Ζώδια Νοέμβριος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-ixtheis

Νοέμβριος 2020 Ιχθύες Θα το νιώσετε ότι μπορείτε πλέον να ανοίγεστε, από τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα!

Σε αυτό θα βοηθήσει ο Ερμής, που επιστρέφει σε ορθή πορεία στα εδάφη του Ζυγού.

Από τις 3 Νοεμβρίου, θα νιώσετε πως είναι λιγότερες οι πιθανότητες να παρεξηγηθείτε – κάτι που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους φόβους σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Ιχθύες, προσπαθήστε τώρα να αντισταθμίσετε την έλλειψη επικοινωνίας που επικρατούσε τις τελευταίες εβδομάδες: Ο ομιλητικός Ερμής θα δουλεύει για εσάς!

Ο σχηματισμός της Νέας Σελήνης στον Σκορπιό στις 14 Νοεμβρίου, θα είναι εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσετε τις ψυχικές σας ικανότητες. Έχετε μια οξυμένη αίσθηση διαίσθησης. Αυτή σας βοηθάει να καταλάβετε πολύ εύκολα ποια διαδρομή πρέπει να ακολουθήσετε στη συνέχεια.

Να θυμάστε ότι τα καινούργια φεγγάρια είναι ιδανικά, για να σφυρηλατήσετε τον δρόμο σας προς μια νέα κατεύθυνση!

zwdia-66

Η ρομαντική Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό στις 21 Νοεμβρίου, μετάβαση που θα κεντρίσει την ανάγκη σας για φυσική επαφή. Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό στη διάθεση να εκφράσετε όσα νιώθετε μέσα από το άγγιγμα… Μόνο να είστε προσεκτικοί με την πρακτική του, γιατί κάποιοι μπορεί να ενοχληθούν ή να το παρεξηγήσουν: Καλό θα είναι να είστε απόλυτα σαφείς, με τη γραμμή που χωρίζει μια πλατωνική από μια ρομαντική επαφή!

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

Ο Ποσειδώνας που σας κυβερνά και διαμένει στο ζώδιό σας, γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία στις 28 Νοεμβρίου. Φροντίστε να αξιοποιήσετε την προοδευτική ενέργειά του, για να χειριστείτε μια ιδέα ή άποψη που φάνταζε «ασυντόνιστη» τελευταία!

zwdia-9-zvdia-9

Αγαπητοί Ιχθύες, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, πάντα μπορείτε να αλλάξετε πτυχές της ζωής σας. Ο φετινός Νοέμβριος ενδείκνυται για να τις κοιτάξετε κατά πρόσωπο, με ρεαλιστική ματιά. Πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας για τη συνέχεια, με γνώμονα την πραγματικότητα και όχι τη φαντασία ή τις ονειροπολήσεις σας!

Ζώδια Νοέμβριος 2020 Ιχθύες προβλέψεις καριέρας

Αυτός είναι ένας υπέροχος μήνας για να πετύχετε τους στόχους και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, αγαπητοί Ιχθύες. Κάθε προσπάθεια πραγματοποίησής τους, θα είναι ευκολότερη από το συνηθισμένο!

Η ατμόσφαιρα που θα επικρατεί, θα αποτελέσει αλλαγή από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζατε στο παρελθόν στα εργασιακά σας. Γι ’αυτό εστιάστε στο πώς να εκδηλώσετε το όραμά σας, κατά το πρώτο μισό του φετινού Νοεμβρίου. Ακόμα κι αν σας φαίνεται δύσκολο να το φέρετε στο φως αυτή την περίοδο, δεν έχετε λόγο να μην ανοίξετε τον δρόμο για να το κάνετε πραγματικότητα!

taro-6-9

Η μέρα στις 14 Νοεμβρίου θα είναι γεμάτη έμπνευση και μπορείτε πραγματικά να διαπρέψετε. Και όταν ο Ήλιος περάσει στον Τοξότη στις 21, μπορεί να ωθηθείτε να δημοσιοποιήσετε τα έργα σας και να τα παρουσιάσετε στη δουλειά σας!

Μην διστάσετε να αναδείξετε τα ταλέντα και τις δημιουργικές σας προσπάθειες. Θα ανακαλύψετε ότι τόσο οι συνάδελφοι όσο και οι ανώτεροί σας, εκτιμούν και θαυμάζουν τις ιδέες σας!

Στις 30 Νοεμβρίου συντελείται μια Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους: Τώρα μπορεί να ανακαλύψετε ότι ακόμη και οι πιο απλές ιδέες, αποτελούν σημαντική και λαμπρή προσθήκη στην επαγγελματική σας ζωή!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra