ζώδια Νοέμβριος 2019 Κριός μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-krios

ζώδια Αγαπητοί Κριοί, έχετε φιλοδοξίες. Έχετε στόχους. Έχετε φιλόδοξους στόχους!

Μήπως έχετε και στόχους λιγότερο φιλόδοξους ή φιλοδοξίες μόνο κατ’ όνομα;

Τι πραγματικά γίνεται στο μυαλό σας, στη διάρκεια του πρώτου μήνα του Χειμώνα;

zodia-taro-45

Με την είσοδο του φετινού Νοεμβρίου, καλείστε να πάρετε όσο χρόνο χρειάζεστε. Φυσικά πρέπει να έχετε οράματα, για να προοδεύσετε και να ωριμάσετε. Αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο, σκεπτόμενοι συνεχώς το μέλλον!

Ακολουθήστε τη συμβουλή των άστρων για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Σκεφτείτε τους στόχους σας ως φιντανάκια που θέλετε να βλαστήσουν. Το βασικό είναι να αποκτήσουν ρίζες που θα δυναμώσουν για να τα στηρίξουν, με μπόλικο νερό και ήλιο. Και αφού στηθεί ο βλαστός τους, θα μπορέσουν να ανθίσουν και να αποδώσουν καρπούς!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να θριαμβεύει στο εδώ και τώρα! Έχετε όλα τα φόντα να διαπρέψετε, αρκεί να συνειδητοποιήσετε την παρούσα θέση σας. Ενίοτε αυτό βοηθά πιο πολύ να προοδεύσετε, από οποιοδήποτε όραμα για το πού θέλετε να πάτε!

Ελάτε σε επαφή με το συναίσθημά σας, κατασταλάξτε τι λειτουργεί για εσάς και τι όχι. Ρωτήστε τον εαυτό σας τι σας αρέσει στα επαγγελματικά σας και τι θα θέλατε να είναι αλλιώς… Γιατί αν δεν κατανοείτε όσα τεκταίνονται, δεν μπορείτε να κάνετε καμία αλλαγή. Γι’ αυτό συντονιστείτε, για να αντλήσετε συναίσθηση και σοφία για τα επόμενα βήματά σας!

ζώδια Νοέμβριος 2019 Κριός μηνιαίες προβλέψεις

chartomantia-098

Μην αμελήσετε την καλή φυσική σας κατάσταση, ειδικά μετά τις 15 Νοεμβρίου. Η ευημερία και η υγεία πρέπει να γίνουν προτεραιότητά σας. Τίποτε δεν μπορεί να προχωρήσει, αν δεν έχετε εσείς αντοχές και φορτισμένες μπαταρίες. Γι’ αυτό βάλτε την άσκηση στο καθημερινό σας πρόγραμμα και προσέξτε τη διατροφή σας. Το σώμα σας είναι το όχημα που θα σας πάει παρακάτω!

Κάποιες δυσχέρειες ενδέχεται να προκύψουν στο εργασιακό σας περιβάλλον γύρω στις 21 του μήνα. Δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε, ωστόσο σας περιορίζει το συναίσθημά σας: Νιώθετε κάποια ανασφάλεια, θλίψη ή αναστάτωση, χωρίς να ξέρετε τον λόγο. Είναι ένα ακόμη έναυσμα να σκάψετε πιο βαθιά μέσα σας. Κάτι έχετε αφήσει να βαλτώσει – και είναι καιρός να απελευθερωθείτε από αυτό!

ζώδια Νοέμβριος 2019 Κριός μηνιαίες προβλέψεις

Επιστρέφετε στη δημιουργικότητα με ορμή μετά τις 25 του μήνα. Έχετε χειριστεί τις φωνές που δυσχέραιναν την πορεία σας και είστε έτοιμοι για καινούργιες επιτυχίες. Μην διστάσετε να κάνετε τα επόμενα βήματα που σκέφτεστε. Κανένα πρόβλημα ή εμπόδιο δεν μπορεί να σας σταματήσει… Να ξέρετε πως ό,τι προκύψει τώρα, θα αποτελέσει μια τεράστια ευκαιρία που σας καλεί να την αδράξετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia