Ζώδια Μάρτιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-lewn

Ζώδια Μάρτιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Μάρτιος 22 λέων : Ο Μάρτιος είναι χωρίς αμφιβολία μια σημαντική αλλαγή προς το καλύτερο όσον αφορά το 2022.

Ξεκινάμε με μια Νέα Σελήνη που κυβερνάται από έναν από τους πιο ευοίωνους πλανήτες: τον Δία. Συμβαίνει στον 8ο Οίκο σας, που συνδέεται με την πληρωμή των λογαριασμών, τους πόρους του/της συντρόφου σας και μερικές φορές με μεταβάσεις και μεταμορφώσεις.

Στην περίπτωση που προσπαθείτε να εξοφλήσετε κάποιο χρέος, θα απαλλαγείτε από αυτό το βάρος για να μπορέσετε να προχωρήσετε.

zodia-taro-45

Εναλλακτικά, υπάρχει επίσης μια καλή πιθανότητα το ταίρι σας να πάρει αύξηση. Ωστόσο, αυτή η Νέα Σελήνη δεν είναι το μόνο που έχει να προσφέρει ο Δίας. Υπάρχουν μερικές σύνοδοι που συμβαίνουν με τον Μεγάλο Ευεργέτη.. και η πρώτη είναι αυτή με τον Ήλιο. Θα αφορά την αίσθηση του εαυτού και της ταυτότητάς σας. Τονίζει ποια μέρη της προσωπικότητάς σας πρέπει να «πεθάνουν» για να ανοίξετε χώρο για την πίστη στην ικανότητά σας να ξεπεράσετε ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις που προσφέρει η ζωή.

Λίγο μετά από αυτή τη σύνοδο, έχουμε επίσης τον Άρη και την Αφροδίτη να αλλάζουν ζώδιο και να μπαίνουν στον 7ο Οίκο των σχέσεων σας. Σ’ αυτόν τον Οίκο διέρχεται ο Κρόνος τα τελευταία χρόνια, προκαλώντας ψυχρότητα και προκλήσεις στις ρομαντικές σας σχέσεις. Η είσοδος του Άρη σ’ αυτόν τον Οίκο μπορεί να κάνει τα πράγματα να κλιμακωθούν λίγο περισσότερο, αν και η Αφροδίτη προσφέρει πράγματι κάποια βοήθεια, ειδικά αν γεννηθήκατε τη νύχτα. Αυτή θα είναι μια περίοδος που θα δοκιμαστούν οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες με το ταίρι σας, γι’ αυτό προσέξτε να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις και να μην κάνετε διάφορα σχόλια για το αντικείμενο του πόθου σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Μάρτιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι παρόλο που ο 7ος Οίκος σχετίζεται συχνότερα με τους ρομαντικούς συντρόφους, αυτό δεν ισχύει πάντα. Αυτή η σύγκρουση μπορεί να προκληθεί σε οποιαδήποτε σημαντική σχέση έχετε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Απλώς πάρτε μια βαθιά ανάσα και να θυμάστε, ότι όλα είναι σε θεϊκή τάξη. Ένας άλλος πλανήτης, που αλλάζει ζώδιο είναι ο Ερμής, που ενώνεται με τον Δία και τον Ήλιο στον 8ο Οίκο σας.

Ωστόσο αυτός ο Οίκος, δεν είναι το καλύτερο μέρος για τον Ερμή. Μπορεί να σας ωθήσει σε λιγότερο ορθολογικές και πιο συναισθηματικές αποφάσεις όσον αφορά τα χρέη και τις οφειλές. Από την άλλη πλευρά, αργότερα μέσα στον μήνα, θα ενωθεί με τον Δία λίγο μετά την Πανσέληνο. Αυτή μπορεί να είναι μια φιλόξενη διέλευση που επιτρέπει μια σαφή γέφυρα μεταξύ του συναισθηματικού και του λογικού νου σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Μάρτιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτό σημαίνει ότι γύρω στις 20 του μήνα, όσο κι αν η ενασχόληση με τους αριθμούς θα είναι δύσκολη, θα αποκτήσετε σημαντικές γνώσεις σχετικά με το γιατί έχετε το χρέος που έχετε… ή ακόμα και τους λόγους για τους οποίους μπορεί να νιώθετε υποχρέωση απέναντι σε κάποιον- ειδικά στο ταίρι σας. Όπως συμβαίνει με οτιδήποτε στη ζωή, ακόμα και τα επαγγελματικά ή τα χρήματα έχουν μια συναισθηματική πλευρά.

Αυτή είναι επίσης μια καλή εκδοχή στην προαναφερθείσα Πανσέληνο που συμβαίνει στον 2ο Οίκο σας. Ο 2ος Οίκος αντιτίθεται στον 8ο! Επομένως, καθώς ο 8ος Οίκος συνδέεται με τις δαπάνες…. ο 2ος σχετίζεται με το κέρδος. Έχοντας την Πανσέληνο εκεί, θα είναι ακριβώς η ενέργεια που χρειάζεστε για να μεταφέρετε αυτές τις βαθύτερες έννοιες του καταναλωτισμού/υλισμού σε κάτι που έχει νόημα. Μετά από αυτό το σημείο, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε μια πολύ πιο σταθερή ιδέα για να ξεπεράσετε τις πιο δύσκολες πτυχές της σχέσης σας αναφορικά με τα χρήματα και τους πόρους.

dream

Ζώδια Μάρτιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Μετά την Πανσέληνο, ο μήνας τελειώνει με την μετάβαση του Ήλιου στον 9ο Οίκο της πίστης, των ταξιδιών και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στο γράφημα του Λέοντα, αυτό είναι το σημείο όπου ο Ήλιος υψώνεται… και για αυτόν τον λόγο, μπορεί να αισθάνεστε ότι αυτοί οι τομείς της ζωής σας αρχίζουν να κυλάνε πολύ πιο ομαλά. Μπορεί ακόμη και να αποκτήσετε εξουσία σ’ αυτούς τους τομείς αν είστε λόγιος ή πνευματικός δάσκαλος.

300x300aΑυτή η είσοδος μπορεί επίσης να δημιουργήσει τη βάση για πιθανά ταξίδια τον επόμενο μήνα. Η τελευταία σημαντική διέλευση του μήνα είναι η σύνοδος Κρόνου και Αφροδίτης στον 7ο Οίκο σας. Αυτή η διέλευση είναι αρκετά ευπρόσδεκτη όσον αφορά τα προβλήματα σχέσεων που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Συμβαίνει στις 28 του μήνα και αν θέλετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας, αυτή θα ήταν η καλύτερη μέρα για να αντιμετωπίσετε αυτά τα θέματα. Η Αφροδίτη περιορίζει το κράτημα του Κρόνου και ο 7ος Οίκος του Λέοντα έχει να κάνει με την υποκίνηση της αλλαγής προς το καλύτερο! Γι’ αυτό προχωρήστε αργά… αλλά όχι συγκρατημένα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, Λέοντα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA