Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Ταύρος μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

tavros-660_27

Νοέμβριος ‘20 Ταύρος Ένα δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου στις 6 Νοεμβρίου, έχει ενέργεια Ζυγού και Αιγόκερω.

Όταν εμπλέκονται ο Αέρας και η Γη, μπορεί να προκύψει μια σοβαρή σύγκρουση συμφερόντων…

Και η επικοινωνία θα είναι ιδιαίτερα σοβαρή τώρα – αλλά μπορείτε να τη χειριστείτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Αφροδίτη της αγάπης και κυβερνήτης σας, βάζει σε τάξη τον ανεξέλεγκτο Δία στις 16 Νοεμβρίου και επεκτείνει την ερωτική σας ζωή. Σας θέτει όμως περισσότερες ερωτήσεις από όσες μπορείτε να απαντήσετε…

Είναι το άτομο με το οποίο έχετε σχέση, η αδελφή ψυχή σας; Αν είστε ελεύθεροι, κάνετε επαφές με τους κατάλληλους ανθρώπους; Ίσως είναι καιρός να εξερευνήσετε εναλλακτικά μονοπάτια!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ο Ήλιος μπαίνει στον τολμηρό Τοξότη στις 21 Νοεμβρίου. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να πάρετε ερωτικά ρίσκα που ίσως δεν είχατε σκεφτεί. Τι θα συμβεί αν βγείτε από την άνετη φυσαλίδα της ασφάλειάς σας, για να εξερευνήσετε ένα πιο συναρπαστικό ρομαντικό τοπίο; Υπάρχουν τόσα πολλά να περιμένετε!

Η Αφροδίτη της αγάπης δεν νιώθει άνετα στα εδάφη του έντονου Σκορπιού, στον οποίο περνά επίσης από τις 21 του μήνα. Αλλά η δέσμευση θα είναι το κύριο μέλημά σας. Αν είστε ήδη με κάποιον, η πίστη σας δεν θα τεθεί υπό αμφισβήτηση. Ωστόσο, αν σε μια πρόσφατη γνωριμία ανοίξετε συζήτηση για το μέλλον, μπορεί να τρομάξετε το άλλο άτομο!

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Ταύρος προβλέψεις ευεξίας

Ταύροι, αισθάνεστε υπέροχα και φαίνεται, χάρη στον Ερμή! Ο πλανήτης της επικοινωνίας επιστρέφει επιτέλους σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 3 Νοεμβρίου, φέρνοντας ισορροπία στο σώμα και το μυαλό σας. Βρείτε τους δικούς σας τρόπους για να ασκηθείτε – και θα αποδώσουν. Να συγχαρείτε τον εαυτό σας με την είσοδο της Δήμητρας στους Ιχθύες στις 9 του μήνα: Έχετε φτάσει πολύ μακριά φέτος, οπότε απολαύστε το και συνεχίστε να προσπαθείτε. Υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης!

Όταν ο Ερμής μπει στον Σκορπιό στις 10 Νοεμβρίου, εντοπίστε τι λείπει από την εξάσκησή σας και προσθέστε το. Το σώμα σας θα σας ευχαριστήσει. Και όταν ο Άρης γυρίσει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 13 του μήνα, θα λάβετε επιπλέον ενέργεια για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας!

Ζώδια Νοέμβριος ‘20 Ταύρος μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Θα νιώσετε υπέροχα με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 14. Οι φιλοδοξίες σας ίσως αρχίσουν να επιβραδύνονται στις 21, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό και ο Ήλιος στον Τοξότη: Θα νιώθετε κάποια τεμπελιά και νάρκη. Ασκηθείτε λιγάκι παραπάνω, μιας και η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου θα σας προσφέρει πολλή ξεκούραση. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα αν το κάνετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9