Ζώδια Νοέμβριος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

zvdia-didymos

Νοέμβριος 2020 Δίδυμοι Στις 3 Νοεμβρίου, ο κυβερνήτης σας ο Ερμής λήγει αυτό τον ανάδρομο κύκλο του στον Ζυγό.

Νιώσατε πως χαθήκατε με κάποιο καλό σας φίλο τελευταία; Τώρα ανυπομονείτε ν’ αρχίσετε να επικοινωνείτε ξανά.

Είναι πολύ ωραίο να εκφράζετε επιτέλους όλα όσα έχετε στο μυαλό σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ερμής θα σχηματίσει γρήγορα τετράγωνο με τον σοβαρό Κρόνο στον Αιγόκερω, στις 6 Νοεμβρίου. Η όψη θα εγείρει σκληρές απόψεις και άκαμπτη σκέψη, που δεν έχετε συνηθίσει να αντιμετωπίζετε. Είστε από τους καλύτερους επικοινωνιακούς εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου…. Και ενώ θα προσπαθήσετε να είναι οι συζητήσεις σας όσο το δυνατόν πιο ανοιχτές κι ανάλαφρες, να περιμένετε συγκρούσεις με αρκετούς δικούς σας ανθρώπους τώρα!

Ο Ερμής ξαναμπαίνει στον ερευνητικό Σκορπιό στις 10 Νοεμβρίου: Θα σας δώσει σας την ευκαιρία να διερευνήσετε θέματα που κέντριζαν την περιέργειά σας εδώ και καιρό. Αν και δεν θα πετάξετε από χαρά για τα ευρήματά σας, θα γοητευτείτε με μερικά από τα πράγματα που θα ανακαλύψετε… Κρατήστε μυστική μια ανακάλυψη για την γενεαλογία ή το οικογενειακό ιστορικό σας, μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή!

zwdia-tarw-zodia-19

Στις 30 Νοεμβρίου αναδύεται μια ιδιαίτερη Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας. Μπορεί να τονίσει θέματα που αφορούν τα αδέλφια σας ή όσους θεωρείτε αδέλφια σας. Θα είναι μια περίοδος θεραπείας, αν είστε πρόθυμοι να διατηρήσετε τις γραμμές επικοινωνίας σας ανοιχτές!

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Δίδυμοι προβλέψεις καριέρας

Έχετε έναν υπέροχο μήνα μπροστά σας, Δίδυμοι! Υπάρχουν πολλά σχέδια για την καριέρα σας που απαιτούν προσεκτική σκέψη. Φροντίστε να σταθείτε στο ύψος σας και να πείτε την αλήθεια σας!

Στις 3 Νοεμβρίου, ο κυβερνήτης σας ο Ερμής επιστρέφει ορθόδρομος μέσα στον Ζυγό. Η εξισορρόπηση αποφάσεων και η εξέταση των επιχειρηματικών σας υποθέσεων με διαύγεια είναι βασικό θέμα!

Το όνομά σας συζητιέται σίγουρα πίσω από κλειστές πόρτες, οπότε βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε συχνά τα e-mail σας. Είστε καταπληκτικοί στις επαγγελματικές σας επαφές. Μπορεί να υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός καθώς ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό στις 10 Νοεμβρίου… Αλλά τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει!

xartomanteiaΖώδια Νοέμβριος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

Η μεγάλη σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα στον συντηρητικό Αιγόκερω στις 12 του μήνα, καθιστά τα πάντα εφικτά. Μπορεί να χρειαστούν κάποιες διευθετήσεις σε φορολογικές συμβάσεις ή και μια πιθανή κληρονομιά: Αυτές θα σας επιστρέψουν στα γεγονότα των αρχών Απριλίου και Ιουνίου, για να επανεξετάσετε επιχειρηματικές αποφάσεις εκείνης της περιόδου.

Θα απαιτηθεί μια δόση εμπιστοσύνης καθώς μεταβαίνετε στο άγνωστο, όταν ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία στις 13 Νοεμβρίου. Και ο μήνας θα κλείσει με μια τεράστια αλλαγή για εσάς, καθώς η Πανσέληνος και η Έκλειψη Σελήνης συντελούνται στο δικό σας ζώδιο. Επειδή θα πρόκειται για μια ευκαιρία ζωής, μην διστάσετε να ζητήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9