Ζώδια Νοέμβριος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-zygos

Νοέμβριος 2020 Ζυγός Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στη ζώνη σας της σκέψης στις 3 Νοεμβρίου.

Τώρα θα μπορέσετε να επανέλθετε σε κάποια επικοινωνιακά ζητήματα…

Θα το κάνετε γρηγορότερα από άλλα ζώδια, επειδή είστε πρόθυμοι να ακούσετε και να συμβιβαστείτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Ζυγοί, οι σχέσεις σας ίσως δεν έχουν πληγεί όσο κάποιων άλλων τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Η Αφροδίτη που σας κυβερνά, σχηματίζει τετράγωνο με τον επεκτατικό Δία στις 16 Νοεμβρίου. Αν και θα σας φέρει καλή τύχη, δεν θα διαρκέσει για πολύ!

Είστε εστιασμένοι στο να διασκεδάσετε τώρα – και αν έχετε δουλειά που σας περιμένει, μπορεί να την παραμερίσετε για χάρη της ψυχαγωγίας. Αλλά αν την αφήσετε να περιμένει, μπορεί να τη συνοδεύει και μια δυσάρεστη έκπληξη όταν αποφασίσετε να επιστρέψετε στα εργασιακά σας καθήκοντα!

zwdia-66

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

Ο τολμηρός Ήλιος περνά στον Τοξότη στις 21 Νοεμβρίου, φέρνοντας μια συναρπαστική και αυθόρμητη ενέργεια στη ζωή σας. Η δίψα σας για γνώση θα είναι μεγάλη τώρα. Θα θελήσετε να μιλήσετε με όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, να ακούσετε και να μάθετε από τις εμπειρίες της ζωής τους!

Προορίζεστε να ζήσετε τη ζωή σας στο έπακρο και είστε έτοιμοι να το αποδεχτείτε. Την περιέργειά σας θα προκαλέσει ακόμα περισσότερο η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στους διανοούμενους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου. Αλλά ίσως μην έχετε όλες τις απαντήσεις που επιθυμείτε, εξαιτίας μιας αδυναμίας εστίασης σε ένα μόνο πράγμα. Και αυτό μπορεί να σας φέρνει κάποια νευρικότητα και απογοήτευση, για το είδος ανθρώπων που συναντάτε!

chartomantia-098

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Ζυγός προβλέψεις καριέρας

Οι σκέψεις γίνονται πράξεις! Να το έχετε υπόψιν σας, όταν υλοποιήσετε τις ιδέες σας τις τελευταίες ημέρες του φετινού Νοεμβρίου. Γι’ αυτό η προειδοποίηση για το πρώτο μισό του μήνα, είναι να μην εστιάζετε τόσο σε αυτά που έχουν οι άλλοι αντί να αναδείξετε τα μοναδικά σας ταλέντα!

Στις 14 Νοεμβρίου θα αναγκαστείτε να ποντάρετε σε όσα έχετε ισχυριστεί κατά καιρούς. Και θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή τα πλάνα σας μόλις λάβετε κάποια οικονομική υποστήριξη. Αλλά το καίριο ερώτημα είναι, είστε έτοιμοι;

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Μην προχωρήσετε με τα σχέδιά σας, πριν διασφαλίσετε ότι είστε σε θέση να δημιουργήσετε την καλύτερη έκδοση του οράματός σας. Τότε θα μπορεί και θα πρέπει να το δει ο κόσμος όλος. Αν έχετε πίστη στον εαυτό σας και στις διαδικασίες, μπορείτε να υλοποιήσετε όλα τα όνειρά σας!

Σε αυτό θα βοηθήσει το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη στις 21 Νοεμβρίου. Αλλά μέχρι τότε, καλύτερα να επικεντρωθείτε στη χαρτογράφηση των σχεδίων σας. Ακόμη και η προσπάθεια να συζητήσετε γι’ αυτά κατά την Έκλειψη Σελήνης στις 30 Νοεμβρίου, θα είναι χρήσιμη για την πραγμάτωσή τους. Να έχετε υπομονή και πίστη στις διεργασίες του σύμπαντος!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra