Ζώδια Μάϊος 2024 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις 

miniaies-zwdio-ixtheis

Ζώδια Μάϊος 2024 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Μάϊος 2024 Ιχθύες  : Μαγευτικά ψαράκια τον περασμένο μήνα, η Ηλιακή έκλειψη έριξε τους προβολείς στα οικονομικά σας – και υπήρχαν πολύ αναγκαίες αποκαλύψεις!

Τον Μάϊο όμως θα κατανοήσετε σε βάθος την πραγματικότητα, τον εαυτό σας και τις πνευματικές πτυχές της ζωής, που παίζουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σας εξέλιξη.

Θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή. Ωστόσο, χρειάζεστε περισσότερη πίστη τώρα, από ποτέ.

zodia-taro-45

Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στις 2 Μαΐου, ανακαλύπτοντας φόβους, αμφιβολίες ή άλυτα ζητήματα που σας κρατούν πίσω από την εσωτερική σας αρμονία, την ειρήνη και τις ισορροπίες σας. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα διαρκεί αρκετούς μήνες, επομένως ασχοληθείτε με ενδοσκοπικές πρακτικές όπως ο διαλογισμός ή το ημερολόγιο για να ανακαλύψετε κρυμμένες αλήθειες και να απελευθερώσετε συναισθηματικές αποσκευές.

Μια Νέα Σελήνη στις 7 Μαΐου, σας δίνει ένα πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις, τη στρατηγική σας για το μέλλον.. και τον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών σας. Στον Ταύρο, το φεγγάρι σας ενθαρρύνει να είστε προσεκτικοί και να μην προσπαθείτε να βιάσετε τη διαδικασία σε θέματα πλούτου και υλικού κέρδους. Ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο στις 15 και προκαλεί ένα μικρό άγχος. Θα βρεθείτε σε θέση να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, με σχολαστικό προγραμματισμό και επιχειρήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Μάϊος 2024 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Μπορεί επίσης να ξεκαθαρίσετε παλιά κείμενα, email και επαφές. Να περιμένετε τεχνολογικά προβλήματα ή ανάγκη ενημέρωσης του τηλεφώνου σας. Στη συνέχεια, ο Ήλιος αναμιγνύεται με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στις 19 Μαΐου, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και τη διαίσθησή σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να συνδυάσετε την πνευματικότητα με την καλλιτεχνική σας πλευρά και να εξερευνήσετε διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική σας έκφραση.

Ταυτόχρονα ο Άρης συνεργάζεται με τον Βόρειο Δεσμό, τροφοδοτώντας την αποφασιστικότητά σας και ωθώντας σας να κυνηγήσετε τους οικονομικούς σας στόχους. Αυτή είναι επίσης μια ακόμα έκκληση, για να πιστέψετε πως μπορείτε να δημιουργήσετε έναν οδικό χάρτη προς την οικονομική σας ελευθερία. Η εποχή των Διδύμων ξεκινάει την επόμενη μέρα, φέρνοντας μαζί της όλα τα κομμάτια του παζλ, ώστε η ζωή σας να ενωθεί πλήρως. Ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες κρίσιμες αποφάσεις που απαιτούν διαίσθηση και διάνοια.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Να ξέρετε ότι είστε στο σωστό δρόμο. Αν εξακολουθείτε να χρειάζεστε περισσότερη σαφήνεια, ανατρέξτε στις προηγούμενες εμπειρίες, για να σας καθοδηγήσουν. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 23 Μαΐου, βοηθάει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με το παρελθόν, αφήνοντας την παλιά εκδοχή του εαυτού σας. Τώρα θα συντονιστείτε με τον ανώτερο εαυτό σας μπαίνοντας στη νέα εκδοχή του ποιοι πραγματικά είστε.

Οι πανσέληνοι είναι περίοδοι μαγείας, ολοκλήρωσης, απελευθέρωσης και εκδήλωσης. Σημαντικά επιτεύγματα ξεδιπλώνονται και ίσως δυσκολευτείτε να δείξετε ευελιξία. Μπορεί να μάθετε για μια υψηλά αμειβόμενη ευκαιρία εργασίας, να φτάσετε σε ένα προσωπικό ορόσημο – ή ίσως γίνετε viral. Θα είστε απασχολημένοι τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

dream

 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Εστιάστε στο να μάθετε να αναγνωρίζετε τα προσωπικά σας χαρίσματα, τα ταλέντα και τις αξίες σας. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη μετακινείται στους Διδύμους και ίσως υπάρξουν ορισμένα δευτερεύοντα ζητήματα στις σχέσεις σας. Ωστόσο θα λάβετε την υποστήριξη και τις απαντήσεις που χρειάζεστε, από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δώστε προσοχή στα όνειρά σας και στα μηνύματα που λαμβάνετε από το σύμπαν καθώς περιέχουν τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να πορευτείτε σ’ αυτό το κεφάλαιο της ζωής. Ο Δίας συμμετέχει στη διασκέδαση μπαίνοντας στους Διδύμους στις 25 Μαΐου.

Με τον Δία και την Αφροδίτη στους Διδύμους.. η τύχη, η υγεία και ο πλούτος θα σας υποστηρίξουν και θα ενισχύσουν την προσωπικότητα και τις σχέσεις σας. Προειδοποιείστε όμως να αποφύγετε τις υπερβολές. Επιπλέον ο Δίας στους Διδύμους εστιάζει την προσοχή σας στο σπίτι, την οικογένεια, τα αδέρφια (αν υπάρχουν) και τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Μάϊος 2024 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Μπορεί αυτή την περίοδο να εξερευνήσετε τις ρίζες σας και να καλλιεργήσετε τις οικογενειακές σχέσεις – ενώ θα το παρακάνετε προσπαθώντας να ανανεώσετε τη διακόσμηση του χώρου σας. Αποφύγετε τις αγορές περιττών αντικειμένων… και βρείτε έναν τρόπο να ανταποδώσετε στους άλλους.

Συνοψίζοντας, αυτός ο μήνας επιθυμεί να περιβάλλετε τον εαυτό σας με αγάπη. Κάντε χώρο για συγχώρεση και αφήστε την καρδιά σας να παίξει, να ζήσει και να αγαπήσει. Μπορεί να σας φανεί σαν μια στιγμή κρίσης, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε τους στόχους σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-tarw-zodia-19