Ζώδια Μάϊος 2024 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις 

miniaies-zwdio-karkinos

Ζώδια Μάϊος 2024 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Μάϊος 2024 καρκίνος  : Το πιστεύετε ότι είναι ήδη Μάιος, γλυκύτατοι Καρκίνοι; Ο περασμένος μήνας έφερε μια έντονη έκλειψη Ηλίου και την απαραίτητη αλλαγή στους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Η καριέρα σας έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο, προτρέποντάς σας να επαναξιολογήσετε την πορεία της ζωής σας. Τώρα, αυτός ο μήνας σας παρακινεί να δημιουργήσετε νέες κοινωνικές συνδέσεις και να ξανασκεφτείτε το κοινωνικό σας δίκτυο.

Ίσως κρατάτε δίπλα σας ανθρώπους που εμποδίζουν την ανάπτυξη και την πρόοδό σας.

zodia-taro-45

Ο μήνας ξεκινά με τον Πλούτωνα ανάδρομο στις 2 Μαΐου και καθώς ο Πλούτωνας επαναλαμβάνει τα βήματά του, θα σας ζητηθεί να ξεσκαρτάρετε την ντουλάπα σας και να επαναξιολογήσετε την δυναμική της εξουσίας στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα εκείνες που αφορούν κοινά οικονομικά, συναισθηματικούς δεσμούς και στενές σχέσεις. Θα έχετε πρόσθετη υποστήριξη για να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές με τη Νέα Σελήνη στις 7.

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας ενθαρρύνει να φυτέψετε σπόρους σχετικά με τα κοινωνικά σας δίκτυα και τις μελλοντικές σας προσπάθειες. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να θέσετε στόχους που ευθυγραμμίζονται με το μακροπρόθεσμο όραμά σας, εστιάζοντας παράλληλα στην οικοδόμηση μιας γερής βάσης για να ανθίσουν οι φιλοδοξίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Μάϊος 2024 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ο Ταύρος φέρνει αξιοπιστία και αντοχή στις σχέσεις σας. Σας εμπνέει να καλλιεργήσετε συνδέσεις βασισμένες στην εμπιστοσύνη, την πίστη και τον αμοιβαίο σεβασμό. Η δόνηση με την οποία περιβάλλετε τον εαυτό σας καθορίζει την ενέργεια και τις εκδηλώσεις σας. Γι’ αυτό επιμείνετε στους στόχους σας. Αναρωτηθείτε αν σας υποστηρίζουν οι τρέχουσες φιλίες σας συναισθηματικά, διανοητικά και πνευματικά και πώς μπορείτε να ορίσετε τα δικά σας όρια, όσο κι αυτά των άλλων.

Η αύξουσα σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 10, προσφέροντάς σας την απαραίτητη περιποίηση. Δεδομένου ότι η ενέργεια αυξάνεται, να περιμένετε ένα κύμα συναισθηματικής ζωτικότητας και αυτοπεποίθησης. Αυτή είναι μια ευνοϊκή στιγμή για τον καθορισμό προθέσεων που σχετίζονται με τη ζωή στο σπίτι και την προσωπική σας ανάπτυξη.

tarw-wroskopio-4

Ετοιμαστείτε για έναν ανεμοστρόβιλο απροσδόκητων, αλλά συναρπαστικών αλλαγών, καθώς ο Ήλιος ενώνεται με τον Ουρανό, πυροδοτώντας εκπληκτικές εξελίξεις, ενώ ο Ερμής βαδίζει στον Ταύρο στις 15 του μήνα. Η Αφροδίτη ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ουρανό και ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Δία στις 18. Αυτές οι ενέργειες τονίζουν τις φιλίες, τα κοινωνικά δίκτυα και τις ομαδικές δραστηριότητες. Να αναμένετε συνομιλίες και σημαντικά νέα. Μείνετε μακριά από κουτσομπολιά.. ειδικά επειδή ξεκινάει στις 20 η εποχή των φλύαρων Διδύμων.

Αναζητήστε τη μοναξιά σας και ασχοληθείτε με τις δικές σας δουλειές. Θα εξερευνήσετε τις πνευματικές ή μυστικιστικές πτυχές της ζωής. Αυτή η εποχή προσφέρει ευκαιρίες για συναισθηματική θεραπεία, συγχώρεση και απελευθέρωση τραυμάτων του παρελθόντος. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να δουλέψετε σε βαθιά συναισθηματικά μοτίβα που σας κρατάνε πίσω. Ίσως επίσης σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ένα πολυαναμενόμενο ταξίδι. Με την Πανσέληνο στις 23, θα είστε περισσότερο συντονισμένοι και ισορροπημένοι στην καθημερινότητά σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Η Πανσέληνος του Τοξότη προσγειώνεται στον τομέα της καθημερινής ρουτίνας και της υγείας σας. Είναι μια ιδανική φάση για να διακόψετε ανθυγιεινές συνήθειες και συμπεριφορές δημιουργώντας γερές βάσεις για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Αυτό το διάστημα μπορεί να ολοκληρώνετε ένα μεγάλο έργο. Αν κουραστείτε, αφιερώστε χρόνο για εσάς!

Η Αφροδίτη μπαίνει ταυτόχρονα στους Διδύμους, ανεβάζοντας το πνευματικό σας ταξίδι. Είναι μια καλή στιγμή για να συμμετάσχετε σε μια πνευματική ομάδα. Συναναστραφείτε με άτομα που μοιράζονται τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας ή άτομα από τα οποία μπορείτε να μάθετε πράγματα. Το να περνάτε χρόνο μόνοι σας είναι μια μικτή ευλογία κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, οπότε προσέξτε τη μοναξιά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

Ζώδια Μάϊος 2024 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Όταν ο Δίας κάνει την είσοδό του στους Διδύμους στις 25, θα λάβετε πνευματική προστασία και θα έχετε αισιοδοξία. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγείτε από τις αυτοκαταστροφικές σας τάσεις, τους βαθιά ριζωμένους φόβους και τις ενοχές σας. Ο Δίας υποστηρίζει την αφθονία, την τύχη και την επέκταση σε όλους τους τομείς.

Ο Ερμής και Ουρανός ευθυγραμμίζονται στενά στις 31, κλείνοντας τον μήνα. Αναμένετε απαντήσεις ή πληροφορίες για τυχόν προκλήσεις και ερωτήσεις που είχατε στο παρελθόν σχετικά με το σκοπό της ζωής σας, τις φιλίες, τους στόχους και τα όνειρά σας. Συνοψίζοντας, ο Μάιος προσφέρει σημαντικές αλλαγές στις βαθύτερες σχέσεις, τα οικονομικά, το σκοπό και το πεπρωμένο σας. Σταματήστε να ανησυχείτε και κάντε το επόμενο βήμα. Το σύμπαν σας υποστηρίζει με τρόπους που δεν μπορείτε καν να φανταστείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988