Ζώδια Νοέμβριος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

Νοέμβριος 2020 Αιγόκερως Ο ομιλητικός Ερμής κάνει αναστροφή στην πορεία του. Επιστρέφει ορθόδρομος στον ήρεμο Ζυγό στις 3 του μήνα!

Θα σχηματίσει τετράγωνο με τον σοβαρό Κρόνο στο ζώδιό σας, στις 6 Νοεμβρίου.

Θα έχετε πολλά επιχειρήματα όταν εκφράζετε τις απόψεις και πεποιθήσεις σας – και λίγη υπομονή προς όποιον θελήσει να σας προκαλέσει!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Αιγόκεροι, θα υπάρξουν στιγμές στη διάρκεια του φετινού Νοεμβρίου που θα είστε ανοιχτοί σε όσα έχουν να πουν οι άλλοι. Αλλά τώρα δεν είναι μια από αυτές τις στιγμές. Ο περιπετειώδης Δίας θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο επιχειρηματικό σας ζώδιο, στις 12 Νοεμβρίου. Όλη αυτή η γήινη ενέργεια, δημιουργεί ένα εξαιρετικό περιβάλλον για να κάνετε σημαντικές κινήσεις!

Σκεφτείτε τη μεγάλη εικόνα: Έχετε τη φιλοδοξία και την αποφασιστικότητα να θέσετε ορισμένους στόχους, που θα κάνουν τεράστια διαφορά στον κόσμο όταν τους πετύχετε!

tarw-taro-xartomanteia

Η ερωτική Αφροδίτη μπαίνει στο σεξουαλικό Σκορπιό στις 21 Νοεμβρίου, ενώ ταυτόχρονα ο Ήλιος περνά στον φλογερό Τοξότη. Θα υπάρχει πολύς ηλεκτρισμός στον αέρα και θα πρέπει να αισθάνεστε καλύτερα τον εαυτό σας. Κάντε μια κίνηση που θα προκαλέσει έκπληξη στους άλλους. Αν και δεν σας αρέσει να επιδεικνύεστε, οι κινήσεις σας είναι αρκετά καλές για να το κάνετε τώρα!

Ο ονειρικός Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθύες, στις 28 του μήνα. Μπορεί να αποκαλυφθούν ορισμένες πραγματικότητες που δεν θα μπορέσετε να αγνοήσετε. Γνωρίζετε ότι ο ασφαλής μικρόκοσμος των ονείρων σας επιπλέει; Πρόκειται να γκρεμιστεί, Αιγόκεροι… Αλλά ευτυχώς, εσείς μπορείτε να χειριστείτε την αλήθεια!

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Αιγόκερως προβλέψεις καριέρας

Είστε από τη φύση σας σκληρά εργαζόμενοι και δίνετε τα πάντα στη δουλειά σας. Το ζήτημα είναι ότι τελευταία αισθανόσασταν πως οι άνθρωποι στο εργασιακό περιβάλλον σας θεωρούσαν δεδομένους.

Όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 3 Νοεμβρίου, θα ανακαλύψετε πως χρήματα που σας όφειλαν από συνεργασίες, σας έχουν επιστραφεί… πολλαπλάσια!

Μια επαγγελματική αλλαγή θα προκύψει, όταν ο Άρης λήξει την ανάδρομη φάση του στις 13 του μήνα. Προετοιμαστείτε για αλλαγές στην πορεία ή στην κατεύθυνση της καριέρας σας, για να εστιάσετε σε άλλα σημαντικά θέματα.

Επίσης, είναι υπέροχη στιγμή για να ενσωματώσετε ένα ή δύο νέα ενδιαφέροντα σε ένα τρέχον έργο. Θα διαπιστώσετε ότι η προσθήκη όσων σας αρέσουν, θα σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε περισσότερα… Και ίσως αναλάβετε έναν πιο προσοδοφόρο ρόλο στην καριέρα σας, στις 21 Νοεμβρίου!

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

Αν σκέφτεστε να αναζητήσετε βοήθεια για την εορταστική περίοδο, η Έκλειψη Σελήνης στις 30 του μήνα είναι ιδανική μέρα. Αυτό το χρονοδιάγραμμα θα αποδειχθεί ευεργετικό για εσάς… Αρκεί να βεβαιωθείτε ότι αυτή η επιπλέον συμβολή, είναι εντός του προϋπολογισμού σας. Δεν πρέπει να ξεφύγετε από τον οικονομικό σχεδιασμό σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65