ζώδια Μάρτιος 21 Τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις

sagittarius-and-health

ζώδια Μάρτιος 21 Τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Μάρτιος 21 Τοξότης Υπάρχει μια ευτυχής και χαρωπή σύνοδος του Ερμή με τον Δία στις 4 Μαρτίου. Αυτή θα θέσει έναν αισιόδοξο τόνο για όλο τον μήνα σας, Τοξότες!

Θα έχετε πολλές υπέροχες ιδέες, που πρέπει να φροντίσετε να μοιραστείτε με έναν φίλο ή να τις γράψετε…

Έτσι θα διασφαλίσετε ότι δεν θα ξεχάσετε καμία από τις σημαντικές λεπτομέρειες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μια Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13 Μαρτίου, σας δίνει την ευκαιρία να ανακάμψετε από έναν πρόσφατο πόνο που βιώσατε. Αρκεί να είστε διατεθειμένοι να συγχωρήσετε – και μετά να ξεχάσετε πραγματικά. Δυστυχώς, οι συναισθηματικές ουλές είναι πολύ βαθύτερες από τις φυσικές… Και είναι το είδος που χρειάζεται περισσότερη θεραπεία!

Ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύες στις 15 του μήνα, μαλακώνει τα λόγια σας και σας δίνει το πλεονέκτημα της διαίσθησης. Μόλις αξιοποιήσετε αυτή την ανώτερη ψυχική ενέργεια, θα νιώσετε πιο συμπονετικοί με τις καταστάσεις των άλλων. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα θετικό για τις διαπροσωπικές επαφές σας!

chartomantia-098

Ο Ήλιος θα αφήσει τους συναισθηματικούς Ιχθύες και θα περάσει στο αποφασιστικό ζώδιο του Κριού στις 20 Μαρτίου. Η μετάβαση θα σας δώσει την εσωτερική δύναμη και θέληση, να κάνετε αυτά που θέλετε!
Η ζωή αποκτά πιο γρήγορους ρυθμούς τώρα, καθώς ακολουθείτε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Κινηθείτε πιο διακριτικά έναντι των άλλων, καθώς αρπάζετε τη ζωή από τα κέρατα και διεκδικείτε αυτά που θέλετε και αξίζετε!

ζώδια Μάρτιος 21 Τοξότης Προβλέψεις Καριέρας

Στις 5 Μαρτίου φιλοξενείτε στα εδάφη σας το Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης. Αυτό κεντρίζει την επιθυμία να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας για να επανεκτιμήσετε κάποιες καταστάσεις. Το τελευταίο τέταρτο – γνωστότερο ως Μισοφέγγαρο, αποτελεί την ιδανική συγκυρία για να προβληματιστείτε!

zodia-zwdia-88-1Θεωρήστε αυτή τη στιγμή σαν ένα καθρέφτη: Θα σας δείχνει πού πρέπει να επικεντρωθείτε, για να γίνετε καλύτεροι στη δουλειά σας καθώς προχωράτε. Το γεγονός ότι δημιουργείτε στο ζώδιό σας, είναι μια θετική εμπειρία που θα σας κάνει πιο αισιόδοξους και παραγωγικούς!

Η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με την Αφροδίτη στις 28 Μαρτίου. Η όψη θα σας δημιουργήσει την επιθυμία για περισσότερη προσοχή από το συνηθισμένο… Πιθανώς, κάποια όρια να είναι λίγο ασαφή. Αν νιώθετε περισσότερο στοργικοί προς τους άλλους, προσέξτε μην παρερμηνευτούν οι κινήσεις σας ως παρενόχληση!

Ίσως τώρα να είστε αβέβαιοι για το πώς μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Αν αναζητάτε τρόπους να εξυγιάνετε τα χρέη σας, αφήστε το για αργότερα. Δεν θα καταφέρετε πολλά υπό αυτή την επίδραση, επειδή προκαλεί επιπλοκές σ’ αυτό τον τομέα σας!

Επίσης, προσέξτε τυχόν απογοητεύσεις από καταχρήσεις που μπορεί να κάνετε. Κατά πάσα πιθανότητα, θα πρόκειται για ενστικτώδεις αντιδράσεις προκειμένου να καταπραΰνετε την αναστάτωσή σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66