Ζώδια Νοέμβριος 2018 Αισιοδοξία και Ευκαιρίες

erwtikes-28314

Ζώδια Νοέμβριος 2018, Σύνοψη του Αστρολογικού Σκηνικού

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του φετινού Νοεμβρίου, είναι η είσοδος του Δία στον Τοξότη.

Είναι ζώδιο που κυβερνά, άρα θα επιδείξει όλη του τη δύναμη. Πρόκειται για παραμονή του Δία σχεδόν έναν χρόνο, που θα παράσχει σε όλους ενθάρρυνση και στήριξη!

Θα ευνοηθεί η μάθηση, η διεύρυνση των οριζόντων σε επίπεδο οπτικής και γνώσεων, η καλλιέργεια της διανόησης.

zodia-taro-45

Ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου. Τώρα θα θυμηθείτε την απόλαυση ανάγνωσης ενός καλός βιβλίου ή τη μελέτη ενός θέματος που σας έλκει! Θα νιώσετε ξανά να λαχταράτε την περιπέτεια, την εξερεύνηση, τα ταξίδια, τον πειραματισμό με καινούργιες ιδέες.

Είναι ο πλανήτης της ωρίμανσης, της επέκτασης, της ευρύτερης εικόνας των πραγμάτων. Επίσης, ο Δίας είναι ο ηγέτης της αισιοδοξίας, της αυτοπεποίθησης, της τύχης, των πεποιθήσεων και ηθικών κανόνων που διέπουν τη ζωή του καθενός!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Ζώδια Νοέμβριος 2018, Σύνοψη του Αστρολογικού Σκηνικού

Αυτή είναι η πλέον ιδανική συνθήκη για να τολμήσετε να βγείτε από τη ρουτίνα και τα οικεία περιβάλλοντα. Να αλλάξετε τη γωνία από την οποία κοιτάτε τη ζωή και τον κόσμο γενικότερα, να ανανεώσετε τις γνώσεις και τη φιλοσοφία σας περί ζωής.

Όσοι θέλουν να ολοκληρώσουν σπουδές ή να μάθουν μια ξένη γλώσσα, ευνοούνται αυτό το διάστημα. Επίσης, ευνοείται ο ακαδημαϊκός τομέας, οι εκδόσεις, η δικαιοσύνη, η θρησκεία, όσοι βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης μιας επιχείρησης ή συνεργασιών, όσοι συναλλάσσονται με το εξωτερικό, όσοι απασχολούνται στην τουριστική βιομηχανία.

zwdia-taro-astra

Ζώδια Νοέμβριος 2018, Σύνοψη του Αστρολογικού Σκηνικού

Για κάποιους, η μετάβαση του Δία στον Τοξότη θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας περιόδου αναζήτησης της αλήθειας. Αυτή μπορεί να αφορά το πρακτικό επίπεδο (συγκεκριμένους τομείς της ζωής) ή ένα πιο αφηρημένο και ανώτερο, πιο φιλοσοφικό.

Κάποιοι μπορεί να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ήδη γνωρίζουν την απόλυτη αλήθεια, την οποία πρέπει να επιβάλλουν σε άλλους… Η συμβουλή των άστρων σε αυτή την περίπτωση, είναι να αποφεύγετε κάθε είδους δογματισμό και φανατισμό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού Νοεμβρίου, το ζώδιο του Τοξότη θα δραστηριοποιηθεί από την παρουσία εκεί του Ερμή. Στα ιδιαίτερα εδάφη του θα βρίσκεται από τις 22 του μήνα και ο Ήλιος!

dream

Ζώδια Νοέμβριος 2018, Σύνοψη του Αστρολογικού Σκηνικού

Ο Ερμής βρίσκεται σε παρακμή μέσα στον Τοξότη, γεγονός που μπορεί εύκολα να σας παρασύρει από τις ευφυείς ιδέες σε επιπόλαιες – και το αντίθετο. Ενδέχεται να υπάρχει μια προδιάθεση να περνάτε από το ένα θέμα στο άλλο, από το ένα συμπέρασμα σε άλλο, ακόμα και στη διάρκεια της ίδιας συζήτησης.

Να λάβετε υπόψιν σας το δεδομένο ότι ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 17 Νοεμβρίου, ενώ θα σχηματίσει και ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο διάστημα 13-20 του μήνα. Μην εκπλαγείτε αν πέφτετε συχνά σε δυσχέρειες, στη λήψη αλλά και τη μετάδοση πληροφοριών!

Μια τάση για ανούσια φλυαρία και στήριξη αμφισβητούμενων θέσεων στον τομέα της πολιτικής, είναι πιθανή προς τις τελευταίες μέρες του φετινού Νοεμβρίου.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Νοέμβριος 2018, Σύνοψη του Αστρολογικού Σκηνικού

Είναι η περίοδος που ο Ερμής και ο Δίας θα πυροδοτούνται από τον Ήλιο. Την ίδια περίοδο ενδέχεται να προκύψουν νομοθετικές παρασπονδίες, υποκειμενικές – μέχρι και ανήθικες – ερμηνείες για την ουσία της δικαιοσύνης και της ηθικής.

Πάντως η διαστρέβλωση υψηλών φρονημάτων κατά το δοκούν, με γνώμονα ποταπά προσωπικά κίνητρα, δεν θα μείνει ατιμώρητη… Μην ξεχνάτε την παρουσία του Δία στην έδρα του!

Οι αστρολογικές όψεις κατά την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, αναμένονται έντονες. Δεν αποκλείονται συγκρούσεις ανάμεσα σε κρατικά κατεστημένα, είτε προσπάθειες κυβερνήσεων να σαμποτάρουν την εξουσία του νόμου.

xartomanteia

Ζώδια Νοέμβριος 2018, Σύνοψη του Αστρολογικού Σκηνικού

Κάποια αμφιλεγόμενες νομοθετικές ρυθμίσεις μπορεί να ενεργοποιηθούν ξανά ή να πυροδοτήσουν, απόρρητα στοιχεία ή αρχεία μπορεί να δημοσιοποιηθούν, δεσμοί με το εσωτερικό μπορεί να γίνουν τεταμένοι.

Σε αυτό το γενικευμένο χάος μπορεί να συμβάλλει και το πέρασμα του Άρη (του πλανήτη της δράσης) στους Ιχθύες στις 16 Νοεμβρίου. Γι’ αυτό μην αναμένετε δραστικές αλλαγές ή πρωτοβουλίες, που θα μπορούσαν να επαναφέρουν την ομαλότητα… Αυτό που μπορείτε να αναμένετε είναι αναταραχή, διστακτικότητα, παραπλάνηση και αποποίηση ευθυνών!

Η αισιόδοξη είδηση, είναι ότι η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή πορεία στις 16 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι σε προσωπικό επίπεδο, μπορείτε να προσβλέπετε σε μια επιστροφή στη συναισθηματική ομαλότητα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Νοέμβριος 2018, Σύνοψη του Αστρολογικού Σκηνικού

Μια αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό θα αποτρέψει την φαυλότητα, ενώ θα προτρέψει τη δίψα για κατακτήσεις και τη λαχτάρα να αλλάξετε τη θεώρησή σας για τις σχέσεις.

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής μετά τις 17 Νοεμβρίου, που θα είναι ανάδρομος, απαιτούν επιφύλαξη. Να είστε προσεκτικοί όσο αφορά την υπογραφή εγγράφων, τις συνδιαλλαγές κάθε είδους, τις σημαντικές επενδύσεις ή τη δικαστική επίλυση θεμάτων σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75