ζώδια Νοέμβριος 2019 Ταύρος μηνιαίες προβλέψεις

taurus_content_628x575

ζώδια Αγαπητοί Ταύροι, είστε κάπως μπερδεμένοι…

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα φαίνεται να δέχεται ένα μικρό πλήγμα αυτή την περίοδο.

Φταίνε οι άλλοι ή η δική σας οπτική για τα πράγματα;

zodia-taro-45

Ο φετινός Νοέμβριος ανοίγει την αυλαία του με αποφασιστικότητα για εσάς. Έχει φτάσει η στιγμή να χειριστείτε πιο ρεαλιστικά την επαφή σας με τους άλλους, για να εντοπίσετε πού χωλαίνει. Είναι δεδομένο ότι οι θέσεις κάποιων ατόμων, κατά πάσα πιθανότητα στον επαγγελματικό σας χώρο, βαραίνουν περισσότερο από τις δικές σας. Και η σύσταση των άστρων επί αυτού, είναι να το αποδεχθείτε!

Νιώθετε καλά με κάτι τέτοιο; Όχι απαραίτητα. Θα έχει ζωτικό και σημαίνοντα αντίκτυπο στην προσωπική σας εξέλιξη; Το πιο πιθανό. Γι’ αυτό να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τον τρόπο που θα εκφράζεστε… Και να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι λέτε αυτό που θέλετε. Αν είστε συνετοί, αυτή η έλλειψη σύμπνοιας θα σας ευνοήσει και θα καταλήξετε πιο σοφοί από πριν!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του φετινού Νοεμβρίου, να αφιερώνετε χρόνο στη διαμόρφωση των λεγομένων σας. Θα είναι μια από τις πιο αποδοτικές επενδύσεις σας, εδώ και καιρό. Τα αποτελέσματα θα τα νιώσετε αμέσως: Θα συνεννοείστε πιο γρήγορα και εύκολα στον εργασιακό σας χώρο, με αποτέλεσμα να είστε πιο δημιουργικοί. Θα νιώσετε μια βαθιά ανακούφιση και ικανοποίηση, από τις αποδόσεις αυτής της στρατηγικής. Οι επιτυχίες που θα σημειώσετε τώρα, θα κατευθύνουν και τα επόμενα βήματά σας!

Οι συμμαχίες που έχετε κερδίσει, ενισχύουν την αρχή ότι η δύναμη βρίσκεται στους αριθμούς. Δεν υπάρχει πιο τονωτικό συναίσθημα, από αυτό της υλοποίησης ενός πετυχημένου εγχειρήματος. Έχετε διαμορφώσει σχέσεις κλειδιά, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Και αυτές ανοίγουν καινούργιες πόρτες για το μέλλον σας, στις 13 και 14 Νοεμβρίου!

ζώδια Νοέμβριος 2019 Ταύρος μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-9-zvdia-9
Υπάρχουν θέματα που έχετε αφήσει ασχολίαστα και σωρεύουν πικρίες μέσα σας; Δεν πρέπει να μείνουν άλλο βαλτωμένα, βρείτε τον πιο ευγενικό τρόπο να τα θίξετε και να τα ξεδιαλύνετε. Η εύρεση της χρυσής τομής, θα αποβάλει την τοξικότητα και τον αρνητισμό από το περιβάλλον σας!

Γύρω στις 19 Νοεμβρίου θα πρέπει να στραφείτε στο σώμα σας. Χρειάζεστε τόνωση και ανανέωση, γι’ αυτό φροντίστε τη διατροφή και την εξάσκησή σας. Πρέπει να θωρακίσετε τον οργανισμό σας, πριν την άφιξη των χειμερινών ιώσεων. Και βάλτε τη γυμναστική στο καθημερινό σας πρόγραμμα, για να αποβάλετε την επιπλέον ένταση των υποχρεώσεών σας!

ζώδια Νοέμβριος 2019 Ταύρος μηνιαίες προβλέψεις

Μια ενδιαφέρουσα συγκυρία σας προσεγγίζει κοντά στις 24 του μήνα. Πρόκειται για ένα ρίσκο που αξίζει τον κόπο να πάρετε; Μήπως απλά σας ενθουσιάζει η ιδέα να ρισκάρετε για κάτι; Τα άστρα σας συμβουλεύουν να είστε λίγο πιο τολμηροί… Να πάρετε το ρίσκο, αφού έχετε κάνει την απαραίτητη έρευνα και έχετε διαυγή εικόνα για τις προοπτικές του!

Όσο ο Νοέμβριος προχωρά προς το τέλος του, το σώμα και το πνεύμα σας δουλεύουν υπερωριακά. Είναι πιθανό να έχετε μια ιδέα που φαντάζει ακραία – μέχρι και τρελή. Σε αυτή την ιδέα πρέπει να προσπαθήσετε να δώσετε σάρκα και οστά. Η εύνοια αυτής της περιόδου, ενδέχεται να σας οδηγήσει σε μια φλέβα χρυσού… Κι αν σας ρωτήσουν γιατί να το κάνετε, να απαντήσετε «γιατί έτσι»!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66