Ζώδια Μάϊος 2024 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-lewn

Ζώδια Μάϊος 2024 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Μάϊος 2024 Λέων : Μπορείτε να πιστέψετε ότι είναι ήδη Μάιος, παθιασμένοι Λέοντες; Λοιπόν έτσι είναι… και παρά τις μικρές συγκρούσεις και τις διαφωνίες τόσο στις στενές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές σας προσπάθειες, η τύχη είναι με το μέρος σας αυτή τη σεζόν.

Παρόλο που αυτά τα εμπόδια μπορεί να θολώσουν προσωρινά την πορεία σας, να είστε σίγουροι ότι θα έχουν θετικά αποτελέσματα, φέρνοντας ένα χαμόγελο στα πρόσωπά σας.

Είναι σημαντικό να απαλλαγείτε από την αμφιβολία και την αρνητικότητα, γιατί μπορεί να εμποδίσουν την πρόοδό σας.

zodia-taro-45

Ο μήνας ξεκινά με την ανάδρομη στροφή του Πλούτωνα στις 2 Μαΐου, που επηρεάζει τις στενές σας σχέσεις. Σας αναγκάζει να σκάψετε βαθιά σε ανθυγιεινές δυναμικές ισχύος ή κρυμμένες αλήθειες στις σχέσεις σας. Ελέγξτε την προσέγγισή σας στις συνεργασίες και τις συνδέσεις σας. Ο γενικός στόχος αυτής της διέλευσης είναι να απαλλαγείτε από πρότυπα ελέγχου ή χειραγώγησης που εμπόδισαν την ικανότητά σας να δημιουργήσετε υγιείς σχέσεις στο παρελθόν.

Θα ανακαλύψετε ότι παλιές σκέψεις και συναισθήματα σας μπλοκάρουν – επομένως απελευθερώστε τα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μια Νέα Σελήνη φτάνει στον Ταύρο στις 7 Μαΐου και είναι καιρός να εστιάσετε στη σταθερότητα των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών.

zodia-0988

Ζώδια Μάϊος 2024 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Αυτό σημαίνει να θέσετε ξεκάθαρους στόχους και να βάλετε γερά θεμέλια για τη μελλοντική σας επιτυχία. Ο Ταύρος συνδέεται με την αποφασιστικότητα, την επιμονή και την υπομονή. Αυτό το γειωμένο ζώδιο της Γης σας ενθαρρύνει να ενσωματώσετε αυτά τα χαρακτηριστικά καθώς εργάζεστε για την επίτευξη των στόχων σας.

Είναι η τέλεια στιγμή για να αναδιοργανώσετε την επαγγελματική σας πορεία, να θέσετε σαφείς στόχους και να κάνετε πρακτικά βήματα προς την επίτευξή τους. Σκεφτείτε τι σας φέρνει ασφάλεια και πληρότητα στην εργασία σας και χρησιμοποιήστε αυτή τη διορατικότητα για να καθοδηγήσετε τις προθέσεις σας κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης. Είτε αναζητάτε οικονομική αφθονία, ικανοποίηση από την εργασία ή αναγνώριση για τις προσπάθειές σας, δώστε προτεραιότητα στην ευημερία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis

 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ταυτόχρονα, ο Ήλιος και ο Κρόνος προσθέτουν μια επιπλέον ώθηση αποφασιστικότητας και πειθαρχίας. Είναι σαν να έχετε έναν σαφή οδικό χάρτη και τη δέσμευση να τον τηρήσετε, βοηθώντας σας να σημειώσετε πραγματική πρόοδο στους επαγγελματικούς σας στόχους. Ετοιμαστείτε για μια δίνη γεγονότων όταν ο Ήλιος ευθυγραμμιστεί με τον Ουρανό στις 13, εκτοξεύοντάς σας προς το πεπρωμένο και τους στόχους σας.

Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 15, ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο, διοχετεύοντας τις σκέψεις και την επικοινωνία σας με ρεαλισμό και πρακτικότητα. Αυτή είναι μια στιγμή για να σκεφτείτε και να μιλήσετε με σαφήνεια για ό,τι αφορά τα χρήματα και τα όνειρα καριέρας. Στις 18 ο Ήλιος ενώνεται με τον Δία, ενισχύοντας την ενέργεια της αφθονίας, ενώ η Αφροδίτη και ο Ουρανός ταρακουνούν την ερωτική ή την επαγγελματική σας ζωή, τονίζοντας τι και ποιον πρέπει να απομακρύνετε από τη ζωή σας. Ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους στις 20 Μαΐου, φωτίζοντας τη ζώνη της φιλίας και της κοινωνικότητάς σας.

taro-provlepseis-01

Ζώδια Μάϊος 2024 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή είναι η ιδανική ατμόσφαιρα για πάρτι – και με όλες τις πρόσφατες κοσμικές αναταράξεις, οφείλετε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για διασκέδαση. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και συναναστραφείτε με κόσμο. Γνωρίστε ανθρώπους για πρακτικούς σκοπούς και όχι μόνο για προσωπική ευχαρίστηση.

Μην φοβάστε να ρισκάρετε. Καλείστε να διπλασιάσετε την ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στον Τοξότη στις 23 Μαΐου. Η Πανσέληνος φωτίζει τη χαρά, τη δημιουργικότητα, τον ρομαντισμό και τη διασκέδαση. Αυτή η στιγμή σημαίνει ολοκλήρωση ή κορύφωση. Μπορεί να ολοκληρώνετε ένα δημιουργικό έργο ή να βιώνετε μια αλλαγή σε μια ρομαντική σχέση και να κάνετε το επόμενο βήμα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

Θυμηθείτε ότι το εσωτερικό σας παιδί έχει τις απαντήσεις που εξακολουθεί να αναζητά το ενήλικο μυαλό σας. Στραφείτε μέσα σας και δημιουργήστε χώρο για περισσότερο παιχνίδι. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους προσθέτοντας γοητεία και ομορφιά στις κοινωνικές σας σχέσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείτε με την παιχνιδιάρικη πλευρά σας.

Αυτή η ενέργεια, σας εμπνέει επίσης να αναζητήσετε ποικιλία και ενθουσιασμό σε φιλίες και τις ομαδικές δραστηριότητες. Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του Δία στους Διδύμους στις 25, όπου θα παραμείνει για ένα χρόνο. Θα νιώσετε μεγαλύτερη περιέργεια και προθυμία να αναζητήσετε τη γνώση, απορροφώντας πληροφορίες από όλες τις κατευθύνσεις.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Μάϊος 2024 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ασχοληθείτε με διάφορα θέματα, συνομιλήστε με άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα και διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η κοινωνική σας ζωή προσελκύει συνδέσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

Συνολικά, αυτό το μήνα θα ξεκαθαρίσετε τις φιλίες σας για να περιβάλλετε τον εαυτό σας με αγάπη. Είναι επίσης καιρός να ασχοληθείτε σοβαρά με τα επαγγελματικά σας σχέδια και να κάνετε πρακτικά βήματα για να τα υλοποιήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia