Ζώδια Μάϊος 2024 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις 

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Ζώδια Μάϊος 2024 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Μάϊος 2024 Σκορπιός : Ο Μάιος έφτασε και οι ενέργειες είναι σε πλήρη άνθιση, προσφέροντας φανταστικές ευκαιρίες μέσα από τη συνεργασία και την ομαδική εργασία αγαπημένοι Σκορπιοί.

Ό,τι συνέβη στο παρελθόν δεν θα μεταφερθεί στο μέλλον. Αν κι έχετε αποκομίσει πολύτιμα μαθήματα, το να μένετε στο παρελθόν είναι ανθυγιεινό και εμποδίζει μόνο την πρόοδό σας.

Ο Πλούτωνας δίνει τον τόνο του μήνα καθώς ξεκινά την ανάδρομή του στις 2 Μαΐου.

zodia-taro-45

Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου, θα εξερευνήσετε αγώνες εξουσίας εντός της οικογένειας και θα ανακαλύψετε μακροχρόνιες θαμμένες αλήθειες που διαμορφώνουν τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να αναλογιστείτε προηγούμενες εμπειρίες και να αντιμετωπίσετε τυχόν άλυτα ζητήματα από την ανατροφή σας.

Έχετε υπόψη σας τυχόν ζητήματα ελέγχου που εμφανίζονται και προσπαθήστε να τα αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια και συμπόνια. Μην επιτρέψετε σε προηγούμενα τραύματα ή ανεπίλυτες συγκρούσεις να υπαγορεύουν τις τρέχουσες ενέργειές σας. Εστιάστε στην ανοιχτή επικοινωνία και σε μια υποστηρικτική και ενθαρρυντική ατμόσφαιρα στο νοικοκυριό σας.

zodia-zvdia-22

Ζώδια Μάϊος 2024 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Η Νέα Σελήνη στις 7 φέρνει θεαματικές αλλαγές στις σχέσεις σας καθώς κοσμεί τον τομέα που σχετίζεται με τις δεσμεύσεις. Η Νέα Σελήνη του Ταύρου εμπνέει σταθερότητα και ανάπτυξη στις πιο στενές σας σχέσεις. Μετά την Πανσέληνο του περασμένου μήνα στο ζώδιό σας, να περιμένετε αφθονία και ευλογίες στις σχέσεις σας. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να δημιουργήσετε αρμονία, εμπιστοσύνη και εμβάθυνση των δεσμών στις συνεργασίες σας.

Εστιάστε σε τρόπους ανάπτυξης και ενίσχυσης του συστήματος αξιών σας. Εκπληκτικά γεγονότα εκτυλίσσονται καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό στις 13, ενεργοποιώντας ηλεκτρισμένη ενέργεια στις σχέσεις σας. Επιπλέον, η Αφροδίτη πραγματοποιεί μια αρμονική συνάντηση με τον Ουρανό, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ σοβαρών δεσμεύσεων και δημιουργικής έκφρασης. Ήρθε η ώρα να αποτινάξετε τα παλιά πρότυπα και τις κοινωνικές προσδοκίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Μείνετε σταθεροί στα πρότυπά σας και αρνηθείτε να συμβιβαστείτε με οτιδήποτε λιγότερο από την αγάπη και τον σεβασμό που σας αξίζει. Στις 17 Μαΐου, ο Ερμής τετραγωνίζει τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, δημιουργώντας τριβές στις συνεργασίες και τη ζωή στο σπίτι. Μπορεί να προκύψουν πιθανές συγκρούσεις εξαιτίας βαθιών συναισθημάτων ή ζητημάτων που εμφανίζονται αυτή την περίοδο.

Μην είστε αμυντικοί και μην προσπαθήσετε να ελέγξετε καταστάσεις, γιατί αυτό θα κλιμακώσει τις εντάσεις. Καλύτερα αναζητήστε κοινό έδαφος και λύσεις. Ο Ήλιος φεύγει από τον τομέα των συνεργασιών σας και μπαίνει στους Διδύμους στις 20. Η εποχή των Διδύμων σας εμπνέει να εστιάσετε στην οικειότητα, τα κοινά οικονομικά και την προσωπική σας ανάπτυξη. Εξερευνήστε τις κρυφές πτυχές της ψυχής σας ή συμμετάσχετε σε συζητήσεις για θέματα ταμπού. Η υγεία παίζει κρίσιμο ρόλο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, γι’ αυτό δοκιμάστε ασκήσεις για να σταθεροποιήσετε την ενέργειά σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Στις 23 η Πανσέληνος στον Τοξότη, φέρνει στο φως οικονομικά θέματα. Αυτή η Πανσέληνος σας προτρέπει να αποταμιεύσετε χρήματα για τις «βροχερές μέρες» ή να τα επενδύσετε. Αυτή είναι επίσης μια ιδανική περίοδος για να σκεφτείτε τρόπους ώστε να ενισχύσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, για να αντέξετε κάποια έξοδα, όπως αποδράσεις της τελευταίας στιγμής. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και προσθέτει γοητεία στις προσωπικές σας συναντήσεις.

Δεν θα θέλετε να χάνετε το χρόνο σας με κουβέντες. Αντίθετα, θα επιθυμείτε να εξετάζετε στην ουσία του κάθε θέματος και να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας με αυτούς που αγαπάτε. Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του Δία στους Διδύμους στις 25, όπου θα παραμείνει για ένα χρόνο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-zodia-76

Ζώδια Μάϊος 2024 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ο Δίας έχει να κάνει με την αφθονία, την πίστη, την τύχη και την επέκταση. Ενθαρρύνει μια εκτεταμένη σε βάθος μεταμόρφωση και εσωτερική αλλαγή, για να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σας και των άλλων. Υπάρχει σημαντική εστίαση στους κοινόχρηστους πόρους και τις συναισθηματικές συνδέσεις. Μπορεί να προκύψουν οικονομικές ευκαιρίες – και η ικανότητά σας να διαχειρίζεστε περίπλοκες καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε ευνοϊκά αποτελέσματα.

Συνολικά, αυτό το μήνα θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε τις δεξιότητες, τις δυνατότητες και τους πόρους που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Εστιάστε στις σχέσεις σας και βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε τη μεταχείριση και τον σεβασμό που σας αξίζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis