ζώδια Μάρτιος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

taurus_content_628x575

ζώδια Μάρτιος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Μάρτιος 21 Ταύρος Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό στις 3 Μαρτίου.

Η όψη θα σας στρέψει σε νέες και κάπως ασυνήθιστες σκέψεις και ιδέες…

Ειδικά τους τομείς σας του έρωτα και των οικονομικών!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπορεί αυτό να έρχεται σε σύγκρουση με τις μάλλον συντηρητικές και παραδοσιακές σας απόψεις… Αλλά το να γίνετε πιο ανοιχτόμυαλοι, δεν είναι κάτι που θα σας πειράξει. Έπεται μια σύνοδος εύνοιας του Ερμή με τον Δία στις 4 Μαρτίου: Αυτή θα σας βοηθήσει να κοιτάξετε τη φωτεινή πλευρά της ζωής, με χαρά κι ενθουσιασμό!

Μπορεί να λάβετε κάποια νέα που δεν περιμένατε, είτε να διαβάσετε κάτι σοκαριστικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως θα σας είναι εύκολο να δείτε τους θετικούς τρόπους που μπορούν να σας επηρεάσουν!

chartomantia-098

Ένα εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 18 Μαρτίου, βαθαίνει την αγάπη σας για κάποιον. Θα νιώσετε να συνδέστε μαζί του σε ένα έντονα συναισθηματικό, σχεδόν πνευματικό επίπεδο. Έχετε έντονη λαχτάρα να μοιραστείτε τον εαυτό σας με κάποιο άτομο, χωρίς απαραίτητα αν αφορά τον ρομαντικό τομέα. Και οι πλατωνικές σχέσεις σας μπορεί να ισχυροποιηθούν στη διάρκεια αυτής της διέλευσης!

Η Αφροδίτη περνά στον Κριό στις 21 Μαρτίου. Τώρα ο ρομαντισμός εντείνεται – και ίσως δυσκολευτείτε να αρνηθείτε τις δικές σας φυσικές ανάγκες και επιθυμίες. Στον οικονομικό τομέα, μην προχωρήσετε βιαστικά σε μια ευκαιρία που θα μπορούσε να αποφέρει αρκετά χρήματα. Υπό αυτή την ατμόσφαιρα, είναι συχνό φαινόμενο να φαίνονται τα πράγματα πολύ καλά… για να είναι αληθινά!

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Μάρτιος 21 Ταύρος Προβλέψεις Καριέρας

Επηρεάζεστε ιδιαίτερα, κάθε φορά που η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο. Με την είσοδό της στον Κριό στις 21 Μαρτίου, θα αποκτήσετε όση ζωντάνια σας λείπει! Αυτή η περιπετειώδης αίσθηση θα είναι πολύ ευπρόσδεκτη, μετά από έναν κάπως μονότονο Φεβρουάριο!

Θα είστε γενικά πιο τολμηροί για να βγείτε έξω. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προγραμματίσετε τυχόν παρουσιάσεις, καθώς θα γοητεύσετε τους άλλους με τη φυσική σας γοητεία. Επίσης θα βρείτε τα σωστά λόγια για να επικοινωνήσετε με έναν συνάδελφο, αν αισθάνεστε άβολα μαζί του!

ζώδια Μάρτιος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

taro-6-9

Στις 28 Μαρτίου η Σελήνη κάνει αντίθεση με την Αφροδίτη. Η όψη μπορεί να δημιουργήσει επιπλοκές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, περιλαμβανομένων των εργασιακών. Διαφορετικές επαγγελματικές οπτικές θα είναι εμφανείς πλέον, γι’ αυτό είναι καλύτερα να αποφύγετε ομαδικά έργα όπου είναι εφικτό!
Αντισταθείτε να στραφείτε στο φαγητό για να νιώσετε καλύτερα… Αλλά αν νιώθετε ότι θα ηρεμήσετε τρώγοντας λίγη σοκολάτα, κάντε το. Δεν αξίζει να στεναχωρήσετε έναν συνάδελφο εξαιτίας της κακοδιαθεσίας σας. Δώστε διέξοδο στη νευρικότητά σας, με ένα γεύμα ή ένα ποτό με φίλο μετά τη δουλειά. Μόνο μην ξοδέψετε χρήματα που δεν σας περισσεύουν, γιατί τέτοιοι παρορμητισμοί έχουν συνήθως μακροπρόθεσμες επιπτώσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76