Ζώδια Μάϊος 2024 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις 

zwdio-parthenos-afroditi

Ζώδια Μάϊος 2024 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Μάϊος 2024 Παρθένος : Καλώς ήρθατε στον Μάιο, περίεργοι Παρθένοι! Ο μήνας που ακολουθεί δεν θέλει να επιτρέψετε στην προηγούμενη νοοτροπία σας για τα χρήματα, να σας εμποδίσει να εκδηλώσετε τη ζωή των ονείρων σας.

Ό,τι κι αν περάσατε στο παρελθόν είναι προϊόν παλιού προγραμματισμού και προετοιμασίας που μπλόκαρε την επιτυχία σας.

Λοιπόν ποια ανθυγιεινή προσκόλληση πρέπει να απελευθερωθεί; Η υγεία και η εργασία τονίζονται όταν ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στις 2 Μαΐου.

zodia-taro-45

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Πλούτωνας σας αναγκάζει να αντιμετωπίσετε ζητήματα ή αγώνες εξουσίας που σχετίζονται με το εργασιακό σας περιβάλλον ή τις καθημερινές σας συνήθειες. Εξαλείψτε παλιά μοτίβα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Αντιμετωπίστε την κάθε μέρα σαν ένα ιερό τελετουργικό. Μια Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 7 Μαΐου είναι η κοσμική επαναφορά που χρειάζεστε για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να εξερευνήσετε νέες πνευματικές αναζητήσεις.

Μην είστε πεισματάρηδες και μη φοβάστε να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες ή ιδέες. Προσέξτε να μην γίνετε εμμονικά υλιστές και μην προσηλωθείτε στα υλικά αγαθά. Αντίθετα, ασχοληθείτε με θέματα που εμπνέουν την περιέργειά σας και σας προκαλούν ν’ αντιμετωπίσετε με σαφήνεια την πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Μάϊος 2024 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Στις 15 Μαΐου ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο, φέρνοντας περισσότερο ρεαλισμό στα οικονομικά σας. Θα έχετε μεγαλύτερο κίνητρο για προϋπολογισμό, αποταμίευση ή επένδυση, αλλά θα είστε πιο επιρρεπείς σε παρορμητικές δαπάνες. Επικεντρωθείτε στην εξισορρόπηση βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων. Προστατέψτε ό,τι έχετε συσσωρεύσει με την πάροδο του χρόνου και αυξήστε υπομονετικά την καθαρή σας αξία.

Η επικοινωνία γίνεται έντονη όταν ο Ερμής συγκρούεται με τον Πλούτωνα στις 17 Μαΐου. Αυτή η ενέργεια μπορεί να οδηγήσει σε παράνοια, γι’ αυτό προσπαθήστε για την επικράτηση της διαύγειας και της ειλικρίνειας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Βρείτε κοινό έδαφος, σεβόμενοι τα όρια και αποφεύγοντας τα παιχνίδια εξουσίας. Την επόμενη μέρα, ένα ηλεκτρικό κύμα ενθουσιασμού καταφτάνει, καθώς η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό, εισάγοντας περιπέτεια στη ζωή σας.

μελλοντολόγος

Αυτό το κοσμικό δίδυμο πυροδοτεί απροσδόκητες συναντήσεις και συναρπαστικές εμπειρίες που κλονίζουν τη ρουτίνα σας με τον πιο ευεργετικό τρόπο. Είτε δοκιμάζετε κάτι έξω από τη ζώνη άνεσής σας είτε ετοιμάζεστε για μια αυθόρμητη περιπέτεια, αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη συγκίνηση του άγνωστου. Ταυτόχρονα, ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Δία, ενισχύοντας την αισιοδοξία και την αφθονία σας.

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ισχυρό συνδυασμό για να οραματιστείτε το λαμπρό μέλλον σας και κάντε τολμηρά βήματα προς την επίτευξη των στόχων σας. Εμπιστευτείτε το σύμπαν για να σας καθοδηγήσει σε όλα όσα αξίζετε. Ο Ήλιος αποχαιρετά τον Ταύρο και μπαίνει στους Διδύμους στις 20 Μαΐου, ξεσηκώνοντας τις φιλοδοξίες και τη μακροπρόθεσμη κληρονομιά σας. Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσετε νέα επιχειρηματικά εγχειρήματα, να αναζητήσετε μια προαγωγή ή μια διαφορετική σταδιοδρομία.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-provlepseis-01

 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Είτε έτσι είτε αλλιώς, ήρθε η ώρα να ευθυγραμμιστείτε με την καριέρα και όσα σας αξίζουν. Θα σας είναι πιο εύκολο να επιδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας για να πετύχετε. Η Πανσέληνος εστιάζει στη δυναμική της οικογένειάς σας και τον χώρο διαβίωσής σας στις 23 Μαΐου. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να στραφείτε μέσα σας και να αναρωτηθείτε πώς επηρέασαν τα παιδικά και εφηβικά σας χρόνια αυτό που είστε σήμερα. Ποιες αναμνήσεις και παλιές αφηγήσεις είστε έτοιμοι να κυκλοφορήσετε;

Μπορεί επίσης να φτάσετε σε ένα σημείο καμπής στη ζωή σας: ίσως να μετακινηθείτε ή να διαμορφώσετε το χώρο σας. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και θα λάβετε σημαντικά νέα ή θα βιώσετε μια σημαντική αλλαγή στις σχέσεις σας. Ευτυχώς, τα πράγματα θα κυλήσουν πιο εύκολα στη ζωή σας! Και μπορείτε να ξεπεράσετε επαγγελματικά ζητήματα καλύτερα, από τους συνεργάτες και τους φίλους σας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Μάϊος 2024 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Έχετε ένα μάτι για την τέχνη, οπότε δοκιμάστε να επισκεφτείτε μια τοπική έκθεση.. ή επιδείξτε την τέχνη σας. Ο Δίας φέρνει την άφθονη ενέργειά του για να μεγεθύνει τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Αδράξτε τα φώτα της δημοσιότητας με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό. Ο μήνας τελειώνει με ενθουσιασμό όταν ο Ερμής ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ουρανό στις 31. Να περιμένετε πρωτοποριακές ανακαλύψεις και εξωγενείς λύσεις.

Θα υπάρξουν απροσδόκητες συζητήσεις και επικοινωνιακές ανακαλύψεις που θα ταρακουνήσουν την κοσμοθεωρία σας. Μείνετε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί, εμπιστευόμενοι την καθοδήγηση του σύμπαντος. Συνοπτικά, αυτό το μήνα θα ξεπεράσετε τους φόβους σας και θα τους μετατρέψετε σε μακροπρόθεσμα κέρδη. Έχετε ένα εκπληκτικό ταλέντο και ήρθε η ώρα να το επιδείξετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia