Ζώδια Μάρτιος 22 αιγόκερως Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-aigokerws

Ζώδια Μάρτιος 22 αιγόκερως Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Μάρτιος 22 αιγόκερως : Τον Μάρτιο, ο Άρης και η Αφροδίτη – όπως και μερικοί άλλοι πλανήτες – θα αλλάξουν ζώδια κάνοντας τον μήνα να φαίνεται σαν μια καινούργια αρχή.

Ενισχύοντας αυτή την ιδέα, έχουμε τη Νέα Σελήνη να συμβαίνει ακριβώς στο ξεκίνημα του μήνα, συγκεκριμένα στις 2 Μαρτίου.

Αυτή η Νέα Σελήνη συμβαίνει στον 3ο σας Οίκο – των αδερφών, των βραχυπρόθεσμων ταξιδιών και των θεμάτων ρουτίνας.

zodia-taro-45

Αυτή η Σελήνη μπορεί να σηματοδοτεί μια στιγμή για να συνδεθείτε με τα αδέρφια ή τους στενούς σας φίλους για να φέρετε λίγη χαρά στη ζωή σας. Κυβερνήτης της είναι ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της γενναιοδωρίας και της ευδαιμονίας. Θα αποδειχθεί εξαιρετική και για τους Αιγόκερους συγγραφείς, ιδιαίτερα τους ποιητές. Λίγο μετά τη Νέα Σελήνη, έχουμε την μετάβαση του Άρη και της Αφροδίτης στον 2ο Οίκο σας. Από αυτόν τον Οίκο διέρχεται ο Κρόνος τα τελευταία χρόνια στους χάρτες πολλών Αιγόκερων, κάτι που μπορεί να έχει θέσει κάποιους περιορισμούς στο πώς ξοδεύετε ή κερδίζετε χρήματα.

Ο συνδυασμός Αφροδίτης-Άρη μπορεί να δυσκολέψει κάπως τα πράγματα, καθώς και στους δύο αυτούς πλανήτες αρέσει να ξοδεύουν. Αυτός δεν είναι λόγος να φοβάστε την οικονομική σας κατάσταση, αλλά θα ήταν σοφό να αφήσετε κάποια χρήματα στην άκρη και να αντισταθείτε σε κάποιες από τις παρορμήσεις σας για αγορές. Αυτό ισχύει και για τους Αιγόκερους που δεν σχεδιάζουν να ξοδέψουν… αλλά να επενδύσουν. Μπορεί να χρειαστεί να σκεφτείτε δύο φορές πριν δεσμευτείτε σε επενδύσεις μεγάλων χρηματικών ποσών.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Μάρτιος 22 αιγόκερως Μηνιαίες Προβλέψεις .

Στις 10 Μαρτίου, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον 3ο Οίκο σας, μαζί με τον Ήλιο και τον Δία. Ο 3ος Οίκος του Αιγόκερω δεν είναι το πιο άνετο μέρος για να κατοικήσει ο Ερμής. Δεδομένου ότι είναι ένας Οίκος που παίζει με την ικανότητά μας να εκφραζόμαστε καθημερινά, μπορεί να δυσκολευτείτε να διατηρήσετε ένα σταθερό πρόγραμμα. Το μεγάλο θέμα αυτής της διέλευσης είναι η προσπάθεια να βρεθεί η ισορροπία μεταξύ της υπερβολικής απόλαυσης του Δία και της έντονης αίσθησης πρακτικότητας του Ερμή.

Αν το κανονικό σας πρόγραμμα φαίνεται να μην είναι βιώσιμο αυτήν τη στιγμή, δεν υπάρχει τίποτα κακό να κάνετε κάποιες προσωρινές προσαρμογές και να αφήσετε χώρο για μια δημιουργική προσέγγιση των εργασιών στη λίστα υποχρεώσεων σας. Θα δείτε ότι αυτό γίνεται ακόμη πιο σχετικό καθώς πλησιάζουμε στην Πανσέληνο του μήνα που θα συμβεί στις 18. Η Πανσέληνος θα συμβεί στον 9ο Οίκο σας και θα αντιπαρατεθεί στον Ερμή που βρίσκεται στον 3ο σας Οίκο.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Μάρτιος 22 αιγόκερως Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή η αντίθεση είναι απαραίτητη γιατί ο Ερμής έχει απέραντη αίσθηση ευθύνης και ασχολείται με τα θέματα του 9ου Οίκου σας. Αυτά είναι η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η πνευματικότητα, η πίστη, όπως και πράγματα έξω από την εγκόσμια εμπειρία σας. Αν η Νέα Σελήνη ενστάλαξε μια αίσθηση απεριόριστης χαράς, αυτή η Πανσέληνος θα σας ζητήσει να εκμεταλλευτείτε την καλή σας τύχη και να τη μετατρέψετε σε κάτι θετικό και μακροχρόνιο. Δεδομένου ότι ο 9ος Οίκος ασχολείται με την πνευματικότητα, μπορεί να βρεθείτε σε μια αναζήτηση για την εύρεση μιας αίσθησης ευγνωμοσύνης για μια ανώτερη δύναμη.

Από την άλλη, ο 9ος και ο 3ος Οίκος δεν αφορούν μόνο αιθέρια και άυλα πράγματα. Συνδέονται επίσης με θέματα ταξιδιού κι εξερεύνησης. Γι’ αυτό και κάποιοι από εσάς μπορεί να ξεκινήσουν ένα ταξίδι εκείνη την περίοδο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους γεννηθήκατε τη διάρκεια της ημέρας και είστε 20, 32, 45 ή 56 ετών. Ο μήνας κλείνει με μερικές αρκετά θετικές συνόδους και την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο της ανάτασής του και στον 4ο Οίκο σας. Φέρνει μαζί του πολλές καλές δονήσεις τόσο για το σπίτι, όσο και για την οικογενειακή σας ζωή.

zwdia-zvdia-taro-00

Ζώδια Μαρτιος 22 αιγόκερως Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η πρώτη σύνοδος στα τέλη Μαρτίου είναι αυτή του Δία με τον Ερμή, που θα μπορούσε πραγματικά να σας βοηθήσει στην εσωτερίκευση των μεγαλύτερων ανακαλύψεων της φάσης της σελήνης που αναφέραμε νωρίτερα. Αυτοί οι δύο πλανήτες σχετίζονται με το ανώτερο και κατώτερο μυαλό μας, γνωστό και ως πνευματική και διανοητική πλευρά μας. Επωφεληθείτε από αυτή τη διέλευση που θα γίνει στις 20 Μαρτίου για να σκεφτείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει. Και επειδή αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει στον 3ο Οίκο σας, ίσως είναι καλό να μοιραστείτε αυτές τις εμπειρίες με μια σταθερή ομάδα φίλων.

Η τελευταία σύνοδος γίνεται λίγο αργότερα στις 28 μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου πίσω στον 2ο Οίκο των οικονομικών σας. Αυτή η διέλευση είναι αρκετά ευνοϊκή… και αν εκμεταλλευτείτε τις προηγούμενες συμβουλές και εξοικονομήσετε χρήματα, θα έχετε αρκετά θετικά αποτελέσματα εδώ. Αυτό οφείλεται στο απαλό άγγιγμα της Αφροδίτης που καταπραΰνει την περιοριστική συμπεριφορά του Κρόνου. Μπορεί να εμφανιστεί σαν μια ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα ή σαν ένα νέο έργο που χρειάζεται ακριβώς αυτά που εξοικονομήσατε… για να υλοποιηθεί. Ο Κρόνος είναι απόδειξη, ότι η υπομονή αποδίδει. Έχοντας αυτό κατά νου, ο Μάρτιος θα είναι μια εξαιρετικά καλή αρχή. Λάβετε σοφές αποφάσεις και είναι βέβαιο ότι θα διαρκέσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις