Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Δίδυμοι μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

zvdia-didymos

Νοέμβριος ‘20 Δίδυμοι Πώς νιώθετε τελευταία με τη δυσκολία στις επικοινωνίες σας;

Ευτυχώς, ο Ερμής βγαίνει από την ανάδρομη πορεία του στις 3 Νοεμβρίου μέσα στον Ζυγό.

Και σχεδόν αμέσως θα παρατηρήσετε ότι τα φλερτ και η ερωτική σας ζωή βελτιώνονται!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρξαν δύσκολες για τα ερωτικά σας αλλά τώρα επιστρέφετε στη δράση. Ο Ερμής που σας κυβερνά μπερδεύεται σύντομα σε ένα τετράγωνο, με τον Κρόνο στις 6 του μήνα. Μπορεί να νιώσετε διστακτικοί για μερικές δύσκολες αποφάσεις.

Αυτή η όψη δεν παλεύει πάντα δίκαια. Και πιθανότατα θα σκέφτεστε αν πρέπει να μιλήσετε για την ερωτική ζωή κάποιου ή να σκύψετε το κεφάλι στα δικά σας ζητήματα!

tarw-zwdia

Στη συνέχεια, ο Ερμής εγκαταλείπει τον Ζυγό και επιστρέφει στον Σκορπιό στις 10 Νοεμβρίου. Ευτυχώς, ο Σκορπιός είναι ο δυνατός σιωπηλός τύπος… Οπότε μάλλον δεν θα αποκαλύψετε τα μυστικά σας, ακόμη!
Η Πανσέληνος στις 30 του μήνα στο ζώδιό σας, αποτελεί και Έκλειψη Σελήνης. Μπορεί να νιώσετε κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, καθώς θα παλεύουν από το ένα άκρο στο άλλο. Όταν δεν είστε σίγουροι πώς να κινηθείτε, μην κάνετε βήμα!

Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Δίδυμοι προβλέψεις ευεξίας

Μπορεί η χρονιά να έχει σχεδόν τελειώσει… Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να ορίσετε και να υλοποιήσετε μερικούς νέους στόχους εξάσκησης πριν από το 2021.

zwdia-9-zvdia-9Καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 3 Νοεμβρίου, θα αποκτήσετε περισσότερα κίνητρα από πριν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Προσπαθήστε να τις τηρήσετε… Ακόμα και όταν η Δήμητρα στους Ιχθύες από τις 9 του μήνα, προσπαθήσει να σας «ρίξει» σε τεμπελιά και νάρκη!

Βελτιώστε όσο μπορείτε τις πρακτικές για την υγεία σας, με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 10 Νοεμβρίου. Ακόμη και το λίγο, είναι καλύτερο από το τίποτα, Δίδυμοι.

Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Δίδυμοι μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Ίσως εξακολουθείτε να αισθάνεστε κουρασμένοι, όταν ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 13 του μήνα. Αλλά μην προσπαθήσετε να βρείτε μια γρήγορη λύση. Το πρόβλημά σας μπορεί να είναι πιο περίπλοκο από όσο αντιλαμβάνεστε!

Αναζητήστε μακροπρόθεσμες απαντήσεις, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 14 Νοεμβρίου. Ευτυχώς, η τύχη σας αλλάζει στις 21, που περνά και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενώ ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη.
Δεν αποκλείεται να λάβετε κάποια σημαντική βοήθεια, από μια ανέλπιστη πηγή. Με την Πανσέληνο και Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 30 Νοεμβρίου, θα νιώσετε πολύ καλύτερα από όσο στην αρχή του μήνα. Καλή δουλειά!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65