα. Μπορεί να λύσετε ένα παρατεταμένο πρόβλημα με τη διαίσθησή σας ή δίνοντας προσοχή στα όνειρά σας!

Στις 23 του μήνα, ένα τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη δημιουργεί προβλήματα. Αν βιαστείτε να κρίνετε κάποιον στην προσωπική σας ζωή, πιθανότατα θα κάνετε λάθος… Όπως κι αν προχωρήσετε σε βιαστικά συμπεράσματα στη δουλειά. Και στις δύο περιπτώσεις, το αποτέλεσμα θα είναι επουσιώδες. Επιβραδύνετε και εστιάστε στη στιγμή, όχι σ’ αυτό που πρόκειται να συμβεί στο μέλλον!

zwdia-zvdia-alex

ζώδια Μάρτιος 21 Παρθένος Προβλέψεις Καριέρας

Οι εργασιακές σχέσεις σας θα κυλήσουν θετικά μέχρι τις 27 Μαρτίου. Εκείνη τη μέρα, ο Ερμής που σας κυβερνά θα κάνει αντίθεση με τη Σελήνη. Όχι μόνο οι άλλοι θα δυσκολεύονται να σας κατανοήσουν, μπορεί να μην καταλαβαίνετε ούτε εσείς τον εαυτό σας. Θα είστε υπερβολικά προκατειλημμένοι με τους άλλους, γι’ αυτό πρέπει να προσπαθήσετε να μην είστε πολύ επικριτικοί!

Αν πρέπει να διαπραγματευτείτε εργασιακά θέματα τη συγκεκριμένη μέρα, φροντίστε να αντιμετωπίζετε με τη μέγιστη προσοχή το καθετί. Ο ήρεμος στοχασμός θα είναι η καλύτερη επιλογή για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας!

taro-6-9

Στις 25 Μαρτίου έρχεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, δημιουργώντας μια πιο συγκεντρωτική και προσγειωμένη ατμόσφαιρα. Η εστίασή σας μετατοπίζεται σε πιο πρακτικά θέματα στη δουλειά, καθώς μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο τώρα. Η καλύτερη λέξη γι’ αυτό το υπέροχο συναίσθημα επιτυχίας και επίτευξης, είναι η «ικανοποίηση»!

Μπορείτε να προχωρήσετε στους στόχους του επόμενου μήνα, αν αξιοποιήσετε σωστά αυτή την ενέργεια: Θα ανακαλύψετε καλύτερες δυνατότητες στην καθημερινότητά σας… Και καθώς τα μικρότερα κομμάτια του παζλ ενώνονται, θα έχετε περισσότερη διαύγεια για την ευρύτερη εικόνα. Όλα βρίσκονται στις λεπτομέρειες, Παρθένοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76