Ζώδια Μάϊος 2024 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις 

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

Ζώδια Μάϊος 2024 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Μάϊος 2024 Ζυγός : Ο επόμενος μήνας ερωτικοί Ζυγοί, σας προσκαλεί σε μια περίοδο ενδοσκόπησης και μεταμόρφωσης καθώς αποβάλλετε το παλιό δέρμα και μεταμορφώνεστε.

Μην φοβάστε να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας και να προχωρήσετε με τόλμη προς τους στόχους σας. Είναι εντάξει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εστιάσετε στον εαυτό σας.

Δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες μέσα στη φασαρία της ζωής.

zodia-taro-45

Προσέξτε τις φάσεις της σελήνης αυτόν τον μήνα, καθώς παρέχουν πολύτιμες γνώσεις και πόρους για την επίτευξη των στόχων. Αυτός ο μήνας θέλει να δώσετε στον εαυτό σας τον χώρο να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί. Ο μήνας ξεκινά με την ανάδρομη στροφή του Πλούτωνα στις 2 Μαΐου. Ο ανάδρομος Πλούτωνας είναι γνωστό ότι διεγείρει βαθιά συναισθήματα, ωθώντας στην αξιολόγηση των προσωπικών σας παθών και των δημιουργικών σας αναζητήσεων.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποφύγετε τους αγώνες εξουσίας ή τις εμμονικές συμπεριφορές. Αντίθετα, εστιάστε στην απελευθέρωση τυχόν προσκολλήσεων που σας εμποδίζουν να εκφράσετε τον πραγματικό σας εαυτό. Εστιάστε στις εσώτερες επιθυμίες σας και ανακαλύψτε ξανά αυτό που πραγματικά πυροδοτεί το πνεύμα σας και κάνει την ψυχή σας να ζωντανεύει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζώδια Μάϊος 2024 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Μια Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 7, ενθαρρύνει το μοίρασμα και την οικειότητα. Μην κολλάτε σε υλικά αγαθά και μην είστε υπερβολικά κτητικοί στις σχέσεις σας. Απελευθερώστε παλιά πρότυπα και δημιουργείστε ευκαιρίες για βαθιές συναισθηματικές συνδέσεις, οικονομική σταθερότητα και προσωπική ανάπτυξη.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ζήσει και να αγαπήσει τη ζωή. Προσπαθήστε να είστε αυθεντικοί και ειλικρινείς. Αποφύγετε τους αγώνες εξουσίας ή τη χειραγωγική συμπεριφορά. Αυτή είναι επίσης μια μαγευτική στιγμή για να διοχετεύσετε τη σεξουαλική σας ενέργεια σε υγιείς δημιουργικές διεξόδους – μέσα ή έξω από την κρεβατοκάμαρα. Τα πράγματα γίνονται έντονα από τις 13 ως τις 18, καθώς απρόβλεπτες και έντονες ενέργειες, σας ενθαρρύνουν να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να προστατεύσετε την ενέργειά σας.

chartomantia-098

Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό, διεγείροντας την επιθυμία για απελευθέρωση από κανόνες. Σε εσάς, αυτό εκδηλώνεται σαν ξαφνικές γνώσεις σε μυστικιστικά μυστήρια ή μεταφυσική. Εν τω μεταξύ, η Αφροδίτη συνδέεται με τον Κρόνο, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για πιο σταθερές και ώριμες σχέσεις. Ο φλύαρος Ερμής μπαίνει στον Ταύρο στις 15 και ζωηρεύει τα πράγματα. Ωστόσο, αυτά παίρνουν δραματική τροπή όταν η Αφροδίτη συνδέεται με τον Ουρανό και ο Ήλιος συναντάει τον Δία.

Ως αποτέλεσμα, να περιμένετε γεγονότα που θα σας αλλάξουν τη ζωή. Μπορεί να προκύψουν καταστάσεις που απαιτούν πολλά από εσάς, τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά. Ωστόσο με τον Δία στο μείγμα, υπάρχει πίστη και αισιοδοξία. Ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την περίοδο για να κάνετε ένα διάλειμμα από τον έξω κόσμο και να στραφείτε μέσα σας. Εκεί, θα βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε βαθιά μέσα στην ψυχή σας!

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Με την εποχή των Διδύμων που ξεκινάει στις 20, εμπνέεστε να επεκτείνετε τις φιλοσοφικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Αυτό υποδηλώνει επίσης ταξίδια στο εξωτερικό, εξωτικούς πολιτισμούς, φαγητό και επέκταση των πεποιθήσεων της ζωής σας. Στη συνέχεια, μια φλογερή Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23 Μαΐου, μεταφέρει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Δεδομένου ότι η Πανσέληνος είναι μια περίοδος ολοκλήρωσης και κορύφωσης, σας ενθαρρύνει να αναλογιστείτε τη σοφία που αποκτήσατε κατά την πρώιμη παιδική σας ηλικία και πώς μπορείτε να συνεχίσετε να την εφαρμόζετε στην καθημερινή σας ζωή.

Η Αφροδίτη μπαίνει ταυτόχρονα στους Διδύμους. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορείτε να μάθετε πολλά σε θέματα σχέσεων. Οι ελεύθεροι Ζυγοί μπορεί να βρεθείτε σε ερωτική σχέση εξ αποστάσεως. Για όσους είστε σε σχέση, η Αφροδίτη στους Διδύμους διεγείρει τη γοητεία και την περιέργειά σας για διασκεδαστικές και παιχνιδιάρικες στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Κι αν αυτό δεν ήταν αρκετό, έρχεται και ο Δίας στους Διδύμους στις 25 Μαΐου, διευρύνοντας την επιθυμία σας να μελετήσετε μια νέα φιλοσοφική, θρησκευτική ή πνευματική πρακτική.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

Ζώδια Μάϊος 2024 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Θα πρέπει επίσης να έχετε μια πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στους στόχους και τις συνδέσεις σας και να ανησυχείτε λιγότερο για μικρά προβλήματα και δράματα. Ο Δίας θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο αναζητάτε νόημα και προσωπική ανάπτυξη. Αφήστε αυτή τη διέλευση να σας εκπλήξει! Η επικοινωνία, η γραφή και η αφθονία είναι στο επίκεντρο. Ο μήνας τελειώνει με μια φθίνουσα σελήνη στον Κριό στις 31 Μαΐου, σηματοδοτώντας μια περίοδο προβληματισμού και κλεισίματος συνεργασιών. Μπορεί να αισθάνεστε απασχολημένοι ή κατακλυσμένοι από ιδέες, ωστόσο καθοδηγείστε να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας και να αντιμετωπίσετε τυχόν παρατεταμένες εντάσεις ή άλυτα ζητήματα.

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διακόψετε τις στάσιμες σχέσεις και να βρείτε ισορροπία μέσα σας και γύρω σας. Μην ταξιδεύετε με συναισθηματικές αποσκευές. Δημιουργήστε χώρο για νέα ξεκινήματα στις αλληλεπιδράσεις και τις σχέσεις σας. Συνολικά, αυτός ο μήνας έχει να κάνει με την περισυλλογή, ενώ προετοιμάζεστε για τη μεγαλειώδη άφιξη του πρόσφατα εξελιγμένου ΕΑΥΤΟΥ σας! Αγκαλιάστε λοιπόν τα διδάγματα και τη σοφία που αποκτήσατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988